Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin liukuvoide

Uutiskirje

Analforte - Enemmän nautintoa ja vähemmän kipua - anaaliliukuvoide rentoon anaaliseksiin

Vallankumouksellinen liukuvoide lisää nautintoa anaaliseksin aikana! Ei enää huolta siitä, että hänen peniksensä tai dildosi voisi olla liian suuri. Analforte Anaaliliukuvoiteen avulla kaikki on vaivatonta. Täydellinen anaaliseksiin tai sooloseksiin suurten seksilelujen kanssa ilman, että se turruttaa täysin. Ihanteellinen aloittelijoille.

Lisätietoja

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Vallankumouksellinen liukuvoide lisää nautintoa anaaliseksin aikana! Ei enää huolta siitä, että hänen peniksensä tai dildosi voisi olla liian suuri. Analforte Anaaliliukuvoiteen avulla kaikki on vaivatonta. Täydellinen anaaliseksiin tai sooloseksiin suurten seksilelujen kanssa ilman, että se turruttaa täysin.

    Analforte Ihanteellinen aloittelijoille. kutsuu kokeilemaan ja poistaa anaaliseksin pelon, sillä erikoisvalmiste rentouttaa sulkijalihaksia ja helpottaa peräaukkoon tunkeutumista. Näin voit nauttia anaaliseksistä täysin miellyttävällä tavalla ilman epämukavuutta. Analforte Olitpa tekemässä sitä ensimmäistä kertaa tai sinulla on jo kokemusta, takaa miellyttävän ja nautinnollisen kokemuksen.

    Analforte®:n avulla koet anaaliseksin aivan uudella tavalla:

    Silikonipohjaisella anaalivoiteella ei ole ainoastaan erityisiä pitkäaikaisia voiteluominaisuuksia, vaan myös erityinen koostumus, joka helpottaa peräaukon venyttämistä. Analforte Tämä tekee siitä ihanteellisen anaalipenetraatioon, mutta sitä voidaan käyttää myös emättimessä.

    Analforte - Enemmän nautintoa ja vähemmän kipua:

    Analforte by MEO on CE-sertifioitu anaaliöljy, joka on kehitetty erityisesti anaaliyhdyntää varten. Silikonipohjainen liukuaine, kuten vähentää anaaliseksiin liittyvää kipua, sillä se tarjoaa pitkäkestoista voitelua, minimoi kitkaa ja pitää ihon joustavana. Se tekee peräaukkoon tunkeutumisesta hellävaraisempaa ja miellyttävämpää ilman tunnottomuutta. tarjoaa erityisen pitkäkestoisen vaikutuksen ja optimaalisen voitelun. Toisin kuin monet muut anaalivoiteluaineet, rentouttaa sulkijalihaksia luonnollisesti aiheuttamatta täydellistä tuntemuksen menetystä anaaliseksin aikana. Analforte Analforte Analforte

    Vallankumouksellinen liukuaine lisää nautintoa anaaliseksin aikana:

    • Täydellinen aloittelijoille: Ei enää huolta peniksen tai dildon koosta. Analforte Kaiken kanssa on vaivatonta. Ihanteellinen anaaliseksiin tai sooloseksiin suurten seksilelujen kanssa ilman, että se turruttaa täysin.
    • Analforte Rentouttava vaikutus: Rentouttaa sulkijalihaksen luonnollisella tavalla, tekee tunkeutumisesta helpompaa eikä johda täydelliseen tuntemuksen menetykseen anaaliseksin aikana.
    • Pitkäkestoiset voiteluominaisuudet: Silikonipohjaan kehitetty liukuvoide tarjoaa erityisen pitkäkestoiset liukuominaisuudet ja optimaalisen sileyden.
    • Monipuolinen: Ihanteellinen anaalipenetraatioon, mutta sitä voidaan käyttää myös emättimessä. Sopii isommille dildoille ja pepputulpille.
    • Analforte Made in Germany: CE-sertifioitu tuote, joka on valmistettu yksinomaan Saksassa korkealaatuisista, sertifioiduista ainesosista.
    • Turvallinen ja yhteensopiva: Dermatologisesti testattu ihon ja limakalvojen yhteensopivuuden kannalta, rasvaton, väritön, hajuton ja mauton. Latex-yhteensopiva ja helppo pestä pois vedellä ja saippualla.
    • Taloudellinen ja taloudellinen: Erittäin taloudellinen käyttää, voiteluaine voidaan poistaa vain saippualla ja vedellä.
    • Ilman puuduttavia lisäaineita: Ei sisällä lidokaiinia eikä bentsokaiinia, joten hellävarainen ja luonnollinen.


    Analforte Anaalivoiteluaine on erittäin taloudellinen ja siksi taloudellinen käyttää.

    Analforte Voiteluaine on ehdottoman pitkäkestoinen ja se voidaan poistaa vain saippualla ja vedellä. on onnistunut silikonipohjainen anaalivoiteluaine ja takaa turvallisen ja helpon liukumisen. Analforte Erityisesti anaaliyhdyntää varten kehitetty liukuaine mahdollistaa peräaukon optimaalisen venytyksen. Sillä on vaikuttava vaikutus ja se tarjoaa erittäin pitkäkestoisen voitelun. Analforte Anaalivoiteluaineemme on lateksiyhteensopiva ja saa ihon tuntumaan samettisen pehmeältä.



    Analforte Se on dermatologisesti testattu ihon ja limakalvojen yhteensopivuuden osalta, se on öljytön, väritön, hajuton ja mauton.Käyttö: Levitä pieni määrä liukuvoidetta sormeen ja hiero se peräaukkoon tai peräaukkoon. Tuloksena on rentouttava ja rauhoittava vaikutus, joka edistää helppoa tunkeutumista. Analforte Suosittelemme myös Anal Relax Spray -suihkettamme tekemään kokemuksesta vieläkin miellyttävämmän ja saavuttamaan maksimaalisen rentoutumisen anaaliseksin aikana.

    Lisätietoja:

    • Analforte
    • Silikonipohjainen liukuvoide
    • Analforte™ on öljy-, rasva- ja hajusteeton silikonipohjainen liukuaine, joka ei jätä jäämiä ja on hajuton. Levitä penikseen, peräaukkoon tai emättimeen tarpeen mukaan. Analforte™ on lateksiyhteensopiva ja se voidaan helposti pestä pois vedellä ja saippualla. Säilytä viileässä paikassa lasten ulottumattomissa. Vältä suoraa auringonvaloa ja sulje tiiviisti käytön jälkeen.
    • Sisältö: 30 ml (1,01 fl. oz.), 100 ml (3,38 fl. oz.)
    • Ainesosat (INCI): Dimetikoni, dimetikonoli, syklometikoni, Laureth-9.
    • Älä koskaan levitä voiteluainetta avoimiin haavoihin tai tulehtuneelle iholle.
    • Emme tee kompromisseja tuotteidemme laadun ja turvallisuuden suhteen. Me MEO:lla työskentelemme joka päivä parantaaksemme jatkuvasti laatuamme ja asettaaksemme tyytyväisyytesi etusijalle. Tuotamme yksinomaan Saksassa laadukkaista, sertifioiduista ainesosista, jotka ovat ehdottoman turvallisia seksielämällesi.
    • Ainesosat ja käyttö: Analforte™:n koostumuksessa luotamme valikoituun valikoimaan korkealaatuisia ainesosia, jotka takaavat sinulle turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen. Yksityiskohtaiset tiedot ainesosista löytyvät pakkauksesta ja tästä tuoteselosteesta. Suosittelemme, että asiakkaat, joilla on herkkä iho tai tunnettuja allergioita, testaavat tuotetta pienellä ihoalueella ennen ensimmäistä käyttökertaa mahdollisten intoleranssien poissulkemiseksi. Lääkärin tai apteekkihenkilökunnan puoleen on käännyttävä, jos olet epävarma ainesosista tai niiden vaikutuksista.
    • Analforte MEO ja ovat MEO Vertriebs GmbH:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. Tuotemerkkien tai tavaramerkkien mainitseminen on vain viitteellinen eikä se tarkoita mitään sidonnaisuutta tai kumppanuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Tiefer

    Ich habe in den letzten Jahren viele Gleitmittel ausprobiert, aber mit Analforte habe ich bisher am meisten Spaß. Es gleitet tiefer und leichter als alle anderen Gleitmittel, die ich bisher benutzt habe.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Ottimo

    Ottimo per il sesso anale, non si secca come quelli a base di acqua

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Worth the money and now I can’t walk!

    Always been a little sensitive in the rear, which is surprising considering I’ve been gay my whole life. Now my husband can pound away for hours without giving me any problems. Worth the money.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Produit au top

    Qu'il s'agisse des effets anesthésiants ou bien de la qualité du produit en lui-même, rien n'est à redire. Ce produit est au top, je le recommande les yeux fermés!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Absolut angenehm

    Ich bin absolut begeistert von diesem Gleitgel auf Silikonbasis. Es bietet eine außergewöhnlich langanhaltende Gleitfähigkeit, die andere Gleitgele bei weitem übertrifft. Die Textur ist samtig und hinterlässt ein wunderbar geschmeidiges Gefühl auf der Haut, ohne klebrig zu werden. Auch nach längerem Gebrauch bleibt die Gleiteigenschaft konstant, sodass Nachtragen selten nötig ist.

    Ein weiterer Pluspunkt ist die Hautverträglichkeit. Ich habe empfindliche Haut und hatte noch nie Probleme oder Irritationen bei der Verwendung dieses Produkts. Zudem ist es geruchsneutral, was ich als sehr angenehm empfinde.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Geht so

    Geht so. Es ist wirklich ein Ass Relaxer der extrem gut funktioniert aber ich finde die Handhabung nicht wirklich praktisch.

      Arviointi 

      Klein aber ohoooooo

      Meine Freundin liebt es jetzt von hinten! Das Zeugs verspricht "More pleasure - less pain", also sowas wie mehr Vergnügen und weniger Schmerzen und das Versprochen wird definitiv gehalten. Besonders hervorheben möchten wir, dass das Gel im Gegensatz zu vielen anderen Anal-Gleitmitteln den Schließmuskel auf natürliche Weise entspannt, ohne dass es zu einem Gefühlsverlust kommt. Das hat unsere Erfahrungen beim Analsex, vor allem für meine Freunding als "Anfängerin", absolut revolutioniert. Wenn man auf der Suche nach einem zuverlässigen, langanhaltenden Gleitgel ist, das speziell für den Analsex entwickelt wurde, ist das Zeugs hier definitiv die beste Wahl.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Ottimo

      Finora il migliore che ho mai provato per ogni suo uso, anche il prezzo per quello rispetto agli ialtri è molto competitivo. L'unica cosa che vorrei è avere confezioni piu grandi ;)

      • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Lubrficante Analforte

      Ottimo, sicuramente il migliore che abbia provato! Bellissima sensazione, nessuna irritazione e non unge; di certo lo acquisterò ancora

      • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Pas mal mais contenant ridicule

      Ce produit est excellent pour les sensations et son efficacité. Par contre le contenant est ridicule et est très vite épuisé. Le rapport qualité prix est donc très faible

      • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Bel prodotto consigliato e funzionale al 100%

      Bel prodotto consigliato e funzionale al 100%

      • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Endlich kann ich es genießen

      Endlich kann ich es genießen und mich richtig beim Analsex gehen lassen. Vorher war ich immer schmerzhaft verkrampft, aber dieses kleine Zauberfläschchen hat mir so sehr geholfen, daß ich mich jetzt voll der Lust hingeben kann. Ich bin wirklich sehr dankbar für dieses Produkt und kann es nur weiterempfehlen.

      • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      She loved!!!

      This is an awesome product.My wife never let me fuck her in her ass.But with this she love anal sex.Now if I don't fuck her ass she is mad with me I recommend.She loved!!!

      • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      c'est le meilleur que j'ai essayer !

      Vraiment le meilleur aucune douleure il peut chauffer une petite minutes mais ca passe très vite c'est le meilleur que j'ai essayer !

      • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      AMAZING

      By far the best lubricant that we have used! It doesn't goop up or get sticky, it feels very natural. We would definitely recommend this to other people!

      • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Intensiv und ausdauernd

      Wer es intensiv und ausdauernd mag, der hat hier genau das richtige Gleitgel angeklickt. Gerade Analverkehr über mehrere Stunden hinweg, ist ja ultimativ geil, aber kann auch anstrengend werden. Manchmal verkrampft dann einfach alles und der Spaß ist vorbei. Anders mit diesem Gleitgel. Wir sind begeistert! Entspannt ohne zu betäuben und man will einfach mehr, mehr, mehr.. Ist super ergiebig und lässt sich gut dosieren. Ist aus unserem Nachttisch nicht mehr wegzudenken. Volle Punktzahl.

      • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Analforte - Enemmän nautintoa ja vähemmän kipua - anaaliliukuvoide rentoon anaaliseksiin

      Analforte - Enemmän nautintoa ja vähemmän kipua - anaaliliukuvoide rentoon anaaliseksiin

      Vallankumouksellinen liukuvoide lisää nautintoa anaaliseksin aikana! Ei enää huolta siitä, että hänen peniksensä tai dildosi voisi olla liian suuri. Analforte Anaaliliukuvoiteen avulla kaikki on vaivatonta. Täydellinen anaaliseksiin tai sooloseksiin suurten seksilelujen kanssa ilman, että se turruttaa täysin. Ihanteellinen aloittelijoille.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: