Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin venytys

Uutiskirje

AssSpreader™ - peräaukon laajentamiseen tarkoitettu peräaukon pistoke - tunneli butt plug

AssSpreader™ on erityinen peräaukkotulppa, joka pitää peräaukon auki 24/7. Outo anaaliseksilelu, joka sopii täydellisesti äärimmäiseen anaalin venyttämiseen samanaikaisen anaalipenetraation kanssa. Butt plug Kokonsa puolesta tämä tunneliaukolla varustettu sopii vähemmän kokeneille käyttäjille, ammattilaisille ja BDSM:n ystäville!

Lisätietoja

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    AssSpreader™ on erityinen peräaukkotulppa, joka pitää peräaukon auki 24/7. Outo anaaliseksilelu, joka sopii täydellisesti äärimmäiseen anaalin venyttämiseen samanaikaisen anaalipenetraation kanssa.

    Sopii vähemmän kokeneille käyttäjille, ammattilaisille ja BDSM:n ystäville! AssSpreader™ on anaalipistoke, joka pitää, mitä se lupaa.

    Tämän pepputulpan avulla sekä aloittelijat että kokeneet käyttäjät voivat saavuttaa kestävää anaalin venytystä ja vaikuttavia tuloksia. MEO ®:n AssSpreader™ pitää peräaukon auki, takaa äärimmäiset tuntemukset ja venyttää peräaukkoa pyöreällä liikkeellä selvästi näkyvillä tuloksilla. Täydellinen peräaukon pitämiseen pysyvästi auki. Näin alttiina oleminen on yksinkertaisesti loistavaa!

    Täydellinen muotoilu:

    Emme tehneet kompromisseja materiaalin valinnassa. AssSpreader™ on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, jossa on samettisen pehmeä pinta. Se on tarpeeksi kova, jotta se voidaan asettaa helposti, mutta tarpeeksi joustava, jotta se takaa erittäin korkean mukavuustason ja turvallisen istuvuuden liukumatta pois peräaukosta.

    Miten AssSpreader™:ää käytetään?

    Tämä MEO:n peräaukkotulppa on suunniteltu niin, että sitä voidaan puristaa ennen sen asettamista ja se laajenee maksimikokoonsa vasta, kun se on asetettu kokonaan peräaukkoon! Sitä on erittäin helppo käyttää! Ennen käyttöä peräaukkotulpan kaksi puolta painetaan yhteen. Heti kun AssSpreader™ on työnnetty kokonaan sisään, molemmat sivut leviävät erilleen ja laajentavat peräaukon yli kaksinkertaiseksi alkuperäiseen kokoonsa nähden. Säännöllinen anaaliharjoittelu AssSpreader™:n kanssa varmistaa myös sen, että tulos (laajaksi avattu peräaukko) on pysyvä.

    AssSpreader™ 3 kokoa:

    • S = aloittelija: kokonaispituus 8 cm, työnnettävä pituus 7 cm, halkaisija puristettuna 3,5 cm, halkaisija levitettynä 4,8 cm, sisähalkaisija 1,5 cm.
    • M = edistynyt: kokonaispituus 10 cm, työnnettävä pituus 9 cm, halkaisija puristettuna 4,6 cm, halkaisija levitettynä 6 cm, sisähalkaisija 2 cm.
    • L = anal pro: Kokonaispituus 12 cm, työnnettävä pituus 11 cm, halkaisija puristettuna 5 cm, halkaisija levitettynä 7 cm, sisähalkaisija 2,5 cm.


    Anaalilaajennus aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille!

    Toisin kuin muut anaalilaajentimet, AssSpreader™ soveltuu JOKAISELLE, joka rakastaa äärimmäistä anaalilaajennusta ja tykkää kokeilla anaaliseksileluja. Olipa kyseessä sitten aloittelija tai anaaliprofi, mies tai nainen, AssSpreader™ sopii kaikille.

    Mitä etuja AssSpreader™:llä tai anaalitulpalla, jossa on aukko, on?

    Anal Tunnel Plug Ontto pepputulppa, joka tunnetaan myös nimellä , on anaalitulppa, joka on sisältä ontto. Se työnnetään peräaukkoon ja se pitää peräaukon auki, jotta voit esteettä katsoa sisään. AssSpreader™-tulppaa käytetään myös leikkeihin erilaisilla nesteillä, kuten liukuvoiteella tai vedellä. AssSpreader™:n kaltainen anaalitulppa tarjoaa myös mahdollisuuden anaalipenetraatioon pitkän anaalidildon tai puhallettavan dildon kanssa. AssSpreader™-tulppaa voivat käyttää sekä miehet että naiset, ja se on suunniteltu niille, jotka haluavat kokeilla erilaisia anaalistimulaation muotoja.

    Tärkeitä ohjeita AssSpreader™:n puhdistamiseen!

    Ennen AssSpreader™:n tai minkä tahansa muun anaalipistokkeen käyttämistä sinun tulee puhdistaa se perusteellisesti. Lämmin vesi ja mieto saippua riittävät yleensä. VERYCLEAN Hygieeniseen puhdistukseen voit käyttää suihkeemme. AssSpreader™ on valmistettu silikonista, ja sen pinta on huokoinen, joten bakteerien ja likahiukkasten on vaikea tarttua siihen. Puhdistus käytön jälkeen on tietenkin erityisen tärkeää. Saattaa olla suositeltavaa käyttää peräaukon suihkua suolen puhdistamiseen ennen AssSpreader™:n asettamista peräaukkoon.

    Mitä liukuvoidetta minun tulisi käyttää AssSpreader™:n kanssa?

    AssSpreader™:n asettamiseksi peräaukkoon suosittelemme vesipohjaisen liukuvoiteen, kuten Aquameon, käyttöä. Kostuta sekä peräaukko että AssSpreader™ voiteluaineella. EXTREMEO-suihkeemme helpottaa peräaukon laajentumista ja antaa kokemattomillekin käyttäjille mahdollisuuden asettaa AssSpreader™ helposti paikalleen. Älä käytä silikonipohjaisia voiteluaineita, sillä ne vahingoittaisivat AssSpreader™:n korkealaatuista materiaalia!

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Parfait

    Produit conforme à la description, supporte très bien l’application de lubrifiant et se lave également très bien. Je le recommande.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Deutsche Qualität

    Dieser Tunnel-Analplug überzeugt durch seine hervorragende Qualität. Das weiche, aber stabile Silikon fühlt sich angenehm im Anus an und behält seine Form, ohne sich zu verformen oder ungewollt hineinzurutschen.

    Der Analplug besteht aus modernem, glattem Silikon – kein klebriges Material wie bei chinesischen Plagiaten. Das Einführen ist mühelos, und dank der durchdachten Form bleibt der Analplug sicher an Ort und Stelle. Anders als bei vielen anderen Modellen aus Asien, kann er nicht einfach herausgedrückt werden.

    Selbst über längere Zeit lässt sich dieser Analplug bequem tragen.

      Arviointi 

      He loves to see me walk round with it in

      Boss bought the large, as they say it took some time train my ass to open that wide but amazingly it didnt collapse when in. He loves to see me walk round with it in , seeing my open ass. feels soo wierd cool air deep up me. Oh and yes he has fucked me thru it with a dildo.....

        Arviointi 

        WONDERFUL

        Everything about this is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

          Kirjoita oma arvostelusi

          AssSpreader™ - peräaukon laajentamiseen tarkoitettu peräaukon pistoke - tunneli butt plug

          AssSpreader™ - peräaukon laajentamiseen tarkoitettu peräaukon pistoke - tunneli butt plug

          AssSpreader™ on erityinen peräaukkotulppa, joka pitää peräaukon auki 24/7. Outo anaaliseksilelu, joka sopii täydellisesti äärimmäiseen anaalin venyttämiseen samanaikaisen anaalipenetraation kanssa. Butt plug Kokonsa puolesta tämä tunneliaukolla varustettu sopii vähemmän kokeneille käyttäjille, ammattilaisille ja BDSM:n ystäville!

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: