Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalisuihkut

Uutiskirje

30 cm pitkä peräaukon suihku - Deep Dick Diver - Realistinen dildo anaalihuuhteluna perusteelliseen intiimihygieniaan

The Deep Dick Diver mEO:lta tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet: Se yhdistää pitkän, realistisen dildon erityisen tehokkaaseen anaalihuuhteluun. Näin voit nauttia erittäin syvästä anaalistimulaatiosta ja peräaukon ja peräsuolen perusteellisesta puhdistuksesta samanaikaisesti.

Lisätietoja

10016/00

saatavilla

    Lisätietoja

    30 cm pitkä peräaukon suihku - Deep Dick Diver - Realistinen dildo anaalihuuhteluna perusteelliseen intiimihygieniaan

    The Deep Dick Diver mEO:lta tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet: Siinä yhdistyvät pitkä, realistinen dildo ja erityisen tehokas anaalihuuhtelu. Näin voit nauttia erittäin syvästä anaalistimulaatiosta ja peräaukon ja peräsuolen perusteellisesta puhdistuksesta samanaikaisesti.

    Kun Deep Dick Diver voit nauttia intensiivisen tunkeutumisen nautinnosta ja perusteellisesta intiimihygieniasta yhdessä, monipuolisessa tuotteessa:

    Sen avulla voit käyttää Deep Dick Diver MEO:n anaalihuuhtelulla - jota tarjoamme kolmessa vaikuttavassa pituudessa: 30 cm, 39 cm ja henkeäsalpaavassa 49 cm - huomaat, että intiimihygienia voi olla myös todella kuumaa. Tämä ainutlaatuinen anaalitupsu on realistinen dildo, joka näyttää oikealta, valtavalta penikseltä! The Deep Dick Diver Anaalitupsu ei ainoastaan takaa erityisen perusteellista intiimihygieniaa, vaan tarjoaa myös intensiivisiä nautinnon hetkiä suihkussa.

    Mikä tekee Deep Dick Diver Anaaliduusan niin erityiseksi?

    • Realistinen muotoilu: Pidätkö suurista dildoista? Tämä erittäin pitkä anaalidildo on mallinnettu aidon, vaikuttavan suuren peniksen mukaan. Peniksen varren ja kiiman realistinen ulkonäkö antaa aivan erityisen tunteen, kun huuhtelet peräaukkoa ja peräsuolta. Tuntuu kuin joku ejakuloisi sisälläsi!
    • Ensiluokkainen silikoni: Valmistettu ftalaatittomasta, kehoystävällisestä ensiluokkaisesta silikonista, joka tuntuu samettisen pehmeältä ja on samalla turvallinen ja hygieeninen. Pienellä vesipohjaisella liukuvoiteella täydellinen peräaukon suihku voidaan työntää peräaukkoon!
    • Valmis käytettäväksi välittömästi: Anaaliduusan alapuolella oleva sovitin sopii useimpiin tavallisiin suihkuletkuihin, joten voit nauttia anaalin intiimihygieniasta ja tietysti nautinnosta suoraan suihkussa ilman hankalia muunnoksia. Nauti uskomattomasta nautinnosta, kun huuhtelet peräaukkosi ja peräsuolesi ja tunnet samalla erittäin pitkän dildon syvällä sisälläsi.


    Yhdistä nautinnollinen ja hyödyllinen!

    The Deep Dick Diver ei ole pelkkä anaalihuuhtelu - se on pitkä dildo syvään, tunkeutuvaan nautintoon JA perusteelliseen intiimihygieniaan. Realistinen muotoilu, jossa on eläväinen peniksen varsi, upea suonitus ja pullistuva kiima, vie eroottiset seikkailusi suihkussa aivan uudelle tasolle. Samettinen ensiluokkainen silikoni ei ole ainoastaan turvallista ja luonnollisesti ftalaatiton, vaan se tuntuu myös uskomattoman hyvältä. Suihkussa Deep Dick Diver voidaan helposti ruuvata kiinni suihkuletkuun, jotta voit kätevästi säätää veden määrää suihkuhanan kautta.

    Kuinka käyttää Deep Dick Diver päälle:

    Ruuvaa Deep Dick Diver tiukasti kiinni suihkuletkuun. Hiero glanssiin hieman vesipohjaista liukuvoidetta, esim. MEO:n suosittua FuckBuddya, kunnes se on kiiltävä ja sileä, ja työnnä dildo hitaasti peräaukkoon. Tunne pitkän dildon tunkeutumisesta sinuun on vertaansa vailla - mutta se on vasta alkua. Lisää lisää liukuvoidetta ja työnnä dildo vielä syvemmälle samalla, kun annat veden valua. Lisääntyvä täyte ja sisäinen paine saavat sinut tuntemaan olosi intensiiviseksi, kunnes lopulta vedät dildon ulos ja vesi virtaa sinusta vapauttavana puuskana. Pidä suihkuvesi käynnissä huuhtelemaan kaikki pois, ja kun olet valmis, levitä dildoon lisää liukuvoidetta ja aloita alusta.

    Kuinka tärkeää on käyttää anaalihuuhtelua ennen ja jälkeen anaaliseksin:

    Anaalihuuhtelun käyttäminen ennen ja jälkeen anaaliseksin on ratkaisevan tärkeää nautinnollisen ja hygieenisen kokemuksen kannalta. Ennen anaaliyhdyntää anaalihuuhtelu varmistaa perusteellisen puhdistuksen ja valmistelee sinua huolettomaan kokemukseen poistamalla mahdolliset epäpuhtaudet. Anaaliyhdynnän jälkeen anaalihuuhtelu auttaa puhdistamaan peräaukon ja peräsuolen uudelleen ja varmistaa, ettei mitään jäämiä jää jäljelle. Tämä ei edistä ainoastaan puhtautta vaan myös hyvinvointia ja terveyttä, jotta voit keskittyä täysin seksin nautintoon.

    Lisätietoja:

    • Pitkät anaalihuuhtelut - Deep Dick Diver
    • Realistinen dildo anaalihuuhteluna erittäin erityiseen anaaliseen nautintoon ja perusteelliseen intiimihygieniaan
    • Kokonaispituus: 30 cm
    • Työnnettävä pituus: 29 cm
    • Suurin sisään työnnettävä halkaisija: 3,8 cm
    • Optimaalinen vedenpaine ja veden lämpötila: Käytettäessä Deep Dick Diver on tärkeää käyttää oikeaa veden painetta ja lämpötilaa turvallisen ja miellyttävän kokemuksen varmistamiseksi. Käytä maltillista veden painetta, joka on tarpeeksi hellävarainen, jotta puhdistus on miellyttävä ärsyttämättä peräaukkoa tai herkkiä sisäisiä alueita. Varmista myös, että veden lämpötila on miellyttävä, haalea - ei liian kuuma eikä liian kylmä. Tämä tekee puhdistuksesta perusteellisen ja miellyttävän, ja voit samalla nauttia täysin siemauksin Deep Dick Diver syvällä sisimmässäsi.
    • Materiaali: Dildo valmistettu korkealaatuisesta silikonista, sovitin sinkkiseoksesta, tulppa kumia.
    • Voiteluaine: Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä vain vesipohjaista voiteluainetta, esim. MEO:n FuckBuddy.
    • Huomautus: Kuvassa oleva suihkuletku ei sisälly toimitukseen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Great product

    This product works great. I inserted it before attaching it to the shower just to see if it would fit all the way, it did! Cleans you out completely. Used it also after the clean out and it was a great feeling.

      Arviointi 

      Duschaufsatz-Dildo

      Ich bin total begeistert von diesem Duschaufsatz-Dildo! Er lässt sich super einfach anstelle des Standard-Duschkopfes aufschrauben. Das Material ist sehr flexibel, aber dennoch stabil. Mit etwas Gleitgel kann er ohne Weiteres eingeführt werden. Für mich gibt es nichts zu beanstanden, deshalb gebe ich alle fünf Sterne!

        Arviointi 

        Empfehlung

        Dieses Produkt ist wirklich super! Es ist von sehr guter Qualität und richtig gut verarbeitet. Das Material ist angenehm und fühlt sich toll an. Mit ein bisschen Gleitgel lässt es sich auch ganz leicht einführen. Es passt an jeden normalen Schlauch von der Dusche, weshalb man sich die passende Wassermenge problemlos für die Reinigung verabreichen kann. Ich habe nichts zu beanstanden und kann es nur empfehlen!

          Kirjoita oma arvostelusi

          30 cm pitkä peräaukon suihku - Deep Dick Diver - Realistinen dildo anaalihuuhteluna perusteelliseen intiimihygieniaan

          30 cm pitkä peräaukon suihku - Deep Dick Diver - Realistinen dildo anaalihuuhteluna perusteelliseen intiimihygieniaan

          The Deep Dick Diver mEO:lta tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet: Se yhdistää pitkän, realistisen dildon erityisen tehokkaaseen anaalihuuhteluun. Näin voit nauttia erittäin syvästä anaalistimulaatiosta ja peräaukon ja peräsuolen perusteellisesta puhdistuksesta samanaikaisesti.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: