Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

MEO-XTRM - Musta AromaPlay™ Plug

Tämä hyvin erityinen tuoksu ilahduttaa ja ihastuttaa jokaista orjaa! The AromaPlay™ Plug siirtää hallitsevan kumppanin intiimimmän vartalon tuoksun suoraan alistuvan kumppanin nenään.

Lisätietoja

3832/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä hyvin erityinen tuoksu ilahduttaa ja ihastuttaa jokaista orjaa! The AromaPlay™ Plug siirtää hallitsevan kumppanin intiimimmän vartalon tuoksun suoraan alistuvan kumppanin nenään. Ja mikä parasta AromaPlay™ Plug voidaan käyttää sekä anaalisesti että vaginaalisesti.

    Tämä poikkeuksellinen BDSM-tuote mahdollistaa hallitsevan kumppanin intiimien tuoksujen kokemisen äärimmäisellä tavalla ja takaa vertaansa vailla olevan alistumisen tason. Der..AromaPlay™ Plug yhdistää alistumisen ja dominoinnin käsitteet ainutlaatuisella tavalla. Integroitu kanava AromaPlay™ Plug kanavoi anaali- tai emättimen hajun putken kautta suoraan kaasunaamariin, mikä lisää hallinnan ja alistumisen tunnetta BDSM-istunnon aikana.

    MEO-XTRM - AromaPlay™ Plug - Ainutlaatuiset BDSM-kokemukset

    • Ainutlaatuinen tuoksun havaitseminen: The AromaPlay™ Plug mahdollistaa kumppanin tuoksun intensiivisen havaitsemisen integroidun sisäkanavan kautta. Kiinnittämällä AromaPlay™ Plug kaasunaamariin liitettyyn letkuun, joka on kytketty kaasunaamariin, tuoksu voi välittyä vielä intensiivisemmin heti, kun pistoke päässä olevassa AromaPlay™ Plug poistetaan.
    • Monipuolinen käytössä AromaPlay™ Plug soveltuu sekä anaali- että emätinkäyttöön, mikä tekee siitä monipuolisen ja välttämättömän lisävarusteen mihin tahansa BDSM-kokoelmaan. Innovatiivisen muotoilun ansiosta voit tutkia uusia aistitasoja ja pidentää rajojasi.
    • Saatavilla olevat värit: Värejä: Värejä on saatavana mm: AromaPlay™ Plug on saatavana kolmessa eloisassa värissä (punainen, keltainen ja musta).
    • Korkealaatuinen materiaali: The AromaPlay™ Plug on valmistettu turvallisesta ja kestävästä muovista. Materiaali on helppo puhdistaa, mikä tekee siitä AromaPlay™ Plug ihanteelliseksi usein käytettäväksi.
    • Helppo käsitellä AromaPlay™ Plug voidaan kiinnittää kaasunaamariin kaasunaamariletkulla tai toiseen konepeltiin kumiletkulla.


    The AromaPlay™ Plug on täysin uusi BDSM-tuote, joka tekee vaikutuksen tuoksunsiirtokyvyllään ja monipuolisuudellaan sekä anaali- että emätinkäyttöön. Täydellinen uusien aistitasojen tutkimiseen ja BDSM-kokemusten tehostamiseen. Tämä ainutlaatuinen lisävaruste tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia ja yllätyksiä, jotka tuovat täysin uuden ulottuvuuden läheisyyteen, dominointiin ja alistumiseen.

    Lisätietoja:

    • MEO-XTRM - AromaPlay™ Plug
    • Materiaali: Muovi
    • Dimensions: Cm, työnnettävä pituus 10,5 cm, halkaisija 1,4 cm - 3,5 cm
    • The AromaPlay™ Plug on saatavana kolmessa eri värissä, joten jokaiseen makuun löytyy jotakin ja vertaansa vailla oleva kokemus on taattu.
    • Sopivat lisävarusteet: kaasunaamarin letku, kaasunaamari jne. (ei sisälly, tilaa erikseen).

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Geile Erfindung

    Genau das richtige Teil für den sehr devoten Sklaven der den M....Duft ganz tief einatmen muss. Mit dem richtigen Zubehörteilen von hier absolut top

      Kirjoita oma arvostelusi

      MEO-XTRM - Musta AromaPlay™ Plug

      MEO-XTRM - Musta AromaPlay™ Plug

      Tämä hyvin erityinen tuoksu ilahduttaa ja ihastuttaa jokaista orjaa! The AromaPlay™ Plug siirtää hallitsevan kumppanin intiimimmän vartalon tuoksun suoraan alistuvan kumppanin nenään.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: