Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

MEO-XTRM - punainen AromaPlay™ Plug

The AromaPlay™ Plug yhdistää alistumisen ja dominoinnin käsitteet ainutlaatuisella tavalla. Integroitu kanava AromaPlay™ Plug kanavoi anaali- tai emättimen hajun putken kautta suoraan kaasunaamariin, mikä lisää hallinnan ja antautumisen tunnetta BDSM-istunnon aikana.

Lisätietoja

3833/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä hyvin erityinen tuoksu ilahduttaa ja ihastuttaa jokaista orjaa! The AromaPlay™ Plug siirtää hallitsevan kumppanin intiimimmän vartalon tuoksun suoraan alistuvan kumppanin nenään. Ja mikä parasta AromaPlay™ Plug voidaan käyttää sekä anaalisesti että vaginaalisesti.

    Tämä poikkeuksellinen BDSM-tuote mahdollistaa hallitsevan kumppanin intiimien tuoksujen kokemisen äärimmäisellä tavalla ja takaa vertaansa vailla olevan alistumisen tason. Der..AromaPlay™ Plug yhdistää alistumisen ja dominoinnin käsitteet ainutlaatuisella tavalla. Integroitu kanava AromaPlay™ Plug kanavoi anaali- tai emättimen hajun putken kautta suoraan kaasunaamariin, mikä lisää hallinnan ja alistumisen tunnetta BDSM-istunnon aikana.

    MEO-XTRM - AromaPlay™ Plug - Ainutlaatuiset BDSM-kokemukset

    • Ainutlaatuinen tuoksun havaitseminen: The AromaPlay™ Plug mahdollistaa kumppanin tuoksun intensiivisen havaitsemisen integroidun sisäkanavan kautta. Kiinnittämällä AromaPlay™ Plug kaasunaamariin liitettyyn letkuun, joka on kytketty kaasunaamariin, tuoksu voi välittyä vielä intensiivisemmin heti, kun pistoke päässä olevassa AromaPlay™ Plug poistetaan.
    • Monipuolinen käytössä AromaPlay™ Plug soveltuu sekä anaali- että emätinkäyttöön, mikä tekee siitä monipuolisen ja välttämättömän lisävarusteen mihin tahansa BDSM-kokoelmaan. Innovatiivisen muotoilun ansiosta voit tutkia uusia aistitasoja ja pidentää rajojasi.
    • Saatavilla olevat värit: Värejä: Värejä on saatavana mm: AromaPlay™ Plug on saatavana kolmessa eloisassa värissä (punainen, keltainen ja musta).
    • Korkealaatuinen materiaali: The AromaPlay™ Plug on valmistettu turvallisesta ja kestävästä muovista. Materiaali on helppo puhdistaa, mikä tekee siitä AromaPlay™ Plug ihanteelliseksi usein käytettäväksi.
    • Helppo käsitellä AromaPlay™ Plug voidaan kiinnittää kaasunaamariin kaasunaamariletkulla tai toiseen konepeltiin kumiletkulla.


    The AromaPlay™ Plug on täysin uusi BDSM-tuote, joka tekee vaikutuksen tuoksunsiirtokyvyllään ja monipuolisuudellaan sekä anaali- että emätinkäyttöön. Täydellinen uusien aistitasojen tutkimiseen ja BDSM-kokemusten tehostamiseen. Tämä ainutlaatuinen lisävaruste tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia ja yllätyksiä, jotka tuovat täysin uuden ulottuvuuden läheisyyteen, dominointiin ja alistumiseen.

    Lisätietoja:

    • MEO-XTRM - AromaPlay™ Plug
    • Materiaali: Muovi
    • Dimensions: Cm, työnnettävä pituus 10,5 cm, halkaisija 1,4 cm - 3,5 cm
    • The AromaPlay™ Plug on saatavana kolmessa eri värissä, joten jokaiseen makuun löytyy jotakin ja vertaansa vailla oleva kokemus on taattu.
    • Sopivat lisävarusteet: kaasunaamarin letku, kaasunaamari jne. (ei sisälly, tilaa erikseen).

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Geil

    Absolut geile Erfindung. Mann fühlt sich total erniedrigt

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    MEO-XTRM - punainen AromaPlay™ Plug

    MEO-XTRM - punainen AromaPlay™ Plug

    The AromaPlay™ Plug yhdistää alistumisen ja dominoinnin käsitteet ainutlaatuisella tavalla. Integroitu kanava AromaPlay™ Plug kanavoi anaali- tai emättimen hajun putken kautta suoraan kaasunaamariin, mikä lisää hallinnan ja antautumisen tunnetta BDSM-istunnon aikana.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: