Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Anaalitulppa tunnelilla - AssServant™

Legendaarinen AssServant™ on asiakkaidemme suosikki ja hyvästä syystä. Tunne siitä, että peräaukko on jatkuvasti auki, luo voimakkaan tunteen hallinnan menettämisestä ja anaalisesta alistumisesta. Tämä pepputulppa menee paljon pidemmälle kuin pelkkä anaalistimulaatio ja tarjoaa syvän kokemuksen, jossa yhdistyvät nautinto, hallinnan menetys ja anaalinen alistuminen.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Legendaarinen AssServant™ on asiakkaidemme suosikki ja hyvästä syystä. Tunne siitä, että peräaukko on jatkuvasti auki, luo voimakkaan tunteen hallinnan menettämisestä ja anaalisesta alistumisesta. Tämä pepputulppa menee paljon pidemmälle kuin pelkkä anaalistimulaatio ja tarjoaa syvän kokemuksen, jossa yhdistyvät nautinto, hallinnan menetys ja anaalinen alistuminen. Se on rajojen peli, joka herättää tuntemattoman jännityksen ja halun odottamattomaan.

    Oletko valmis äärimmäiseen anaaliseikkailuun?

    AssServant™-pyllytulppamme on täydellinen seksilelu kaikille, jotka etsivät anaalistimulaation huippua. Laadukkaasta silikonista valmistetussa ja ftalaatittomassa pepputulpassa on anatomisesti muotoiltu muotoilu, joka sopii niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin.

    AssServant™ on saatavana kolmessa koossa, ja se mukautuu täydellisesti peräaukon anatomiaan. Jokaisessa pepputulpassa on erityisesti muotoiltu pohja, joka takaa optimaalisen tuen ja vakauden.

    Hyvin harkittu muoto, joka kapenee hieman kärkeä kohti, helpottaa pepputulpan asettamista ja varmistaa, että se pysyy turvallisesti peräaukossa myös matkoilla ja pitkiä aikoja käytettäessä (esim. yön yli ja matkoilla). AssServant™-pepputulppamme on todellinen kohokohta! Sen täyspitkän aukon ansiosta voit kokeilla sydämesi kyllyydestä ja löytää uusia, jännittäviä tapoja leikkiä. Halusitpa sitten työntää sisään ohuen dildon tai peräruiskeputken - mielikuvituksellasi ei ole rajoja innovatiivisen AssServant™-pyllytulpan kanssa! Ja jos haluat olla varmuuden vuoksi, voit sulkea AssServant™:n milloin tahansa mukana tulevalla tiivistystulpalla.

    Saatavana 3 kokoa S:stä L:ään:

    • S = aloittelija: kokonaispituus 9 cm, työnnettävä pituus 7 cm, halkaisija 3 - 4,4 cm, sisähalkaisija 2,6 cm.
    • M = edistyneet: kokonaispituus 11,5 cm, työnnettävä pituus 9,5 cm, halkaisija 3,4-5,9 cm, sisähalkaisija 2,9 cm
    • L = Anal pro: kokonaispituus 13,5 cm, työnnettävä pituus 11,5 cm, halkaisija 4,3-6,5 cm, sisähalkaisija 3,3 cm


    Sukella anaalistimulaation maailmaan normaalista poiketen ja löydä uusi nautinnon ja tyydytyksen taso AssServant™:n avulla. Oletko valmis ylittämään rajasi?

    Vakuuttava muotoilu:

    Vakaa pohja ja optimaalisesti mitoitettu pepputulpan kaula tarjoavat useita etuja. Ensinnäkin vakaa pohja varmistaa, että pepputulppa asettuu turvallisesti ja vakaasti käytön aikana, mikä vähentää riskiä, että se liukuu tahattomasti ulos peräaukosta. Tämä on erityisen tärkeää pidempien käyttöjaksojen tai yhdynnän aikana. Toiseksi peräaukkotulpan optimaalisesti mitoitettu kaula takaa mukavan ja turvallisen istuvuuden peräaukkoon aiheuttamatta epämiellyttävää painetta tai epämukavuutta. Näin sitä on mukava käyttää ja se auttaa rentouttamaan peräaukon lihaksia. Kaiken kaikkiaan vakaa pohja ja täydellisen kokoinen kaula auttavat lisäämään anaalitulpan käytön turvallisuutta, mukavuutta ja nautintoa.

    Oikea voiteluaine ja optimaalinen puhdistus:

    Parhaan mahdollisen kokemuksen saamiseksi peräpistokkeistamme suosittelemme vesipohjaisen Aquameo-voiteluaineemme käyttöä. Tämä erityisesti kehitetty voiteluaine tarjoaa optimaalisen liukuvuuden ja pitkäkestoisen vaikutuksen, joka helpottaa pepputulpan asettamista ja varmistaa miellyttävän tunteen.

    Pepputulppia ei saa koskaan käyttää silikonipohjaisten liukuvoiteiden kanssa. Käytön jälkeen on tärkeää puhdistaa pepputulppa huolellisesti hygienian varmistamiseksi ja tuotteen säilyvyyden pidentämiseksi. VERYCLEAN Käytä lämmintä vettä, mietoa saippuaa ja erikoispuhdistussuihkeemme, jotta pyllistulppa on aina puhdas ja valmis seuraavaa käyttöä varten.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Awesome

    Master bought the big one, it took some time to train my ass to open that wide, but amazingly it did not collapse when in. He loves to see me walk around with it in, seeing my open ass.

      Arviointi 

      Love it

      Everything about this AssServant is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

        Arviointi 

        If you love a serious butt plug look here!

        Work your way up to this and you will be delighted by its performance

          Arviointi 

          Top

          A porter toute la journée sans problème et a retiré le soir par votre chérie avant de faire des câlins par derrière que du bonheur.sensation de dilatation extrême.. qualités au top.

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Perfekter Plug

          Ein perfekter Plug zum schlafen oder ähnliches..er hat eine super glatte Oberfläche und Form, die super gleitet und sehr hygienisch ist..ganz zu schweigen davon, dass dieses Teil einfach geil aussieht..bin richtig stolz darauf, meinen zu haben..man merkt auch generell, aber vor allem bei jedem Schritt, was man da hinten drin hat, weil das Teil einfach so super schön groß ist :)

            Kirjoita oma arvostelusi

            Anaalitulppa tunnelilla - AssServant™

            Anaalitulppa tunnelilla - AssServant™

            Legendaarinen AssServant™ on asiakkaidemme suosikki ja hyvästä syystä. Tunne siitä, että peräaukko on jatkuvasti auki, luo voimakkaan tunteen hallinnan menettämisestä ja anaalisesta alistumisesta. Tämä pepputulppa menee paljon pidemmälle kuin pelkkä anaalistimulaatio ja tarjoaa syvän kokemuksen, jossa yhdistyvät nautinto, hallinnan menetys ja anaalinen alistuminen.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: