Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Butt plug BUTTR Kylmäverinen suomutettu - XXL anaalitulppa

butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled sopii täydellisesti kokeneille käyttäjille, jotka haluavat kokeilla anaalirajoituksiaan ja lisätä uuden ulottuvuuden anaalirajojen venyttelyyn. Butt plug Vaikuttava 15,2 cm:n työnnettävä pituus ja 9,9 cm:n enimmäishalkaisija, Cold Blooded Scaled tarjoaa intensiivistä anaalista stimulaatiota.

Lisätietoja

10029/00

saatavilla

    Lisätietoja

    BUTTR Cold Blooded Scaled Butt Plug: anaalialan ammattilaisille, jotka etsivät uutta haastetta

    Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled sopii täydellisesti kokeneille käyttäjille, jotka haluavat koetella anaalin rajojaan ja saavuttaa anaalin venytyksessä uuden ulottuvuuden. Butt plug Vaikuttavan 15,2 cm:n työnnettävän pituuden ja 9,9 cm:n maksimihalkaisijan ansiosta Cold Blooded Scaled tarjoaa intensiivistä anaalistimulaatiota. Butt plug Cold Blooded Scaledin kuvioitu pinta varmistaa, että jokainen senttimetri tuntuu intensiivisesti, kun se työnnetään hitaasti peräaukkoon. Butt plug butt plug Lisäksi Cold Blooded Scaledin suomuinen pinta takaa, että liukuaine tarttuu erityisen hyvin, mikä antaa entistä paremman tunteen. Erityisen miellyttävän kokemuksen saamiseksi on suositeltavaa levittää runsaasti MEO:n suosittelemaa hybridivoiteluainetta ennen käyttöäGlory Hole MEO:n suosittelemaa hybridivoiteluainetta ennen käyttöä.

    butt plug Miksi BUTTR Cold Blooded Scaled on täydellinen valinta?

    • butt plug Haastava koko: Cold Blooded Scaled on 15,2 cm:n työnnettävän pituuden ja 9,9 cm:n halkaisijan ansiosta täydellinen niille, jotka haluavat uskaltaa isompia pyllypistokkeita ja maksimoida anaalisen venytyksen.
    • butt plug Ihana pinta: Cold Blooded Scaledin erityinen, suomuinen pinta tarjoaa intensiivistä anaalistimulaatiota ja tekee jokaisen liikkeen tuntuvaksi. Butt plug Skaloitu pinta takaa myös sen, että liukuvoide tarttuu erityisen hyvin .
    • butt plug butt plug Leveä pohja: Cold Blooded Scaledin leveä pohja ei ainoastaan tarjoa vakautta, vaan tekee siitä myös täydellisen ratsastukseen.
    • butt plug Edistyneille käyttäjille: Cold Blooded Scaled on kehitetty erityisesti kokeneille käyttäjille, jotka haluavat laajentaa anaalitaitojaan ja seksuaalisia rajojaan.


    Anaalialan ammattilaisille - Vahva muotoilu intensiivistä stimulaatiota varten

    BUTTR-mallisto on kehitetty erityisesti anaalialan ammattilaisille, joilla on korkeat vaatimukset, ja se vie takaovileikin uudelle tasolle. Butt plug BUTTR-brändin vankka, maskuliininen ulkonäkö ja sotilaallinen muotoilu heijastavat voimaa ja kestävyyttä, jota vaaditaan Cold Blooded Scaledin kaltaisten seksilelujen käytössä. Butt plug Cold Blooded Scaled on jälleen yksi esimerkki siitä, miten BUTTR tarjoaa unohtumattomia kokemuksia, jotka vaativat omistautumista ja kestävyyttä.

    Käyttö, oikea liukuvoide ja pepputulpan puhdistaminen

    Käytä aina reilusti suositeltua Glory Holebutt plug MEO:n Hybrid Lubricant -voiteluainetta sileän ja miellyttävän kokemuksen saamiseksi Cold Blooded Scaledin kanssa . Tämä hybridivoiteluaine tarjoaa pitkäkestoista voitelua ja on ihanteellinen intensiivisiin istuntoihin. Butt plug VERYCLEAN Puhdista Cold Blooded Scaled huolellisesti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai käytä suihkeemme erityisen perusteelliseen puhdistukseen ja optimaaliseen hygieniaan.

    BUTTR-tuotemerkki - laatua ja innovaatiota Euroopasta

    BUTTR on eurooppalainen tuotemerkki, joka on niittänyt mainetta korkealaatuisten seksilelujen ja liukuvoiteiden toimittajana. Jämäkästä, maskuliinisesta estetiikastaan ja huolella kehitetystä tuotevalikoimastaan tunnettu BUTTR on suunnattu erityisesti miehille ja naisille, jotka etsivät uusia haasteita takaovileikkeihin. Butt plug Jokainen BUTTR-malliston tuote Cold Blooded Scaledista erityisesti kehitettyihin liukuvoiteisiin on valmistettu turvallisuutta, mukavuutta ja kestävyyttä koskevien korkeimpien standardien mukaisesti. Tuotemerkki ei tee vaikutusta ainoastaan innovatiivisella muotoilullaan, vaan myös käyttämällä kehoystävällisiä materiaaleja, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. BUTTR:n avulla koet intensiivistä, hienostunutta nautintoa - olitpa sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen anaalin venyttelyn alallafisting ja anaalin venyttelystä.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Optimale Form

    Lieferung und Verpackung waren super! Die Form des Buttplugs ist konisch und im Durchmesser rund. Die Form ist optimal, nicht so steil. Das ist etwas angenehmer beim Herausziehen. Der Abstand zwischen Plugkörper und Fuß ist gut bemessen, damit der Buttplug gut hält. Der Fuß ist gleichzeitig ein Saugnapf und so groß, dass keine Gefahr besteht, dass der Buttplug im Körper verschwindet. Die Verarbeitung ist sehr gut. Keine Nähte oder andere Produktionsfehler. Das Material sieht gut aus, riecht nicht und lässt sich mit etwas wasserlöslichem Gleitgel sehr gut benutzen. Auch die Reinigung ist mit dem Material kein Problem.

      Arviointi 

      Alter Schwede !!!

      Ziemlich groß und ziemlich geil. Definitiv nicht für Anfänger geeignet.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Butt plug BUTTR Kylmäverinen suomutettu - XXL anaalitulppa

        Butt plug BUTTR Kylmäverinen suomutettu - XXL anaalitulppa

        butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled sopii täydellisesti kokeneille käyttäjille, jotka haluavat kokeilla anaalirajoituksiaan ja lisätä uuden ulottuvuuden anaalirajojen venyttelyyn. Butt plug Vaikuttava 15,2 cm:n työnnettävä pituus ja 9,9 cm:n enimmäishalkaisija, Cold Blooded Scaled tarjoaa intensiivistä anaalista stimulaatiota.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: