Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Ball Stretcher

Uutiskirje

Cock Lock ball stretcher DeLuxe - ja kukko rengas yhdessä

Cock Lock ball stretcher DeLuxe on korkealaatuinen yhdistelmä ja kiillotetusta teräksestä valmistettu kukko rengas. Se tarjoaa maksimaalisen hallinnan sukupuolielimiin, korkean käyttömukavuuden ja sopii erinomaisesti BDSM-istuntoihin, pitkäaikaiseen käyttöön tai huomaamattomaan arkikäyttöön.

Lisätietoja

5481/50

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe - Täydellinen yhdistelmä ja kukko rengas

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe on innovatiivinen yhdistelmä ja kyrpärengas, joka on suunniteltu maksimoimaan sukupuolielinten hallinta samalla kun se on mukava käyttää. Tämä ihana seksilelu miehille on inspiroinut BDSM-yhteisöä jo vuosikymmeniä. Se koostuu kahdesta täydellisesti yhteensopivasta osasta, ja se voidaan sulkea tiukasti ja turvallisesti Allen-ruuveilla, mikä tekee siitä todellisen korkean turvallisuuden siiven miehen sukupuolielimille. Cock Lock

    Cock Lock Käsintehty, pyöristetty ja useaan kertaan kiillotettu DeLuxe tarjoaa turvallisuuden lisäksi myös erityisen mukavan istuvuuden - ihanteellinen pidempiin BDSM-sessioihin. DeLuxe on ergonomisesti muotoiltu niin, että sitä voi käyttää myös jokapäiväisessä elämässä ilman, että se haittaa käyttäjäänsä liikaa. Huomaamattoman muotonsa ansiosta se pysyy lähes näkymättömissä hieman leveämpien housujen alla, joten voit nauttia seksikkäästä salaisuudestasi koko päivän.

    Maksimaalinen mukavuus, hallinta ja turvallisuus:

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe ei toimi BDSM-kontekstissa ainoastaan kyrpäsormuksena, vaan myös kontrollin ja alistumisen symbolina. Allen-ruuveilla varustettu turvallinen lukitusmekanismi antaa käyttäjälleen ehdottoman hallinnan sukupuolielimiinsä, mikä tehostaa alistumisen ja kurinpidon välistä vuorovaikutusta. Erittäin kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu rengas tekee voimakkaan visuaalisen kannanoton, joka sopii täydellisesti mihin tahansa BDSM-istuntoon. Cock Lock Tukevan rakenteensa ja ergonomisen muotonsa ansiosta DeLuxe soveltuu myös pitkäaikaiseen käyttöön, ihanteellinen alistuville miehille, jotka haluavat elää alistumistaan pidemmän aikaa.

    Masturbaatio STROKE 2.0 -liukuvoiteella intensiivistä seksiä varten edging

    Cock Lock Niille, jotka haluavat viedä BDSM-session seuraavalle tasolle, DeLuxe yhdessä STROKE 2.0 -liukuvoiteen kanssa on ehdoton valinta. STROKE 2.0 -voiteluaine on kehitetty erityisesti pitkiin sessioihin jaedging orgasmin viivyttämisen taito kliimaksin voimakkuuden lisäämiseksi. Cock Lock Tease Denial Kun DeLuxe on peniksen ja kivesten ympärillä, käytäntöjä, kuten & voidaan tehostaa, kun taas STROKE 2.0 -voiteluaine takaa pitkäkestoisen nautinnon.edgingCock Lock seksikokemus ei ole koskaan ollut näin jännittävä, tyydyttävä ja samalla niin hallittu - DeLuxe on ehdoton pelinvaihtaja!

    Cock Lock Miksi DeLuxe on täydellinen valinta:

    • ball stretcher Yhdistelmä ja kyrpärengas: kaksi yhdessä - intensiiviseen ja pitkäkestoiseen nautintoon.
    • Turvallinen sulkeminen: Tiukasti suljettu kuusiokoloruuveilla absoluuttisen hallinnan ja turvallisuuden takaamiseksi.
    • Sopii BDSM:ään: Täydellinen BDSM-istuntoihin, joissa kontrolli ja alistuminen ovat tärkeitä. Ihanteellinen pitkäaikaiseen käyttöön.
    • Laadukas kirurginen teräs: Valmistettu antiallergisesta, kestävästä ja monipolttoisesta kirurgisesta teräksestä.
    • Mukava myös pitkäaikaisen käytön aikana: Käsintehty, ergonominen muoto takaa maksimaalisen mukavuuden myös pitkäaikaisen käytön aikana.


    Puhdistus ja hoito

    Cock Lock Suosittelemme puhdistamaan DeLuxen huolellisesti jokaisen käytön jälkeen maksimaalisen hygienian ja pitkäikäisyyden varmistamiseksi. INSTACLEAN Cock Lock Suihkeemme avulla se voidaan desinfioida helposti ja tehokkaasti, jotta se voidaan valmistella nopeasti seuraavaa käyttöä varten.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Macht was es soll,

    zieht an den Eiern. Rutscht sicher auch nicht ab, Jedoch schneidet das Teil am Sack ein weil es hier nicht genug verundet ist. Aber was solls, ein bischen Schmerzen dürfen doch sein!

    • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    TOTAL GEIL

    Das hohe Gewicht hängt schon ziemich geil zwischen den Beinen. Vielleicht etwas schwer, wenn man es länger (24/7) auch im Alltag tragen will aber für ein paar stunden null problem. Sehr gut verarbeitet, schön glatt poliert, keine scharfen Kanten, die Öffnungen sitzen da wo sie sollen und passen gut, so wie man es von MEO kennt. Kurz und gut das wirklich tragbare DeLuxe Cock Lock ist eine echte Kaufempfehlung.

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    TOTAL GEIL

    In den ersten Tagen hatte ich kleinere Probleme beim Anlegen, doch das hat sich jetzt von selbst erledigt. Übung macht den Meister und jetzt ist es TOTAL GEIL

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Fun to put on

    Very heavy (fun to put on!) then great fun for the wearer

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Makes by balls really tight and shiny!

    I received it and put in on as soon as I could. It took awhile to get the ring on, my balls are quite large. As soon as I was able to get my balls through the ring I was able to get the rest of it on. I really like it!

    • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Awesome

    Awesome peice,a little hard to get on but the feeling is great. highly recommend.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Thanks MEO!

    A little small, but once on, feels great and really wouldn't want it too much larger as you would loose it's great sensations. Thanks MEO!

    • 6 6 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe - ja kukko rengas yhdessä

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe - ja kukko rengas yhdessä

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe on korkealaatuinen yhdistelmä ja kiillotetusta teräksestä valmistettu kukko rengas. Se tarjoaa maksimaalisen hallinnan sukupuolielimiin, korkean käyttömukavuuden ja sopii erinomaisesti BDSM-istuntoihin, pitkäaikaiseen käyttöön tai huomaamattomaan arkikäyttöön.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: