Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM hihnat

Uutiskirje

Nahka BDSM hihna

Tämä korkealaatuisesta naudannahasta valmistettu BDSM-hihna on ihanteellinen lisävaruste dominoiviin koulutusskenaarioihin kotona tai julkisesti. MEO:n nahkahihnan kokonaispituus on noin 120 cm, ja se tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia orjan ohjaamiseen ja hallitsemiseen.

Lisätietoja

5288/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä korkealaatuisesta naudannahasta valmistettu BDSM-hihna on ihanteellinen lisävaruste dominoiviin koulutusskenaarioihin, olipa kyseessä sitten koti tai julkinen paikka. MEO:n nahkahihnan kokonaispituus on noin 120 cm, ja se tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia orjan ohjaamiseen ja hallitsemiseen.

    Nahkahihnan päässä on tukeva koukku, jonka avulla se voidaan nopeasti kiinnittää BDSM-pantaan. Tämän laadukkaan nahkahihnan avulla voit ohjata orjaasi turvallisesti ja tehokkaasti, olipa kyseessä sitten ulkoilukävely tai intiimimpi sessio kotona.

    Tämä korkealaatuisesta naudannahasta valmistettu BDSM-hihna ei ole ainoastaan toimiva, vaan myös esteettisesti miellyttävä. Sen hienostunut muotoilu ja laadukas työstö tekevät siitä luotettavan kumppanin mihin tahansa BDSM-istuntoon.

    Tämän BDSM-hihnan laatu on ratkaisevan tärkeää sen toimivuuden ja turvallisuuden kannalta. MEO käyttää hihnassa vain materiaaleja, kuten vankkaa naudannahkaa ja kestävää metallikarabiinia, jotka takaavat luotettavuuden ja kestävyyden. Huolellinen työstö ja vankka rakenne takaavat, että BDSM-hihna kestää jopa jännityksen ja rasituksen alaisena repeämättä tai katkeamatta.

    MEO:n nahkahihna tarjoaa miellyttävän tuntuman ja mukavan käsittelyn emännälle tai isännälle, kun orjaa ohjataan tai sidotaan turvallisesti ja mukavasti.

    Noin 120 cm pitkä BDSM-hihna tarjoaa monia mahdollisia käyttötarkoituksia BDSM-istunnon aikana. Emäntä tai isäntä voi käyttää sitä ohjaamaan ja hallitsemaan orjaansa, olipa kyse sitten roolileikistä, nöyryytyskohtauksesta tai yksinkertaisesti yleisestä hallinnan ilmaisusta. BDSM-hihnaa voidaan käyttää myös orjan sitomiseen kiinteään pisteeseen, olipa se sitten sängynjalka, huonekalu tai muu sopiva paikka, kuten viileä kellari.

    BDSM-hihnamme antaa jokaiselle orjalle turvallisuuden ja kuulumisen tunteen ja korostaa samalla isännän tai emännän dominanssia. BDSM-hihna voi olla myös osa kasvatuksellista toimenpidettä, jolla orjaa voidaan kurittaa tai opettaa hänelle tiettyjä käyttäytymistapoja. Käyttämällä BDSM-hihnaa emäntä voi osoittaa auktoriteettinsa orjaa kohtaan ja osoittaa tälle selkeät rajat.

    Lisäksi MEO:n BDSM-hihnaa voidaan käyttää myös roolileikkeihin, esimerkiksi apuvälineenä orjan kanssa leikittäessä human pup Play. Kaiken kaikkiaan tämä BDSM-hihna on monipuolinen lisävaruste BDSM-suhteeseen ja sitä voidaan käyttää kotona tai liikkeellä, riippuen mieltymyksestäsi.

    Lisätietoja:

    • BDSM-hihna
    • Nahkahihna, jossa on käsisilmukka ja napsautuskoukku. Sopii täydellisesti MEO:n BDSM-pantojen kanssa ja on täydellinen katseenvangitsija missä tahansa BDSM-tapahtumassa.
    • Materiaali: aitoa nahkaa, metallia
    • Kokonaispituus: n. 120 cm
    • Toimituksen sisältö: hihna, samettipussi säilytykseen, nahan hoito-ohjeet.
    • MEO on Saksan MEO:n rekisteröity tavaramerkki, joka on yksi maailman johtavista BDSM-myymälöistä, joka tunnetaan asiantuntemuksestaan korkealaatuisten bondage-tuotteiden valmistuksessa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Bin begeistert

    Sieht super aus, gut verarbeitet und 1A Qualität ! Kann ich nur empfehlen,wenn man auf so etwas steht!!!!!

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Brilliant item

    Me and my partner have tried this as one of our first every bondage encounters, and we loved it. I felt like I was in full control of her and she enjoyed that.

    It made our sex life more exciting. As we would see it laying around we would look at each other and she would put it on!

    This item is amazing.

      Arviointi 

      Hier geht's lang

      so kann Mann Frau dahin folgen wo sie Ihn haben möchte und wenn er sich wehrt einfach etwas ziehen und er wird kommen...sehr tolles Spielzeug

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Very soft leather

      Very soft leather. used across the bottom feels wonderful and its soft sided length is gentle enough when pulled between the lips

        Arviointi 

        5 stars

        my girlfried used it on me and iv never had so much fun in my life im always by her side

          Arviointi 

          My master puts me in this whenever I'm bad.

          My master puts me in this whenever I'm bad. He uses it with a really strict posture collar and a dildo gag to keep my cum hole from making noise. He uses it pull me around the house and when he finds a spot he like he fucks me for hours.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Nahka BDSM hihna

            Nahka BDSM hihna

            Tämä korkealaatuisesta naudannahasta valmistettu BDSM-hihna on ihanteellinen lisävaruste dominoiviin koulutusskenaarioihin kotona tai julkisesti. MEO:n nahkahihnan kokonaispituus on noin 120 cm, ja se tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia orjan ohjaamiseen ja hallitsemiseen.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            16 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: