Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM-huonekalut ja seksikalusteet

Uutiskirje

Rimming-istuin - Rim Seat 2.0

MEO esittelee upouuden, parannellun Rim Seat 2.0 -istuimen, joka tekee rimming entistäkin mukavamman kokemuksen! Rim Seat 2.0 on erittäin vakaa ja tukeva, ja sen korkeutta voidaan säätää hetkessä. MEO:n Rim Seat 2.0 on innovatiivinen, käyttäjäystävällinen BDSM-kaluste, joka on kehitetty erityisesti anaaliseksin ystäville rimming ja anilingusta.

Lisätietoja

3499/00

299,99 €


-50,00 €

249,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Rim Seat 2.0: Innovatiivinen ratkaisu Rim Seat 2.0: Innovatiivinen ratkaisu Rim Seat 2.0: Innovatiivinen ratkaisu Rim Seatin ystäville rimming ja anilinguksen ystäville

    MEO esittelee upouuden, parannellun Rim Seat 2.0:n, joka mahdollistaa rimming entistäkin mukavamman kokemuksen! Rim Seat 2.0 on erittäin vakaa ja tukeva, ja sen korkeutta voidaan säätää hetkessä. MEO:n Rim Seat 2.0 on innovatiivinen, käyttäjäystävällinen BDSM-kaluste, joka on kehitetty erityisesti anaaliseksin ystäville rimming ja anilingusta.

    Ergonominen muotoilu takaa maksimaalisen mukavuuden

    Rim Seat 2.0:n ergonomisen muodon ansiosta sekä "ylä-" että "alapuoli" saavat optimaalisen tuen, jotta molemmat voivat nauttia kokemuksesta täysillä. Rim Seat 2.0:n harkittu muotoilu takaa molemmille kumppaneille rennon asennon.

    Vakaus ja joustavuus: rimming helpoksi tehty!

    Rim Seat 2.0:n suuri etu on sen joustavuus ja vakaus - se sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille BDSM- ja fetissiharrastajillekin. Vastaanottimen kohotettu asento helpottaa pääsyä peräaukkoon ja mahdollistaa syvemmän ja intensiivisemmän stimulaation.

    Vankka ja helppo puhdistaa

    Rim Seat 2.0:n kestävä materiaali takaa mukavan ja turvallisen käytön myös pidempien istuntojen aikana. Samalla se on helppo puhdistaa ja hygieeninen, mikä tukee puhdistusta ja kestävyyttä.

    Uusi rimming-kokemus

    Rim Seat 2.0 vie rimming-kokemuksen uudelle tasolle vähentämällä fyysistä rasitusta ja lisäämällä samalla rimmingin nautintoa ja intensiteettiä rimming rimming.

    Mitä on rimming?

    Monille ihmisille kumppanin nuoleminen ja maistelu on tärkeä osa seksuaalisuutta. Aikana rimming kumppanin peräaukkoa, yleensä myös välilihan aluetta, stimuloidaan huulilla ja kielellä. Tämä voidaan tehdä sekä pinnallisesti että tunkeutumalla kielellä peräaukkoon. Anaalialue on varustettu lukuisilla hermopäätteillä, ja se on yksi monien ihmisten erogeenisistä vyöhykkeistä. Toinen variaatio on niin sanottu facesitting, jossa vastaanottaja istuu selällään makaavan kumppanin kasvoilla. Rim Seat 2.0 on kehitetty helpottamaan tämäntyyppistä seksuaalista leikkiä. Rim Seat 2.0:n avulla on mahdollista leikkiä yhdessä pidemmän aikaa ilman rasitusta ja hemmotella ja nauttia kumppanista intensiivisemmin kuin koskaan ennen.

    Rim Seat 2.0:n ominaisuudet ja edut:

    • Helppo kokoonpano ja korkeussäätö: Rim Seat 2.0:lle on ominaista sen helppo kokoonpano ja korkeussäätö. Käyttäjäystävällisten pikakiinnikkeiden* ansiosta istuin voidaan asentaa, säätää ja pakata yhtä nopeasti.
    • Materiaali: Rim Seat 2.0 on valmistettu naarmuuntumattomasta, pulverimaalatusta teräksestä, joten se on erittäin kestävä ja sitkeä. Tämä takaa kestävyyden ja luotettavan toiminnan myös intensiivisessä käytössä.
    • Rim-tuolin jaloissa olevat kaksi lisäkahvaa avaavat uusia käyttömahdollisuuksia. Top (dominoiva) voi käyttää niitä työntääkseen itseään alaspäin, kun taas sub (alistuva) voi vetää itseään ylöspäin vieläkin voimakkaampaa stimulaatiota varten. Tämä toiminto laajentaa seksuaalisten kokemusten valikoimaa.
    • Avoin istuin lisää leikkityyppejä varten: Etupuolelta avoin istuin on suunniteltu siten, että lisäleikkityypit, kuten "Cock & Ball Play", ovat mahdollisia. Tämä mahdollistaa useiden erogeenisten vyöhykkeiden samanaikaisen stimulaation ja lisää mahdollisuuksia monenlaiseen seksuaaliseen toimintaan.


    Rim Seat 2.0 on ihanteellinen valinta kaikille, jotka etsivät vankkaa, monipuolista ja mukavaa seksikalustetta intiimejä hetkiä varten. Rim Seat 2.0 tarjoaa käyttäjäystävällisen muotoilunsa ja monien toimintojensa ansiosta täydelliset edellytykset luoviin ja täyttäviin rimming-kokemuksiin.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Super Qualität

    Der Rim Seat von MEO hat eine super Qualität ist aber auch sehr, sehr praktisch. Früher habe ich beim Rimming immer Wadenkrämpfe bekommen. Dieser "Sitz" macht es viel angenehmer für mich und ich kann viel länger in der Hocke bleiben während ich von meinem Sub geleckt wird. Also: Win-Win !

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Simply amazing

    I am really happy with my purchase. The Rim Seat 2.0 is so comfortable that hours can be spent there easily.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Rimming-istuin - Rim Seat 2.0

    Rimming-istuin - Rim Seat 2.0

    MEO esittelee upouuden, parannellun Rim Seat 2.0 -istuimen, joka tekee rimming entistäkin mukavamman kokemuksen! Rim Seat 2.0 on erittäin vakaa ja tukeva, ja sen korkeutta voidaan säätää hetkessä. MEO:n Rim Seat 2.0 on innovatiivinen, käyttäjäystävällinen BDSM-kaluste, joka on kehitetty erityisesti anaaliseksin ystäville rimming ja anilingusta.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: