Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM kaasunaamarit

Uutiskirje

MEO-XTRM - AirBlast™ Inhaler Kit

Tämä AirBlast™ Inhaler Kit vie popparien hengittämisen seuraavalle tasolle. Joka kerta kun pumppaat, ja vain silloin, saat täyden latauksen! Pumppupallolla varustettu innovatiivinen järjestelmä antaa täydellisen potkun jokaisella käyttökerralla.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä AirBlast™ Inhaler Kit vie popparien hengittämisen seuraavalle tasolle. Joka kerta kun pumppaat, ja vain silloin, saat täyden latauksen! Pumppupallolla varustettu innovatiivinen järjestelmä antaa täydellisen potkun jokaisella käyttökerralla. Se on kehitetty tekemään kaasunaamarin letku tarpeettomaksi AirBlast™ Inhaler Kit voidaan liittää suoraan ja suoraan lähes mihin tahansa kaasunaamariin, ja se tarjoaa maksimaalista joustavuutta maksimaalisella nautinnolla!

    AirBlast™ Inhaler Kitin ainutlaatuiset ominaisuudet:

    • Tarkka ohjaus: Kun AirBlast™ Inhaler Kit inhalaation määrää ja ajoitusta voidaan ohjata tarkasti. Ei enää työlästä ruuvaamista ja irrottamista - maku on aina käyttövalmis.
    • Yksinkertainen käsittely: Kierrä metallipullo kierteeseen, liitä AirBlast™ Inhaler Kit liitä se kaasunaamariin ja laita kaasunaamari päälle. Pumppupalloa painamalla aromi menee suoraan kaasunaamariin ja antaa välittömästi halutun vaikutuksen.
    • Turvallinen ja modulaarinen: Käytön jälkeen alumiinipurkki voidaan yksinkertaisesti sulkea kannella, jolloin popparit ovat turvallisesti säilytettyinä ja käyttövalmiina milloin tahansa. Järjestelmä toimii letkun kanssa tai ilman letkua ja on täysin yhteensopiva MEO-XTRM-malliston tuotteiden kanssa.


    Tämä AirBlast™ Inhaler Kit on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat tehostaa ja parantaa popparikokemustaan. Pumppupallollaan ja hienostuneella muotoilullaan varustettu AirBlast™ Inhaler Kit asettaa uusia standardeja ja tarjoaa turvallisen, tehokkaan ja intensiivisen käytön.

    Lisätietoja:

    • MEO-XTRM - AirBlast™ Inhaler Kit
    • Ultimaattinen potku: Sisäänhengityksen tarkka hallinta antaa sinulle intensiivisen potkun joka kerta.
    • Käyttäjäystävällinen: Helppokäyttöinen ja heti käyttövalmis.
    • Modulaarinen ja joustava: Yhteensopiva koko MEO-XTRM-malliston kanssa.
    • Turvallinen ja puhdas: Ei läikkymistä tai haihtumista, maku pysyy turvallisesti pullossa.
    • Mukana kierre kaasunaamariin kiinnittämistä varten ja pumppupallo.
    • 60 ml alumiinipullo, jossa on kansi
    • Materiaali: Alumiini, ABS
    • Suosittelemme puuvillatyynyjen, paperin tai paperisten nenäliinojen käyttöä, kun käytät poppersia, jotta vältät vuodot tai roiskeet.
    • Käyttövinkki: Jotta aromi kehittyisi optimaalisesti, alumiinipullon tulisi olla vähintään puoliksi täynnä poppersia.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Absolut der Wahnsinn – Poppers 2.0!

    Ich habe schon viel mit Poppers und Accessoires ausprobiert, aber das AirBlast Inhaler Kit von MEO hat wirklich alles verändert! Dieses Kit ist der absolute Knaller und bringt das Inhalieren von Poppers auf eine komplett neue Ebene. Ich bin total begeistert! Das Ding ist der absolute Game Changer! Jedes Mal, wenn ich pumpe, bekomme ich die volle Ladung und die Wirkung ist einfach unglaublich – ein absoluter Wahnsinn!

    Es ist, als würde die Wirkung des Poppers verzehnfacht werden – 1000 Mal besser! Der Kick ist intensiv und langanhaltend – genau so, wie ich es mir immer gewünscht habe! Egal, ob ich allein wichse oder mit meiner Freundin Sex habe – das AirBlast Inhaler Kit sorgt immer für den ultimativen Kick!

    Das Design ist superpraktisch und superleicht zu handhaben. Es ist einfach unglaublich, den Pumpball zu benutzen und genau zu wissen, dass ich die volle Kontrolle über die Dosis habe. Ich bin absolut begeistert von diesem Kit! Absolut übertroffen! Ich kann es jedem nur wärmstens empfehlen.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    MEO-XTRM - AirBlast™ Inhaler Kit

    MEO-XTRM - AirBlast™ Inhaler Kit

    Tämä AirBlast™ Inhaler Kit vie popparien hengittämisen seuraavalle tasolle. Joka kerta kun pumppaat, ja vain silloin, saat täyden latauksen! Pumppupallolla varustettu innovatiivinen järjestelmä antaa täydellisen potkun jokaisella käyttökerralla.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: