Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM paddle

Uutiskirje

BDSM-Paddle de Luxe - vallan kaksi puolta

Tätä ylellistä BDSM-melaa voidaan käyttää erilaisiin jännittäviin piiskausvaihtoehtoihin - hellävaraisesta erittäin voimakkaaseen, riippuen hallitsevan kumppanin mielialasta. Tiukan isännän tai tuhman rakastajattaren käsissä tästä BDSM-melasta tulee täydellinen lisävaruste unohtumattomaan piiskaussessioon.

Lisätietoja

1625/00

119,99 €


-30,00 €

89,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    BDSM-mela de luxe - vallan kaksi puolta

    Tätä ylellistä BDSM-melaa voidaan käyttää erilaisiin jännittäviin piiskausvaihtoehtoihin - lempeästä hyvin voimakkaaseen, hallitsevan kumppanin mielialan mukaan. Tiukan isännän tai tuhman rakastajattaren käsissä tästä BDSM-melasta tulee täydellinen lisävaruste unohtumattomaan piiskaussessioon.

    Kaksi erilaista pintaan kaksinkertaista nautintoa varten

    Melan toisella puolella on hyvin pehmustettu pehmuste, joka on ihanteellinen lämmittelyyn ja pehmeämpiin iskuihin, jotka valmistelevat ihoa ja lisäävät verenkiertoa. Toisella puolella on kovempi pinta, joka antaa kunnon läimäyksen ja saa peppusi hehkumaan. Kun paddleSub suositusta HURTME-sarjasta voit näyttää voiman molemmat puolet.

    Täydellinen työstö pitkiin istuntoihin

    The paddle tekee vaikutuksen laadukkaalla ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kahvallaan, joka istuu erityisen mukavasti käteen. Lyöntipinnan ja kahvan välinen siirtymä on vahvistettu neljällä kerroksella hienointa satulannahkaa ja ruuvattu tukevasti yhteen, mikä antaa lisää vakautta. Kahvassa oleva nahkasilmukka mahdollistaa turvallisen käsittelyn ja kiinnittämisen vyöhön. Tasapainoisen painojakauman ansiosta kahvan ja kädensijan välillä on paddle tätä ihanaa BDSM-lisävarustetta voidaan käyttää myös pidempiä aikoja ranteen väsymättä.

    Miksi BDSM-yhteisö rakastaa De Luxea? paddle mEO:lta

    BDSM-yhteisö rakastaa MEO:n BDSM-melaa sen monipuolisuuden ja laadukkaan valmistuksen vuoksi. Yhden pehmustetun ja yhden kiinteän pinnan ansiosta se mahdollistaa sekä hellävaraiset että kovat lyönnit, mikä mahdollistaa monipuoliset piiskaussessiot. Tukevan nahan ja ergonomisen ruostumattomasta teräksestä valmistetun kahvan yhdistelmä tekee BDSM-melasta kestävän ja miellyttävän käyttää, ihanteellinen pidempiin istuntoihin. Osana suosittua HURTME-sarjaa se edustaa laatua ja tarjoaa sekä aloittelijoille että ammattilaisille intensiivisen ja hallitun piiskauskokemuksen.

    Lisätietoja:

    • Jalo, pehmustettu BDSM-mela MEO® HURTME-sarjasta
    • Tämä De Luxe paddle ei ainoastaan lupaa täydellistä kipua, vaan myös takaa sen - ihanteellinen kokeneille miehille ja naisille, jotka osaavat käyttää valtaa.
    • Kaksi puolta: pehmustettu pinta pehmeille iskuille ja normaali pinta koville iskuille
    • Leveä pinta voimakkaisiin iskuihin
    • Vain vastuuntuntoisille aikuisille
    • Laadukas BDSM-mela, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja nahasta
    • Nahkalenkillä turvalliseen käsittelyyn tai vyöhön kiinnittämiseen
    • Kokonaispituus: 45 cm (17,7 tuumaa)
    • Kahvan pituus: 18 cm (7,1 tuumaa)
    • Kahvan halkaisija: 4 cm (1,6 tuumaa)
    • Leveys: 11 cm (4,3 tuumaa)
    • Materiaali: Ruostumaton teräs, nahka
    • Osa suosittua HURTME-sarjaa: MEO HURTME-sarja tunnetaan BDSM-skenessä ensiluokkaisesta laadusta ja hienostuneesta muotoilusta. Tämä mela sopii saumattomasti sarjaan, ja se on nopeasti saanut mainetta luotettavana ja monipuolisena BDSM-lisävarusteena.
    • Safe, Sane & Consensual (SSC): Aina kun BDSM-melaa käytetään, on noudatettava Safe, Sane & Consensual -periaatteita. Varmista, että kaikki osapuolet tekevät selkeät sopimukset etukäteen, käyttävät BDSM-melaa turvallisesti ja vastuullisesti ja että kaikki toimet ovat yhteisymmärrykseen perustuvia.





    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Fantastische Klatsche

    Sie sieht noch genauso aus wie am ersten Tag. Wirklich äußerst robust gefertigt. Keinerlei optischer Fehler. Perfekt ausbalanciert. Sie macht genau das, was Ihr Name sagt. Sie KLATSCHT und das sogar gewaltig. Wer also Wert auf Schmerz UND Akustik legt, ist mit dieser fantastischen Klatsche von MEO sehr gut bedient.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    BDSM-Paddle de Luxe - vallan kaksi puolta

    BDSM-Paddle de Luxe - vallan kaksi puolta

    Tätä ylellistä BDSM-melaa voidaan käyttää erilaisiin jännittäviin piiskausvaihtoehtoihin - hellävaraisesta erittäin voimakkaaseen, riippuen hallitsevan kumppanin mielialasta. Tiukan isännän tai tuhman rakastajattaren käsissä tästä BDSM-melasta tulee täydellinen lisävaruste unohtumattomaan piiskaussessioon.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: