Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM paddle

Uutiskirje

BDSM paddle hURTME-sarjasta

Tämä paddle rakastat (jos olet aktiivinen) tai vihaat (jos olet passiivinen)! Meidän käsintehty paddle mEO:n HURTME-sarjasta yhdistyvät tyylikkyys ja tehokkuus BDSM:n ystäville.

Lisätietoja

1636/00

79,99 €


-10,00 €

69,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä paddle rakastat (jos olet aktiivinen) tai vihaat (jos olet passiivinen)! Meidän käsintehty paddle mEO:n HURTME-sarjasta yhdistyvät tyylikkyys ja tehokkuus BDSM:n ystäville. Se ei ole mikään tavallinen piiskausväline, vaan hienosti suunniteltu väline paddle jossa on kiillotettu alumiinikahva. The paddle on ominaista erityisen vakaa rakenne, ja se on vähemmän joustava kuin perinteiset ratsastussakset. Tämä ominaisuus mahdollistaa tarkemmat ja voimakkaammat iskut, jotka ovat ihanteellisia optimaalisen piiskauskokemuksen kannalta.

    The paddle on ihanteellinen "lämmittelyyn" ennen voimakkaampia keppi- tai ruoskaniskuja, mutta sitä voidaan käyttää myös yksinään läpitunkeviin, intensiivisiin tuntemuksiin. Se sopii sekä aloittelijoille että kokeneille BDSM-ammattilaisille.

    The paddle hURTME-sarjasta tarjoaa ainutlaatuisen ja monipuolisen piiskauskokemuksen, jolle on ominaista sen kaksipuolinen muotoilu: iskupinnan toinen puoli on tyylikkään musta ja siinä on erittäin tuhma emoji, kun taas toinen puoli on silmiinpistävän punainen ja siinä on ilkeästi hymyilevä emoji. Tämän luovan muotoilun ansiosta pelin tunnelmaa ja intensiteettiä voidaan ilmaista visuaalisesti ja vaihdella yksinkertaisesti vaihtamalla puolta lyönnin aikana. Vankan rakenteensa, helppokäyttöisen alumiinikahvansa ja laadukkaan nahkaverhoilunsa ansiosta tämä paddle Tyyli, ilmaisuvoima ja tehokkuus monikerroksisen BDSM-kokemuksen takaamiseksi.

    Lisätietoja:

    • BDSM paddleihanteellinen eroottiseen piiskaamiseen.
    • Vankka rakenne ja hyvä käsiteltävyys.
    • Kiillotettu alumiinikahva HURTME-logolla.
    • Iskevä pinta korkealaatuista mustaa/punaista aitoa nahkaa.
    • Käytännöllisellä rannehihnalla.
    • Kokonaispituus n. 43 cm, leveys n. 9 cm.
    • Väri: musta / punainen

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Made in Germany

    Sturdy design, good size. Seems to be good quality. Can get a decent amount of force behind it, makes an awesome noise when paddling a butt, and can also create a broken capillary effect when hitting more sensitive areas like the inner thigh. A lot of fun!

      Arviointi 

      Hate Love

      Sculacciare o accarezzare? E' questo il dilemma! E' talmente bello che confonde le idee

        Arviointi 

        Da avere nella collezione

        Il materiale è davvero pregiato e la forma è perfetta.. da avere nella collezione;)

          Arviointi 

          Dieses Schlagwerkzeug ist perfekt

          Die neue HurtMe Deluxe Reihe ist echt chic geworden! So auch dieses Paddle. Der Edelstahlgriff liegt super in die Hand und die verschieden farbigen Seiten entlocken ein kleines Schmunzeln. Dieses Schlagwerkzeug ist perfekt um einen Flagellanten gut aufzuwärmen: trifft flächig und relativ "weich", aber eben doch so,dass man es gut spürt. Verarbeitung ist auch wie immer top. Kann ich auch Einsteigern ins Schlagen nur empfehlen!

            Kirjoita oma arvostelusi

            BDSM paddle hURTME-sarjasta

            BDSM paddle hURTME-sarjasta

            Tämä paddle rakastat (jos olet aktiivinen) tai vihaat (jos olet passiivinen)! Meidän käsintehty paddle mEO:n HURTME-sarjasta yhdistyvät tyylikkyys ja tehokkuus BDSM:n ystäville.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: