Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM paddle

Uutiskirje

Nahkainen BDSM-mela metallinastoilla

Tämä nahasta valmistettu BDSM-mela, jossa on metallinastat, on ehdoton pakko saada kaikille, jotka rakastavat intensiivisiä piiskaussessioita! Tuntuma ja ensiluokkainen ammattitaito tekevät siitä todellisen käden imartelijan. Vankan rakenteen ansiosta paddle by MEO Saksasta sopii täydellisesti käteen ja on helppo heiluttaa - tarkkoihin ja voimakkaisiin piiskauksiin, jotka innostavat sinua!

Lisätietoja

2169/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Nahkainen BDSM-mela metallinastoilla - koviin piiskaussessioihin

    Tämä nahkainen BDSM-mela, jossa on metallinastat, on ehdoton must-have kaikille, jotka rakastavat kovia piiskaussessioita! Tuntuma ja ensiluokkainen työstö tekevät siitä todellisen käden imartelijan. Vankan rakenteen ansiosta paddle by MEO Saksasta istuu täydellisesti käteen ja sitä on helppo heiluttaa - tarkkoihin ja voimakkaisiin iskuihin, jotka varmasti kiihottavat!

    Nahasta valmistettu BDSM-mela: laatu ja ammattitaito

    Onnistunut BDSM-istunto ei riipu vain kumppaneiden välisestä vuorovaikutuksesta vaan myös käytettyjen tarvikkeiden laadusta. MEO® työskentelee yksinomaan tunnettujen valmistajien kanssa, jotka valmistavat korkealaatuisia tuotteita, kuten tätä BDSM-melaa, perinteisellä käsityötaidolla. Tämä kahdesta raskaasta satulanahkakerroksesta valmistettu BDSM-mela on tarpeeksi jäykkä, jotta iskuja voidaan hallita ja annostella mahdollisimman hyvin.

    Nahasta valmistettu BDSM-mela: erityisen voimakkaaseen piiskaamiseen

    Erityisen muotonsa ja kokonsa ansiosta BDSM-miekka paddle ei jätä ainoastaan pysyvää jälkeä, vaan myös näkyviä jälkiä ihoon. Iskujen voimakkuudesta riippuen vaikutus vaihtelee hellävaraisesta voimakkaaseen ja läpitunkevaan - täydellinen voimakkaan kurituksen ystäville. Lukuisat metalliset niitit paddle eivät palvele ainoastaan esteettisiä tarkoituksia, vaan ne myös lisäävät iskujen voimakkuutta. Ne takaavat iskujen tasaisemman jakautumisen iholle ja tehostavat melan "purevuutta", mikä johtaa voimakkaampaan stimulaatioon. Ne antavat BDSM-melalle myös lisää vakautta ja takaavat vankan ja kestävän rakenteen.

    Ergonominen muotoilu

    BDSM-melkan vahvistettu kahva takaa lujan ja turvallisen otteen, ja huolellisesti pyöristetyt reunat tekevät siitä mukavan pitää paddle mukava kädessä. Käytännöllisen rannehihnan avulla mela voidaan paddle voidaan joko käyttää turvallisesti ranteessa tai ripustaa siististi BDSM-istunnon jälkeen.

    Kestävä ja helppohoitoinen BDSM-mela, joka on valmistettu nahasta

    Tämä klassinen kuritusväline takaa vuosien nautinnon säännöllisellä hoidolla. Se ei tarjoa ainoastaan korkeinta laatua, vaan myös täydellisen yhdistelmän toiminnallisuutta ja estetiikkaa.

    MEO - tunnettu maailmanlaajuisesti korkealaatuisista BDSM-tuotteista

    MEO® tunnetaan maailmanlaajuisesti korkealaatuisten BDSM-tuotteiden valmistuksesta, jotka tekevät vaikutuksen laadullaan ja toiminnallisuudellaan. MEO® on yksi BDSM-maailman johtavista tuotemerkeistä, jolla on laaja valikoima ruoskia, meloja, floggereita ja monia muita tarvikkeita. HURTME-malliston tuotteet edustavat ensiluokkaista käsityötaitoa ja takaavat unohtumattomia kokemuksia jokaisen BDSM-istunnon aikana.

    Turvallinen, tervejärkinen ja yhteisymmärrykseen perustuva (SSC)

    Safe, Sane & Consensual (SSC) -periaatteita tulisi noudattaa jokaisessa BDSM-istunnossa. Tämä tarkoittaa, että kaikki teot suoritetaan turvallisesti, niitä valvotaan selkeällä mielellä ja ne ovat aina yhteisymmärrykseen perustuvia. On tärkeää tehdä selkeät sopimukset ennen jokaista BDSM-istuntoa, kunnioittaa kaikkien osapuolten rajoja ja varmistaa, että käytettyjä välineitä, kuten tätä BDSM-melaa, käytetään vastuullisesti turvallisen ja miellyttävän kokemuksen varmistamiseksi.

    Lisätietoja:

    • BDSM-mela on valmistettu nahasta, jossa on metalliniittejä
    • Tämä BDSM-mela paddle on pakollinen osa jokaista hyvin varustettua BDSM-kokoelmaa.
    • Käsintehty
    • Berliinissä valmistettu malli
    • Materiaali: Aitoa nahkaa
    • Pituus: 39,5 cm (15,6 tuumaa)
    • Iskupinta: 23 cm (9.1 tuumaa)
    • Kahvan pituus: 16 cm (6.3 tuumaa)
    • Leveys: 11 cm (4.3 tuumaa)
    • Vankka, korkealaatuinen työstö
    • Rannehihnalla helppoa käsittelyä varten




     

    Spanking

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    If pain is your game...

    If pain is your game then this is the perfect Item for you.

      Arviointi 

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden. Es macht einen stabilen Eindruck. Das Paddel liegt super in der Hand, klatscht richtig schön und erzeugt "wunderbare" Farben. Es schafft also alles, was es soll. Würde dieses Paddle wieder kaufen.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Schlagkräftige Argumente

      Mein Lustsklave muss ab und zu mit ein paar kräftigen Klapsen bestraft werden! Daher ist dieses robuste Paddle das perfekte Accessoire für unsere kleine Machtspielchen. Der handliche Griff ist mit flachen, runden Nieten besetzt und zusätzlich mit einer praktischen Halteschlaufe ausgestattet. Die Schlagfläche ist biegsam und glatt. Das längliche Design eignet sich perfekt, um damit prickelnde Schmerzreize auf der Haut meines Unterworfenen zu hinterlassen. Wenn also mal wieder für Zucht und Ordnung gesorgt werden muss, habe ich mit diesem schlagkräftigen Argument die Oberhand.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Nahkainen BDSM-mela metallinastoilla

        Nahkainen BDSM-mela metallinastoilla

        Tämä nahasta valmistettu BDSM-mela, jossa on metallinastat, on ehdoton pakko saada kaikille, jotka rakastavat intensiivisiä piiskaussessioita! Tuntuma ja ensiluokkainen ammattitaito tekevät siitä todellisen käden imartelijan. Vankan rakenteen ansiosta paddle by MEO Saksasta sopii täydellisesti käteen ja on helppo heiluttaa - tarkkoihin ja voimakkaisiin piiskauksiin, jotka innostavat sinua!

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: