Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM paddle

Uutiskirje

BDSM selkäsauna paddle made of wood - Dominointi

Tämän BDSM paddle avulla voit elää villeimmät piiskauskoulufantasiasi. Roolileikkejä luokkahuoneessa, toimistossa tai missä ikinä haluat... Anna mielikuvituksesi laukata ja vietellä kumppanisi eroottisella dominoinnilla.

Lisätietoja

2431/00

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Tämän BDSM paddle avulla voit elää villeimmät piiskauskoulufantasiasi . Roolileikkejä luokkahuoneessa, toimistossa tai missä ikinä haluat... Anna mielikuvituksesi laukata ja vietellä kumppanisi eroottisella dominoinnilla.

     

    MEO ®:n BDSM-selkäsauna paddle on tunnettu pyöreästä iskupinnasta ja todella hyvästä otteesta. BDSM paddle optimaalisen pituuden ansiosta Top on lähellä kehoa ja sillä on lyhyt iskuetäisyys. BDSM paddle on varustettu 5 reiällä, jotka vähentävät ilmanvastusta ja lisäävät iskuvoimaa.

     

    Puinen BDSM paddle antaa hyvän ja perusteellisen selkäsaunan ja takaa poikkeuksellisen kovat piiskaussessiot. Ergonomisesti muotoillun kahvan ansiosta paddle on helppo ja tarkka käyttää piiskauksen aikana.

     

    BDSM paddle on valmistettu massiivipuusta ja tekee vaikutuksen korkealla laadullaan. Melan piiskauspinnassa olevat syvennykset vähentävät ilmanvastusta piiskauksen aikana ja saavat aikaan korkean piiskauksen intensiteetin, joka on tärkeä kriteeri.

     

    Miten käytän BDSM-selkäsaunaa? paddle puusta?

    Aloita silittelemällä kumppanisi ihoa varovasti puisella BDSM-selkäsaunamela paddle , jotta hän tottuu tuntemukseen. Sitten voitjakaa kevyitä ja voimakkaita iskuja piiskaimella paddle ja lisätä intensiteettiä hitaasti. Mielikuvitukselle ei ole rajoja piiskaamisessa - mutta perussäännöistä on tietenkin sovittava. Niin sanottu "Safeword" voidaan määritellä etukäteen, jota käytetään, kun raja on saavutettu. Tällöin piiskausta aktiivisesti suorittavan henkilön on lopetettava välittömästi. Tällaiset BDSM-kuritusleikkaukset voidaan toteuttaa kotona tai julkisesti.

     

    Haluat ostaa BDSM paddle edulliseen hintaan?

     

    Paras paikka on MEO! Tämä piiskausmela on valmistettu erittäin hyvälaatuisesta puusta. Puu on käsitelty huolellisesti, hiottu ja kulmat pyöristetty. Jos etsit yksinkertaista mutta erittäin toimivaa piiskaamislelua , jonka ei pitäisi maksaa paljon, niin tämä puinen SM-mela on juuri oikea valinta.

     

    Voinko yhdistää paddle yhdistää sen muihin bondage-tarvikkeisiin?

     

    Kyllä, kaikin mokomin! Varsinkin jos yhdistät uuden puisen paddle -melaasi MEO ® -nahkaisiin bondage-kiinnityssiteisiin tai käytät kenties silmäsidettä, sinulla on hienoja vaihtoehtoja. Tai nahkanaamari - tämä tarjoaa eroottista havaintokyvyn kohottamista ja tekee vallan ja luottamuksen jännittävästä vuorovaikutuksesta entistäkin vaikuttavampaa.

     

    Mikä tekee BDSM:stä paddle puusta tehdyssä piiskaamisessa niin erityistä?

     

    BDSM-selitys: paddle leikkauksilla saavutetaan suurempi vaikutus kuin paddle ilman leikkauksia. Syvennykset vähentävät ilmatyynyä, joka muodostuu BDSM paddle ja ihon välille iskun yhteydessä, ja lisäävät iskun voimakkuutta. Kaikki melojemme reunat on pyöristetty, mikä minimoi merkittävästi loukkaantumisriskin. Ergonomisesti muotoillun kahvan ansiosta paddle istuu mukavasti käteen ja takaa turvallisen ja tarkan iskun. Melan pinta on tarkkaan hiottu ja siksi erittäin sileä.

     

    Tärkeitä kriteerejä BDSM-melaa ostettaessa:

     

    SM paddle on erittäin suosittu lisävaruste BDSM-skenessä. Ratsastussakset ja SM-piiskat saattavat olla sinulle jo tuttuja, mutta BDSM paddle voi tarjota erityisen voimakasta nautintoa ja kipua . Materiaali on itse asiassa ratkaiseva kriteeri, joka tekee paddle -melasta kovien rangaistusten välineen dominoinnin ja alistumisen pelissä. Pehmeästi pehmustetut tai kahdella eri iskupinnalla varustetutpaddle sopivat hyvin selkäsaunan aloittelijoille. Voit käyttää niitä valmistellaksesi hitaasti peppuasi tulevaan nautintokipuun. Jos kevyt nautintokipu ei kuitenkaan enää riitä, nahkainen BDSM paddle paddle on sinulle sopiva. Tällainen paddle voidaan ilmaista eriasteisilla vaikutuksilla. Myös kumi- tai silikonipaddle on erittäin vakuuttava. Niitä aliarvioidaan usein täysin, sillä vaikka ne ovat pehmeitä, joustavia ja sileitä, ne tuottavat vaikuttavan vaikutuksen takapuoleen - jopa hyvin pienellä vaivalla. Jos kuitenkin haluat voimakasta nautintokipua piiskaamisen yhteydessä, kannattaa valita puusta valmistettu BDSM paddle . Materiaalin kovuus ja periksiantamattomuus takaavat äärimmäisen voimakkuuden. MEO ® tarjoaa sinulle laajan valikoiman meloja eri muodoissa, malleissa ja materiaaleissa (nahka, puu, silikoni, keinonahka, teräs ja alumiini) täällä suuressa SM-verkkokaupassa, jotta voit ostaa itsellesi sopivan paddle.

     

    Lisätietoja:

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

      Arviointi 

      Kann man kaufen

      Kann man kaufen wenn man auf SM steht. Geht auch gut zum "vorglühen". Verarbeitung, Preis Top

        Arviointi 

        Owchies

        This thing stings, 10 min and my wife had me in tears!

          Arviointi 

          Erlaubt sicheres und präzises Schlagen

          Das klasssische Spanking Paddle aus Holz eignet sich sowohl für fortgeschrittene Spanking-Freunde als auch für Anfänger. Alle Kanten sind gerundet, was die Verletzungsgefahr minimiert. Durch den ergonomisch geformten Griff liegt das Paddle sehr gut in der Hand und garantiert ein sicheres und präzises Schlagen. Das Paddle verfügt über Öffnungen und erzielt somit eine höhere Schlagwirkung als ein Paddle ohne Öffnungen.

            Kirjoita oma arvostelusi

            BDSM selkäsauna paddle made of wood - Dominointi

            BDSM selkäsauna paddle made of wood - Dominointi

            Tämän BDSM paddle avulla voit elää villeimmät piiskauskoulufantasiasi. Roolileikkejä luokkahuoneessa, toimistossa tai missä ikinä haluat... Anna mielikuvituksesi laukata ja vietellä kumppanisi eroottisella dominoinnilla.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: