Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM Sextoys

Uutiskirje

BDSM-kapula nahasta ja teräksestä

Kun on kyse kovimmista rangaistuksista, nahasta ja teräksestä valmistettu BDSM-keppi on täydellinen valinta. Erityistä siinä on se, että voit käyttää sitä jopa anaaliseen tunkeutumiseen testataksesi nautinnon ja kivun rajoja.

Lisätietoja

1628/00

119,99 €


-20,00 €

99,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Kovimpia rangaistuksia varten: BDSM-keppi, joka on valmistettu nahasta ja teräksestä

    Kun kyse on kovimmista rangaistuksista, nahasta ja teräksestä valmistettu BDSM-kepimme on täydellinen valinta. Erityistä siinä on se, että voit käyttää sitä jopa anaaliseen tunkeutumiseen testataksesi nautinnon ja kivun rajoja.

    Haluat äärimmäistä kunnioitusta:

    Passiivinen kumppani tunnistaa heti, kenen aika on tullut, kun hän näkee BDSM-kepin - pehmeän BDSM:n ja banaalien piiskaussessioiden aika on ohi! 55 cm pitkä BDSM-kepin metallikahvalla ja nahkapäällysteisellä teräsydämellä varustettu BDSM-kepi antaa selkeän lausunnon.

    BDSM-kepin kanssa johtaminen: dominoinnin taito

    BDSM-kepin ollessa kädessäsi sinusta tulee oman nautinnon ja alistumisen sinfonian kapellimestari. Jokainen lyönti, jokainen isku on kohdennettu liike, joka ei välitä vain nautintoa vaan myös valtaa ja kontrollia. Massiivinen teräsydin ja nahkavaippa antavat sinulle tarvittavan tarkkuuden, jotta voit antaa jokaisen käskyn selkeästi ja selvästi. Kun johdatat BDSM-kapulalla, et ainoastaan johda, vaan myös luot intensiivisen kokemuksen, jossa jokainen isku säveltää hallinnan ja antaumuksen sinfonian.

    Täydellinen tasapaino: laatutuote MEO:lta Saksasta:

    BDSM-keppimme on erittäin hyvin tasapainossa, ehdottoman vakaa ja korkealaatuinen. Jämäkkyydestään huolimatta se on suhteellisen kevyt, joten sitä voidaan käyttää pitkiä aikoja ilman, että käsi väsyy. Tämä tekee siitä ihanteellisen välineen pitkiin ja intensiivisiin istuntoihin.

    Lisätietoja:

    • Sarja: HURTME by MEO
    • Kohderyhmä: Vain aikuisille
    • Materiaali: Erittäin tukeva, voimakas väline, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja nahasta
    • Erityisominaisuudet: Nahkasilmukalla parempaan käsittelyyn tai vyöhön kiinnittämiseen.
    • Dimensions: Halkaisija: noin 3-3,5 cm
    • Materiaali: Ruostumaton teräs, nahka
    • Varoitus: Tämä raskas BDSM-lelu sisältää loukkaantumismahdollisuuden, ja sitä saavat käyttää vain kokeneet mestarit tai koulutettu emäntä.

     

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Für SM-Liebhaber

    Der Schlagstock von MEO liegt perfekt in der Hand und ist durch die Hartgummimischung relativ flexibel, was das Schlagen viel einfacher und effektiver macht. Man braucht auch gar nicht so stark durchziehen, er tut auch so schon höllisch weh und verursacht ein ziemlich lautes Klatschen, was den passiven Partner noch zusätzlich beeindruckt. Alles in Allem, für diesen Preis, ein prima Gerät für SM-Liebhaber..

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    BDSM-kapula nahasta ja teräksestä

    BDSM-kapula nahasta ja teräksestä

    Kun on kyse kovimmista rangaistuksista, nahasta ja teräksestä valmistettu BDSM-keppi on täydellinen valinta. Erityistä siinä on se, että voit käyttää sitä jopa anaaliseen tunkeutumiseen testataksesi nautinnon ja kivun rajoja.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: