Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM sidonnaisuus

Uutiskirje

Bound&Ground™ - Koiratyyliin pylväsliina

Haluatko hallita kumppaniasi mahdollisimman paljon? Silloin Bound&Ground™-pylväs on juuri sinulle sopiva! Bound&Ground™-pylväs tekee doggy-style-seksistä vertaansa vailla olevan kokemuksen, joka on täynnä valtaa, kontrollia ja puhdasta intohimoa. Bound&Ground™ on eräänlainen pilleri, joka on kehitetty erityisesti käsien ja jalkojen sitomiseen.

Lisätietoja

3464/00

189,99 €


-40,00 €

149,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Haluatko hallita kumppaniasi mahdollisimman paljon? Silloin Bound&Ground™-pylväs on juuri sinulle sopiva! Bound&Ground™-pylväs tekee doggy-style-seksistä vertaansa vailla olevan kokemuksen, joka on täynnä valtaa, kontrollia ja puhdasta intohimoa. Bound&Ground™ on eräänlainen pylväs, monipuolinen ja vankka BDSM-tarvike, joka on suunniteltu erityisesti käsien ja jalkojen sitomiseen.

    Saranoitu pylväs mahdollistaa kumppanin kiinnittämisen suosittuun doggy-style-asentoon, mikä takaa hallitun ja intensiivisen kokemuksen seksin aikana. Suljettuna Bound&Ground™ voidaan kiinnittää riippulukolla, jolloin kiinnittämisestä tulee entistäkin turvallisempaa ja hallitumpaa.

    Miksi doggy style -seksi on niin suosittua?

    Doggy-style-seksi on yksi suosituimmista ja intensiivisimmistä seksiasennoista, sillä se mahdollistaa hyvin syvän tunkeutumisen. Tämä asento tarjoaa hallitsevalle kumppanille erinomaisen hallinnan ja ensiluokkaisen pääsyn alistuvan kumppanin erogeenisille vyöhykkeille, mikä maksimoi nautinnon. Bound&Ground™-pillerin avulla tästä kokemuksesta tulee entistäkin intensiivisempi, sillä alistuva kumppani on kiinnitetty täydelliseen asentoon. Liikkumavapauden rajoittaminen ja hallitsevan kumppanin täydellinen kontrolli tehostavat alistumisen ja antautumisen tunnetta. Tämä johtaa entistä intensiivisempään seksuaaliseen kokemukseen, kun alistuva kumppani on täysin hallitsevan kumppanin tahdon ja halujen armoilla. Bound&Ground™-pylväs muuttaa doggy-style-seksin vertaansa vailla olevaksi kokemukseksi, joka on täynnä valtaa, kontrollia ja puhdasta intohimoa.

    Koe Bound&Ground™-pilarin maaginen vaikutus, joka lisää kumppanisi alistuvuutta henkeäsalpaavalla tavalla!

    Bound&Ground™:n muotoilu varmistaa, että sekä kädet että jalat pysyvät tiukasti paikoillaan ja pakottavat kumppanisi alistuvaan asentoon. Mahdollisuus kiinnittää Bound&Ground™ riippulukolla antaa dominoivalle kumppanille mahdollisuuden hallita tilannetta täysin, kun alistuva kumppani on turvallisesti sidottu. Laadukkaasta puusta, teräksestä ja muovista valmistettu vankka rakenne takaa kestävyyden ja vakauden myös intensiivisessä käytössä. Bound&Ground™:ää voivat käyttää sekä miehet että naiset, mikä tekee siitä monipuolisen ja välttämättömän lisävarusteen mihin tahansa BDSM-repertuaariin.

    Kokemus, jota ei kannata jättää väliin!

    Bound&Ground™:n erinomainen ominaisuus on rajoitettu liikkumisvapaus. Seisomaan nouseminen, seisominen tai käveleminen ei ole mahdollista. Tässä alistuvassa, polvistuvassa doggy-style-asennossa kumppani on täysin dominoivan kumppanin armoilla. Tämä tehostaa kumppanien välistä valtadynamiikkaa ja mahdollistaa syvälliset emotionaaliset ja fyysiset kokemukset.

    Siksi Bound&Ground™ on jokaisen BDSM-fanin ehdoton valinta:

    Voi olla yhtä houkuttelevaa käyttää Bound&Ground™-pylvästä yhdessä jonkin seksikoneemme kanssa tai työstää penistä, kiveksiä, peräaukkoa tai emätintä hierontalaitteella, joka löytyy osoitteesta DOXY työstää niitä. Erityisen kiihottavaksi se muuttuu, kun hallitseva emäntä harjoittelee peggingiä ja hemmottelee alistuvaa kumppaniaan strap-on-dildolla. Tämä monipuolisuus tekee Bound&Ground™:stä jokaisen BDSM-fanin pakollisen tarvikkeen. Bound&Ground™-pylväs on helppo laittaa päälle ja ottaa pois sen yksinkertaisen käsittelyn ansiosta, joten se sopii sekä aloittelijoille että kokeneille BDSM-faneille.

    Haluatko maksimaalisen kontrollin passiiviseen kumppaniin? Silloin Bound&Ground™-pylväs on juuri sinulle sopiva!

    Bound&Ground™-pylväs on erityisen suosittu sen ansiosta, että se mahdollistaa klassiset ja intensiiviset BDSM-asennot turvallisesti ja hallitusti. Käsien ja jalkojen kiinnittäminen doggy-style-asentoon mahdollistaa hallitsevan kumppanin vallan ja kontrollin korostamisen samalla kun alistuvan kumppanin liikkumisvapautta rajoitetaan voimakkaasti.

    Tämä ominaisuus tekee Bound&Ground™-pylväästä erittäin tehokkaan välineen vallan, kontrollin ja nöyryytyksen osoittamiseen. Yhteenvetona voidaan todeta, että Bound&Ground™-pylväs on välttämätön lisävaruste kaikille, jotka haluavat kokea BDSM-elämäntavan intensiivisesti. Se ei tarjoa ainoastaan mahdollisuutta fyysiseen hallintaan vaan myös nöyryyttämiseen, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ja suositun BDSM-seksilelun. Koe äärimmäinen kontrolli ja nöyryytys Bound&Ground™-pylvään avulla ja tutustu tämän innovatiivisen BDSM-seksilelun moniin mahdollisuuksiin.

    Lisätietoja:

    • Bound&Ground™-pylväs
    • Saranoitu: Bound&Ground™-pilari on helppo avata ja sulkea, joten sen käyttö on helppoa.
    • Käsien ja jalkojen kiinnitys: Muotoilu varmistaa, että sekä kädet että jalat ovat tiukasti kiinni, jolloin kumppani pysyy taivutetussa, alistuvassa doggy-style-asennossa.
    • Lukitusmekanismi: Kun pylväs on suljettu, se voidaan kiinnittää riippulukolla turvallisuuden ja valvonnan lisäämiseksi.
    • Monipuolisuus: Voidaan käyttää sekä miesten että naisten toimesta.
    • Materiaali: Laadukas puu, teräs ja muovi takaavat kestävän ja vakaan rakenteen

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Wow - Schönes Gefühl

    Hätte nicht gedacht, dass das Ding so viel Spaß macht. Wenn wir es benutzen ist es ein absolutes Highlight. Ich kann es nur empfehlen. Qualität und Preis sind echt unschlagbar.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Bound&Ground™ - Koiratyyliin pylväsliina

      Bound&Ground™ - Koiratyyliin pylväsliina

      Haluatko hallita kumppaniasi mahdollisimman paljon? Silloin Bound&Ground™-pylväs on juuri sinulle sopiva! Bound&Ground™-pylväs tekee doggy-style-seksistä vertaansa vailla olevan kokemuksen, joka on täynnä valtaa, kontrollia ja puhdasta intohimoa. Bound&Ground™ on eräänlainen pilleri, joka on kehitetty erityisesti käsien ja jalkojen sitomiseen.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: