Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Bondage tarvikkeet

Uutiskirje

Hogtie Metallinen liitin, jossa on 4 napsautettavaa koukkua, erityisesti sidontaan tarkoitettu

Tämän ruostumattomasta teräksestä valmistetun liittimen avulla on nopeaa ja helppoa luoda hienostuneita hogtie-kiinnityksiä sidonnan aikana. Tämän liittimen vankat ketjut ovat niin tukevia, että ne kestävät helposti voimakkaiden orjien voimakkaimmatkin vedot.

Lisätietoja

1805/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämän ruostumattomasta teräksestä valmistetun liittimen avulla on nopeaa ja helppoa luoda hienostuneita hogtie-kiinnityksiä sidonnan aikana. Tämän liittimen vankat ketjut ovat niin tukevia, että ne kestävät helposti voimakkaampienkin orjien voimakkaita vetoja. Neljä napsautuskoukkua voidaan kiinnittää käsi- ja nilkkahihnoihin ja rajoittaa merkittävästi kumppanin liikkumisvapautta niin, että hän on täysin heidän armoillaan.

    Edut:

    • Korkea vakaus: liitin on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, joka takaa äärimmäisen kestävyyden ja vakauden. Tukevat ketjut ja karabiinit kestävät helposti raskaatkin kuormat.
    • Helppokäyttöisyys: Neljän napsautuskoukun ansiosta käsi- ja nilkkahihnojen liittäminen on nopeaa ja helppoa, ja ne sopivat erinomaisesti erilaisiin sidonta-asentoihin ja -tekniikoihin, erityisesti hogtie-sidontaan.
    • Intensiivinen hallinta: Voimakas liikkumisvapauden rajoittaminen luo voimakkaan hallinnan ja alistumisen tunteen. Sidottu kumppani on täysin hallitsevan kumppanin armoilla.


    Hogtie Bondage on rajoittava asento bondagessa, jossa henkilön kädet ja jalat sidotaan hänen selkänsä taakse, mikä luo voimakkaan tunteen rajoitetusta liikkumisesta ja hallinnasta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu liitin, jossa on 4 napsautuskoukkua, mahdollistaa käsi- ja nilkkahihnojen nopean, turvallisen ja tehokkaan liittämisen. Kestävät ketjut ja koukut on suunniteltu kestämään raskaitakin kuormituksia ja takaavat siten turvallisen käytön. 4:llä koukulla varustettu liitin soveltuu erityisen hyvin itsesidontaan ilman kumppania käyttäjäystävällisen käsittelyn ja vankan rakenteensa ansiosta. Neljä napsautuskoukkua mahdollistavat käsi- ja nilkkahihnojen nopean ja turvallisen yhdistämisen, mikä tekee itsesidonnasta yksinkertaista ja tehokasta. Koska nepparikoukut napsahtavat paikalleen yhdellä napsautuksella, käyttäjä voi kiinnittää ja vapauttaa siteet itsenäisesti ilman kumppanin apua. Lisäksi liitin tarjoaa selkeän ja hyvin järjestetyn rakenteen, jonka avulla käyttäjä voi kiinnittää käsi- ja nilkkahihnat tarkasti ja symmetrisesti. Tämä minimoi epämiellyttävien tuntemusten riskin ja varmistaa paineen tasaisen jakautumisen ranteisiin ja nilkkoihin. Luotettavan rakenteensa ja helpon käsiteltävyytensä ansiosta liitin tarjoaa turvallisen vaihtoehdon itsesidontaan, mikä johtaa intensiivisempään ja tyydyttävämpään kokemukseen. 4:llä napsautuskoukulla varustettu metallinen liitin on välttämätön lisävaruste kaikille, jotka haluavat tehostaa sidontakokemuksiaan. Jämäkän valmistuksen ja monipuolisen käyttövalikoiman ansiosta tämä liitin sopii sekä aloittelijoille että kokeneille BDSM-faneille.





    Lisätietoja:

    • Hogtie Metallinen liitin, jossa on 4 napsautuskoukkua erityisesti bondagea varten
    • Materiaali: Korkealaatuinen ruostumaton teräs
    • Kiinnityskoukut: Neljä tukevaa kiinnityskoukkua käsi- ja nilkkahihnojen turvalliseen kiinnittämiseen
    • Käyttö: Hogtie-sidontaan ja muihin rajoittaviin sidontatekniikoihin
    • Yhteensopivuus: Sopii täydellisesti nahkaisten käsi- ja nilkkahihnojemme kanssa käytettäväksi.
    • MEO:n verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman bondage-tuotteita ja muita BDSM-tarvikkeita jokaiseen makuun ja fantasiaan. Tutustu bondage-tuotteiden ja laadukkaiden BDSM-tarvikkeiden moniin eri puoliin MEO:n verkkokaupassa. MEO:n valikoimaan kuuluu erityyppisiä bondage-tarvikkeita, kuten nahkaisia käsi- ja nilkkahihnoja, bondage-köysiä, levitystankoja ja paljon muuta, jotka on kehitetty erityisesti erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Jokainen MEO Shopin bondage-tuote on suunniteltu maksimoimaan aistillinen kokemus tarjoamalla turvalliset ja mukavat rajoitukset. MEO:n bondage-tuotteet sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille BDSM-faneille. Ne eivät tarjoa ainoastaan mukavuutta ja turvallisuutta, vaan myös mahdollisuuden viedä BDSM-sessio uudelle tasolle innovatiivisten ja laadukkaiden laitteiden avulla. Ensiluokkaisten materiaalien käyttö ja huolellinen työstö takaavat tuotteiden pitkän käyttöiän ja miellyttävän tunteen käytön aikana. Bondage-tarvikkeiden lisäksi verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman muita BDSM-tuotteita, kuten suukapuloita, ruoskia, nahkanaamioita ja paljon muuta. Nämä tarvikkeet on sovitettu täydellisesti yhteen kattavan ja tyydyttävän BDSM-kokemuksen takaamiseksi. MEO-verkkokauppa pitää laatua ja turvallisuutta erittäin tärkeinä, joten jokainen tuote täyttää korkeimmat standardit ja takaa turvallisen käytön.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Gute Qualität schnell geliefert

    Super verarbeitet , praktisch, sieht gut aus und ist von guter Qualität

    • 0 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Hogtie Metallinen liitin, jossa on 4 napsautettavaa koukkua, erityisesti sidontaan tarkoitettu

    Hogtie Metallinen liitin, jossa on 4 napsautettavaa koukkua, erityisesti sidontaan tarkoitettu

    Tämän ruostumattomasta teräksestä valmistetun liittimen avulla on nopeaa ja helppoa luoda hienostuneita hogtie-kiinnityksiä sidonnan aikana. Tämän liittimen vankat ketjut ovat niin tukevia, että ne kestävät helposti voimakkaiden orjien voimakkaimmatkin vedot.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: