Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Crackstuffers

Uutiskirje

Crackstuffers The Bulb - butt plug Paras äärimmäiseen anaalin venyttelyyn

Crackstuffers esittelee Crackstuffers The Bulb - butt plug kaikille niille, jotka haluavat tutkia anaalisia rajojaan! Butt plug Tämä on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat kokea anaalin venyttelyä, joka on äärimmäisempää ja intensiivisempää kuin koskaan ennen. KanssaCrackstuffers The Bulb viedään anaalinen harjoittelu seuraavalle tasolle - aivan ainutlaatuiseen kokemukseen!

Lisätietoja

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Crackstuffers The Bulb - butt plug Paras äärimmäiseen anaalin venyttelyyn

    Crackstuffers esittelee Crackstuffers The Bulb - butt plug kaikille niille, jotka haluavat tutkia anaalisia rajojaan! Butt plug Tämä on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat kokea anaalin venyttelyn, joka on äärimmäisempää ja intensiivisempää kuin koskaan ennen. KanssaCrackstuffers The Bulb viedään anaalinen harjoittelu seuraavalle tasolle - aivan ainutlaatuista kokemusta varten!

    Hienostunut muoto maksimaalista anaalin venytystä varten

    The Crackstuffers The Bulb butt plug on kehitetty erityisesti hitaaseen ja hellävaraiseen anaalivänteilyyn, mikä johtaa parempiin ja huomattavasti intensiivisempiin tuloksiin. Butt plug Älykkään muotonsa ansiosta Crackstuffers venyy hitaasti peräaukossa tarjoten anaalista rentoutumista ensimmäisen onnistuneen askeleen jälkeen ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen, joka vaatii sinulta kaiken.

    Täydellinen yksin tai kumppanin kanssa leikkimiseen:

    The Crackstuffers The Bulbbutt plug on monipuolinen, jota voi käyttää sekä yksin että kumppanin kanssa. Butt plug Täydellisen materiaalin ansiosta Crackstuffers lämpiää nopeasti miellyttävään ruumiinlämpöön ja tarjoaa erittäin intensiivisen mutta nautinnollisen kokemuksen.

    Crackstufferin mitat The Bulb:

    • Pieni: pituus 26 cm, halkaisija 7 cm
    • Medium: pituus 27 cm, halkaisija 8,5 cm
    • Suuri: Pituus 28 cm, halkaisija 10,5 cm


    Riippumatta siitä, minkä koon valitset, Crackstuffers The Bulb tarjoaa vaikuttavan yhdistelmän pituutta ja halkaisijaa syvää ja intensiivistä peräaukon venytystä varten.

    Täydellinen voitelu takaa vertaansa vailla olevan nautinnon:

    Toinen etu Crackstuffers The Bulb on monipuolisuus voiteluaineen valinnassa. Crackstuffers The Bulb on yhteensopiva sekä vesi- että silikonipohjaisten voiteluaineiden kanssa. Butt plug Rasvaiset voiteluaineet, kuten Crisco tai muut tunnetut voiteluaineet, sopivat myös erinomaisesti tähän Crackstuffersin poikkeukselliseen tuotteeseen. Suosittelemme erityisesti hybridivoiteluainettaGlory Hole jossa on pantenolia ja laureth-9:ää, jossa yhdistyvät erinomainen voitelevuus ja huolenpito.

    Lisätietoja:

    • Crackstuffers The Bulb - Anaalitulppa
    • Laadukas tuote MEO™ Crackstuffers -sarjasta
    • Materiaali: vinyyli, ftalaatiton, helppohoitoinen ja ihoystävällinen
    • Crackstuffers-seksilelut on valmistettu korkealaatuisesta vinyylistä, joka tuntuu hyvältä kädessä ja toimii erinomaisesti kaikkien liukuvoiteiden kanssa.
    • Crackstuffers x MEO -sarjan dildo tai pepputulppa edustaa korkealaatuisia anaaliseksileluja.
    • Crackstuffersin dildot ja pepputulpat on valmistettu ihoystävällisistä, helppohoitoisista materiaaleista, jotka sopivat täydellisesti yhteen vesi- ja silikonipohjaisten liukuvoiteiden sekä MEO:n GloryHole-öljyn kaltaisten hybridiliukuvoiteiden kanssa.
    • Puhdistus: VERYCLEAN Suositellaan lämmintä vettä ja lelunpuhdistusainetta.
    • Extremeo-suihke tekee asettamisesta entistä helpompaa. Sling Yhdessä ASS UP -tyynyn tai Fuck&Playn kanssa Crackstuffers-dildot voidaan asettaa erityisen mukavasti ja erittäin syvälle.
    • Crackstuffers on englantilainen tuotemerkki, joka on erikoistunut dildojen ja muiden anaaliseksilelujen valmistukseen ja joka tunnetaan erityisesti suurista, erittäin suurista ja epätavallisen muotoisista dildoista. Nämä dildot on kehitetty erityisesti edistyneille käyttäjille ja intensiivisen anaalistimulaation ystäville. Crackstuffers tunnetaan parhaiten suurista dildoistaan, jotka ovat usein suurempia kuin useimmat markkinoilla olevat tavanomaiset dildot, mikä mahdollistaa äärimmäiset ja intensiiviset kokemukset. Crackstuffers tarjoaa erilaisia ainutlaatuisia malleja, jotka on usein luotu erityisesti anaalistimulaatiota varten, mukaan lukien dildot, joissa on erittäin korostuneet päät, kapeat akselit ja leveät pohjat, jotka mahdollistavat erilaiset tuntemukset. Crackstuffers käyttää korkealaatuisia, vartalolle turvallisia materiaaleja, ja dildot on yleensä valmistettu kestävästä, ftalaatittomasta PVC:stä, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Brändi liittyy läheisesti LGBTQ+-yhteisöön ja on erityisen suosittu homoseksuaalien keskuudessa. Crackstuffersin tuotteet on räätälöity tämän yhteisön tarpeisiin, ja ne tarjoavat laajan valikoiman dildoja, jotka sopivat sekä sinkuille että pariskunnille. Kaikki Crackstuffersin tuotteet valmistetaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä takaa korkean laadun ja tiukan valvonnan tuotantoprosessin aikana. Klassisten dildojen lisäksi tuotemerkin valikoimaan kuuluu myös muita anaaliseksileluja, kuten anaalitulpat, eturauhastimulaattorit ja erikoistuotteita fisting-yhteisölle. Crackstuffers on niittänyt mainetta erikoisilla, usein äärimmäisillä tuotteillaan ja on brändi, jonka valitsevat kaikki, jotka etsivät poikkeuksellisia ja intensiivisiä anaalikokemuksia.
    • MEO on ylpeä voidessaan tarjota koko Crackstuffers-tuotevalikoiman. Monivuotisen kokemuksemme, ensiluokkaisen asiakaspalvelumme ja nopean, huomaamattoman toimituksen ansiosta takaamme, että saat suuret Crackstuffers-dildosi nopeasti ja luotettavasti. MEO:sta löydät parhaat tuotteet poikkeuksellisiin ja intensiivisiin kokemuksiin - aina ansaitsemallasi turvallisuudella ja laadulla.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Alla scoperta del mondo Anal !!!

    Dopo quasi 30 anni di matrimonio io e mia moglie abbiamo deciso di provare il piacere anale. Abbiamo preso un sacco di articoli a tema, tra cui questo nella versione small e medium. Unito ad un buon lubrificante va benissimo ( per ora lo small ) per iniziare a preparare il lato B a qualcosa di più importante ( strap-on e simili .... ) . Perfetto. Grazie MEO

      Arviointi 

      Massimo

      sinceramente credevo fosse più grande ! comunque è fantastico !!! in particolare quando ti scorre dentro con il glande che entra e esce , offre un piacere che ti lascia senza fiato !!! soldi spesi bene !!

        Arviointi 

        Merveilleux !

        Grâce à lui, je viens d'augmenter ma limite en dilatation, je l'adore !

        • 2 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Buttplug macht süchtig

        Habe mit der kleinsten Größe angefangen und bin jetzt bei MEDIUM. Ich kann gar nicht mehr aufhören und trainiere damit jeden Abend. Kann kaum erwarten den großen Buttplug zu kaufen.

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        3 Tage Lieferzeit sind zu lang

        Die Bestellung wurde zwar am gleichen Tag verschickt, kam aber dank DHL erst am dritten Tag an. Der Buttplug ist schon sehr geil, aber die Lieferzeit macht mich echt sauer. Deswegen zwei Sterne Abzug.

        • 0 8 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Raufsetzen und reiten

        Der BULB ist einer meiner lieblings Buttplugs. Leider kann man den Buttplug nicht länger tragen, da der Fuß bei Bewegung mit hinein rutscht. Er ist aber auch eher zum Reiten gedacht.

        • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Not for the faint-hearted

        It's huge! Not a toy for beginners.
        Don't think that you can just buy one and get it all in straight away; it takes some work!
        Feels amazingly full and stretched when it's in though! Nice and squishy to touch as well.
        Leaves me stretched out for a while afterwards.

        • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Amazing

        Brilliant speedy delivery from MEO as always. Packaging is very simple but fine. I wanted something bigger than my dildo I enjoy play with. This was perfect step up. This does require warming you up with smaller plugs to start with! But with plenty of lube, I like to alternate with a large dildo and work the plug in! The orgasmic feeling you get when the plug pops in my butt is amazing, and makes me cum in no time at all! I have had this for about a year and gets a good bit of use and is still going strong!

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Crackstuffers The Bulb - butt plug Paras äärimmäiseen anaalin venyttelyyn

        Crackstuffers The Bulb - butt plug Paras äärimmäiseen anaalin venyttelyyn

        Crackstuffers esittelee Crackstuffers The Bulb - butt plug kaikille niille, jotka haluavat tutkia anaalisia rajojaan! Butt plug Tämä on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat kokea anaalin venyttelyä, joka on äärimmäisempää ja intensiivisempää kuin koskaan ennen. KanssaCrackstuffers The Bulb viedään anaalinen harjoittelu seuraavalle tasolle - aivan ainutlaatuiseen kokemukseen!

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: