Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Crackstuffers

Uutiskirje

Crackstuffers Big Cal - butt plug XL äärimmäiseen peräaukon venytykseen

Tämä Crackstuffers-dildo, jonka vaikuttava halkaisija on 9 cm ja pituus 35 cm, on kehitetty erityisesti anaalin äärimmäiseen venyttämiseen. Tulokset ovat selvästi nähtävissä jo lyhyen ajan kuluttua ja ne tekevät Crackstuffers Big Cal ensimmäiseksi valinnaksi kokeneille käyttäjille, jotka haluavat intensiivistä ja nopeaa edistymistä anaalin laajentumisessa.

Lisätietoja

1502/00

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    The Crackstuffers Big Calbutt plug on täydellinen kaikille, jotka etsivät äärimmäistä anaali-venytystä. Tämän Crackstuffers-dildon vaikuttava halkaisija on 9 cm ja pituus 35 cm, ja se on kehitetty erityisesti anaalin äärimmäiseen venyttämiseen. Tulokset näkyvät selvästi jo lyhyen ajan kuluttua ja tekevät siitä Crackstuffers Big Cal ensimmäiseksi valinnaksi kokeneille käyttäjille, jotka etsivät intensiivistä ja nopeaa edistymistä anaalin laajentamisessa.

    Äärimmäinen anaalilaajennus maksimaalisiin tuloksiin:

    The Crackstuffers Big Cal on ominaista sen vaikuttava koko, paino (lähes 2 kg) ja erityinen muoto, joka mahdollistaa peräaukkokanavan äärimmäisen laajentamisen. Butt plug Tämä Crackstuffers ei ole tarkoitettu aloittelijoille - paksun hanansa ansiosta se on todellinen haaste jopa kokeneille käyttäjille. Mutta ne, jotka voittavat pelkonsa jaCrackstuffers Big Cal rajoille asti, palkitaan selvästi näkyvillä tuloksilla.

    Kädet vapaana käytön ansiosta leveän pohjan ansiosta:

    Erityisominaisuus Crackstuffers Big Cal on leveä pohja, joka mahdollistaa handsfree-käytön. Tämä tekee Crackstuffers-dildosta entistäkin monipuolisemman ja antaa sinun keskittyä täysin anaalin laajentumisen intensiiviseen tunteeseen.

    Crackstuffer Big Cal:

    • Pituus: 35 cm
    • Halkaisija: 9 cm
    • Ympärysmitta: noin 28,3 cm


    Nämä mitat tekevät Crackstuffers Big Cal yhdeksi markkinoiden suurimmista ja vaikuttavimmista pepputulpista, joka on ihanteellinen edistyneille käyttäjille, jotka haluavat testata ja ylittää anaaliset rajansa.

    Crackstuffers - Äärimmäisen anaalistimulaation tuotemerkki:

    Crackstuffers on englantilainen tuotemerkki, joka on erikoistunut dildojen ja muiden anaaliseksilelujen valmistukseen ja joka tunnetaan erityisesti suurista, erittäin suurista ja epätavallisen muotoisista dildoista. Nämä dildot ja pepputulpat on kehitetty erityisesti intensiivisen anaalistimulaation edistyneille ystäville.

    Miksi asiakkaat rakastavat Crackstuffers Big Cal rakastavat:

    Asiakkaamme rakastavat Crackstuffers Big Cal sen valtavan koon ja sen tarjoaman äärimmäisen anaalisen venytyksen vuoksi. Crackstuffers-dildo tuottaa nopean ja näkyvän anaalin venytystuloksen, kun taas leveä pohja mahdollistaa käytön ilman käsiä. Tämä yhdistelmä tekee Crackstuffers Big Calbutt plug korvaamattomaksi XL:ksi kaikille, jotka etsivät intensiivisiä anaalikokemuksia.

    The Crackstuffers Big Cal voidaan käyttää kaikkien yleisten liukuvoiteiden kanssa:

    Toinen etu Crackstuffers Big Cal on monipuolisuus voiteluaineen valinnassa. The Crackstuffers Big Cal on yhteensopiva sekä vesi- että silikonipohjaisten voiteluaineiden kanssa. Rasvaiset voiteluaineet, kuten Crisco tai muut tunnetut voiteluaineet, sopivat myös erinomaisesti näille Crackstuffersin poikkeuksellisille pepputulpille ja dildoille. Suosittelemme erityisesti hybridivoiteluainetta Glory Hole jossa on pantenolia ja laureth-9:tä ja jossa yhdistyvät erinomainen liukuvuus ja hoito.

    Lisätietoja:

    • Crackstuffers Big Cal - XL anaalitulppa
    • Laadukas tuote MEO™ Crackstuffers -sarjasta
    • Materiaali: vinyyli, ftalaatiton, helppohoitoinen ja ihoystävällinen
    • Crackstuffers-seksilelut on valmistettu korkealaatuisesta vinyylistä, joka tuntuu hyvältä kädessä ja toimii erinomaisesti kaikkien liukuvoiteiden kanssa.
    • Crackstuffers x MEO -sarjan dildo tai pepputulppa edustaa korkealaatuisia anaaliseksileluja.
    • Crackstuffersin dildot ja pepputulpat on valmistettu ihoystävällisistä, helppohoitoisista materiaaleista, jotka sopivat täydellisesti yhteen vesi- ja silikonipohjaisten liukuvoiteiden sekä MEO:n GloryHole-öljyn kaltaisten hybridiliukuvoiteiden kanssa.
    • Puhdistus: VERYCLEAN Suositellaan lämmintä vettä ja lelunpuhdistusainetta.
    • Extremeo-suihke tekee asettamisesta entistä helpompaa. Sling Yhdessä ASS UP -tyynyn tai Fuck&Playn kanssa Crackstuffers-dildot voidaan asettaa erityisen mukavasti ja erittäin syvälle.
    • Crackstuffers on englantilainen tuotemerkki, joka on erikoistunut dildojen ja muiden anaaliseksilelujen valmistukseen ja joka tunnetaan erityisesti suurista, erittäin suurista ja epätavallisen muotoisista dildoista. Nämä dildot on kehitetty erityisesti edistyneille käyttäjille ja intensiivisen anaalistimulaation ystäville. Crackstuffers tunnetaan parhaiten suurista dildoistaan, jotka ovat usein suurempia kuin useimmat markkinoilla olevat tavanomaiset dildot, mikä mahdollistaa äärimmäiset ja intensiiviset kokemukset. Crackstuffers tarjoaa erilaisia ainutlaatuisia malleja, jotka on usein luotu erityisesti anaalistimulaatiota varten, mukaan lukien dildot, joissa on erittäin korostuneet päät, kapeat akselit ja leveät pohjat, jotka mahdollistavat erilaiset tuntemukset. Crackstuffers käyttää korkealaatuisia, vartalolle turvallisia materiaaleja, ja dildot on yleensä valmistettu kestävästä, ftalaatittomasta PVC:stä, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Brändi liittyy läheisesti LGBTQ+-yhteisöön ja on erityisen suosittu homoseksuaalien keskuudessa. Crackstuffersin tuotteet on räätälöity tämän yhteisön tarpeisiin, ja ne tarjoavat laajan valikoiman dildoja, jotka sopivat sekä sinkuille että pariskunnille. Kaikki Crackstuffersin tuotteet valmistetaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä takaa korkean laadun ja tiukan valvonnan tuotantoprosessin aikana. Klassisten dildojen lisäksi tuotemerkin valikoimaan kuuluu myös muita anaaliseksileluja, kuten anaalitulpat, eturauhastimulaattorit ja erikoistuotteita fisting-yhteisölle. Crackstuffers on niittänyt mainetta erikoisilla, usein äärimmäisillä tuotteillaan ja on brändi, jonka valitsevat kaikki, jotka etsivät poikkeuksellisia ja intensiivisiä anaalikokemuksia.
    • MEO on ylpeä voidessaan tarjota koko Crackstuffers-tuotevalikoiman. Monivuotisen kokemuksemme, ensiluokkaisen asiakaspalvelumme ja nopean, huomaamattoman toimituksen ansiosta takaamme, että saat suuret Crackstuffers-dildosi nopeasti ja luotettavasti. MEO:sta löydät parhaat tuotteet poikkeuksellisiin ja intensiivisiin kokemuksiin - aina ansaitsemallasi turvallisuudella ja laadulla.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    My favourite!

    Big Cal has a nice full feeling. Its easy to insert due to its gentle tapering head, then it will slide in, the next stage is more of stretch as you start to insert the rest.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Crackstuffers Big Cal - butt plug XL äärimmäiseen peräaukon venytykseen

    Crackstuffers Big Cal - butt plug XL äärimmäiseen peräaukon venytykseen

    Tämä Crackstuffers-dildo, jonka vaikuttava halkaisija on 9 cm ja pituus 35 cm, on kehitetty erityisesti anaalin äärimmäiseen venyttämiseen. Tulokset ovat selvästi nähtävissä jo lyhyen ajan kuluttua ja ne tekevät Crackstuffers Big Cal ensimmäiseksi valinnaksi kokeneille käyttäjille, jotka haluavat intensiivistä ja nopeaa edistymistä anaalin laajentumisessa.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: