Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Crackstuffers

Uutiskirje

Crackstuffers Balls Deep - Täydellinen yhdistelmä dildoa ja anaalihelmiä

The Crackstuffers Balls Deep on ihanteellinen yhdistelmä dildoa ja anaalihelmiä, täydellinen kaikille, jotka etsivät intensiivisiä anaalikokemuksia. Ainutlaatuinen muoto Crackstuffers Balls Deep tarjoaa poikkeuksellista stimulaatiota, joka voi tehostaa jokaista orgasmia moninkertaisesti.

Lisätietoja

1503/00

139,99 €


-40,00 €

99,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    The Crackstuffers Balls Deep on ihanteellinen yhdistelmä dildoa ja anaalihelmiä, täydellinen kaikille, jotka etsivät intensiivisiä anaalikokemuksia. Ainutlaatuinen muoto Crackstuffers Balls Deep tarjoaa poikkeuksellista stimulaatiota, joka voi tehostaa minkä tahansa orgasmin moninkertaisesti. Äärimmäisen pitkän 51 cm:n ja halkaisijaltaan 6 cm:n Crackstuffers-dildon ansiosta se tarjoaa vertaansa vailla olevan täyteläisyyden ja venyvyyden tunteen, joka tarjoaa maksimaalisen stimulaation jokaisella anaalin asettamisella ja vetämisellä.

    Intensiivinen anaaliseikkailu jokaisella työnnöllä ja vetämisellä:

    The Crackstuffers Balls Deep on suunniteltu niin, että jokainen pallo liukuu varovasti peräaukkoon työnnettäessä ja tarjoaa sitten erittäin voimakkaan tunteen, kun se vedetään ulos peräaukosta. Pallot ovat hieman päärynänmuotoisia ja kapenevia, jotta ne voidaan paremmin työntää peräaukkoon, jolloin tunkeutuminen on helpompaa ja tunne on voimakkaampi peräaukosta ulos vedettäessä. Tämä ainutlaatuinen muoto Crackstuffers Balls Deep tarjoaa poikkeuksellista stimulaatiota, joka voi tehostaa jokaista orgasmia moninkertaisesti.

    Täydellinen muotoilu maksimaalista nautintoa varten:

    Aseta pallo kerrallaan Crackstuffers Balls Deep asettaminen ja sitten hitaasti ulos vetäminen luo vertaansa vailla olevan anaalistimulaation tunteen. Tämä Crackstuffers-dildo on ihanteellinen kaikille, jotka etsivät äärimmäistä anaalista jännitystä. Ja jos pidät siitä erityisen intensiivisenä, voit lisätä dildon tai kullin neljän paksun pallon jälkeen, jotta kokemus olisi täydellinen.

    Crackstuffer Balls Deep -dildon mitat:

    • Pituus: 51 cm
    • Halkaisija: 6 cm


    Nämä mitat tekevät Crackstuffers Balls Deep yhdeksi markkinoiden pisimmistä ja parhaista pallodildoista, joka sopii täydellisesti kokeneille käyttäjille, jotka etsivät äärimmäistä anaalistimulaatiota.

    Miksi asiakkaat rakastavat Crackstuffers Balls Deep rakastavat:

    Asiakkaamme rakastavat Crackstuffers Balls Deep sen ainutlaatuisen dildon ja anaalihelmien yhdistelmän vuoksi. Päärynänmuotoiset pallot helpottavat asettamista ja tarjoavat intensiivisen tunteen ulos vedettäessä, kun taas Crackstuffer-dildon pituus ja halkaisija tarjoavat maksimaalisen täyteläisyyden tunteen. Nämä ominaisuudet tekevät Crackstuffers Balls Deep välttämättömän lelun kaikille, jotka etsivät äärimmäisiä anaalikokemuksia.

    Yhteensopiva kaikkien MEO:n yleisten liukuvoiteiden kanssa:

    The Crackstuffers Balls Deep on korkealaatuinen tuote Crackstuffers x MEO™ -sarjasta, ja se on valmistettu kovaa kulutusta kestävästä, ihoystävällisestä materiaalista. Se on yhteensopiva kaikentyyppisten liukuvoiteiden kanssa, mukaan lukien vesipohjaiset, silikonipohjaiset ja hybridiliukuvoiteet, kuten MEO:n GloryHole. VERYCLEAN Puhdistukseen suositellaan lämmintä vettä ja lelupuhdistusainetta. Extremeo-suihke tekee työnnöstä entistä helpompaa ja takaa entistä intensiivisemmän kokemuksen.

    Lisätietoja:

    • Crackstuffers Balls Deep
    • MEO™ Crackstuffers -sarjan korkealaatuinen tuote
    • Materiaali: Vinyyli, ftalaatiton, helppohoitoinen ja ihoystävällinen
    • Crackstuffers-seksilelut on valmistettu korkealaatuisesta vinyylistä, joka tuntuu hyvältä kädessä ja toimii erinomaisesti kaikkien liukuvoiteiden kanssa.
    • Crackstuffers x MEO -sarjan dildo tai pepputulppa edustaa korkealaatuisia anaaliseksileluja.
    • Crackstuffersin dildot ja pepputulpat on valmistettu ihoystävällisistä, helppohoitoisista materiaaleista, jotka sopivat täydellisesti yhteen vesi- ja silikonipohjaisten liukuvoiteiden sekä MEO:n GloryHole-öljyn kaltaisten hybridiliukuvoiteiden kanssa.
    • Puhdistus: VERYCLEAN Suositellaan lämmintä vettä ja lelujen puhdistusainetta.
    • Extremeo-suihke tekee asettamisesta entistä helpompaa. Sling Yhdessä ASS UP -tyynyn tai Fuck&Playn kanssa Crackstuffers-dildot voidaan asettaa erityisen mukavasti ja erittäin syvälle.
    • Crackstuffers on englantilainen tuotemerkki, joka on erikoistunut dildojen ja muiden anaaliseksilelujen valmistukseen ja joka tunnetaan erityisesti suurista, erittäin suurista ja epätavallisen muotoisista dildoista. Nämä dildot on kehitetty erityisesti edistyneille käyttäjille ja intensiivisen anaalistimulaation ystäville. Crackstuffers tunnetaan parhaiten suurista dildoistaan, jotka ovat usein suurempia kuin useimmat markkinoilla olevat tavanomaiset dildot, mikä mahdollistaa äärimmäiset ja intensiiviset kokemukset. Crackstuffers tarjoaa erilaisia ainutlaatuisia malleja, jotka on usein luotu erityisesti anaalistimulaatiota varten, mukaan lukien dildot, joissa on erittäin korostuneet päät, kapeat akselit ja leveät pohjat, jotka mahdollistavat erilaiset tuntemukset. Crackstuffers käyttää korkealaatuisia, vartalolle turvallisia materiaaleja, ja dildot on yleensä valmistettu kestävästä, ftalaatittomasta PVC:stä, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Brändi liittyy läheisesti LGBTQ+-yhteisöön ja on erityisen suosittu homoseksuaalien keskuudessa. Crackstuffersin tuotteet on räätälöity tämän yhteisön tarpeisiin, ja ne tarjoavat laajan valikoiman dildoja, jotka sopivat sekä sinkuille että pariskunnille. Kaikki Crackstuffersin tuotteet valmistetaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä takaa korkean laadun ja tiukan valvonnan tuotantoprosessin aikana. Klassisten dildojen lisäksi tuotemerkin valikoimaan kuuluu myös muita anaaliseksileluja, kuten anaalitulpat, eturauhastimulaattorit ja erikoistuotteita fisting-yhteisölle. Crackstuffers on niittänyt mainetta erikoisilla, usein äärimmäisillä tuotteillaan ja on brändi, jonka valitsevat kaikki, jotka etsivät poikkeuksellisia ja intensiivisiä anaalikokemuksia.
    • MEO on ylpeä voidessaan tarjota koko Crackstuffers-tuotevalikoiman. Monivuotisen kokemuksemme, ensiluokkaisen asiakaspalvelumme ja nopean, huomaamattoman toimituksen ansiosta takaamme, että saat suuret Crackstuffers-dildosi nopeasti ja luotettavasti. MEO:sta löydät parhaat tuotteet poikkeuksellisiin ja intensiivisiin kokemuksiin - aina ansaitsemallasi turvallisuudella ja laadulla.

     

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Absolut geil

    Absolut geil, fantastisches Toy. Tolle Größen!!!!!!

      Arviointi 

      Take them all, then maybe a cock too

      See how many balls you can take, then pull it out! Go for the gape... The balls taper slightly for easy entry, but more of a bump on exit for teasing. Take them all, then maybe a cock too, fill yourself up.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Crackstuffers Balls Deep - Täydellinen yhdistelmä dildoa ja anaalihelmiä

        Crackstuffers Balls Deep - Täydellinen yhdistelmä dildoa ja anaalihelmiä

        The Crackstuffers Balls Deep on ihanteellinen yhdistelmä dildoa ja anaalihelmiä, täydellinen kaikille, jotka etsivät intensiivisiä anaalikokemuksia. Ainutlaatuinen muoto Crackstuffers Balls Deep tarjoaa poikkeuksellista stimulaatiota, joka voi tehostaa jokaista orgasmia moninkertaisesti.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: