Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Crackstuffers

Uutiskirje

Crackstuffers Missile - Uritettu dildo anaali-venytykseen

Tämä Crackstuffersin ainutlaatuinen dildo on kehitetty erityisesti peräaukon maksimaalista stimulaatiota ja venytystä varten. Dildon pituussuuntaiset aaltoilevat urat Crackstuffers Missile stimuloivat ruusuketta ja peräaukkokanavaa jokaisella sisään- ja ulosvedolla tavalla, joka lupaa puhdasta ekstaasia samalla kun peräaukkoa venytetään maksimaalisesti.

Lisätietoja

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Crackstuffers Missile - Uritettu dildo anaali-venytystä varten:

    The Crackstuffers Missile on täydellinen dildo peräaukon venyttämiseen pysyvästi ja selvästi näkyvin tuloksin. Tämä Crackstuffersin ainutlaatuinen dildo on kehitetty erityisesti peräaukon maksimaaliseen stimulaatioon ja venyttämiseen. Dildon pitkin kulkevat aaltoilevat urat Crackstuffers Missile stimuloivat ruusuketta ja peräaukkokanavaa jokaisella sisään- ja ulosvedolla tavalla, joka lupaa puhdasta ekstaasia samalla kun peräaukkoa venytetään maksimaalisesti.

    Täydellinen anaalinen stimulaatio jokaisella käyttökerralla:

    Crackstuffers Missile kehitettiin viemään anaalinen nautinto seuraavalle tasolle. Aseta vain sisään ja nauti hitaasti - Crackstuffer-dildon pitkin kulkevat urat tarjoavat intensiivistä stimulaatiota jokaisella sisään- ja ulosvedolla. Hienostunut muoto ja porrastetut koot mahdollistavat anaalisen venytyksen asteittaisen lisäämisen, kunnes haluttu tulos on saavutettu.

    Eri kokoja jokaiseen tarpeeseen:

    Crackstuffers Missile on saatavana neljässä eri koossa, jotta jokainen voi löytää tarpeisiinsa täydellisesti sopivan:

    • Pieni: pituus 28 cm, halkaisija 6,5 cm
    • Medium: pituus 29 cm, halkaisija 7,5 cm
    • Suuri: pituus 32 cm, halkaisija 8 cm
    • X-large: pituus 33 cm, halkaisija 9 cm


    Näiden mittojen ansiosta Crackstuffers Missile monipuolisen pepputulpan, joka mukautuu täydellisesti erilaisiin tarpeisiin ja tarjoaa intensiivistä stimulaatiota kaikissa koossa.

    Miksi asiakkaamme rakastavat Crackstuffers Missile rakastavat:

    Asiakkaamme rakastavat Crackstuffers Missile intensiivisen stimulaation ja näkyvien tulosten vuoksi, joita sillä saavutetaan peräaukon venytyksen aikana. Ainutlaatuiset urat akselin varrella on suunniteltu erityisesti tarjoamaan maksimaalista hierontaa peräaukon seinämille jokaisella sisään- ja ulosvedolla. Nämä urat hierovat anaalikanavaa syvästi, mikä tekee jokaisesta käytöstä unohtumattoman kokemuksen. Lisäksi Crackstuffers Missile on valmistettu materiaalista, jolla on täydellinen kiinteys - tarpeeksi kiinteä, jotta saavutetaan haluttu venytys, mutta tarpeeksi joustava stimuloimaan kaikkia herkkiä alueita syvällä kehossa. Tämä rakenteen ja materiaalin yhdistelmä tekee Crackstuffers Missile ihanteellisen dildon kaikille, jotka haluavat kokeilla anaalisia rajojaan ja kokea samalla intensiivistä ja syvää stimulaatiota.

    Yhteensopiva kaikkien MEO:n yleisten liukuvoiteiden kanssa:

    Crackstuffers Crackstuffers Missile on korkealaatuinen tuote Crackstuffers x MEO™ -sarjasta ja se on valmistettu kestävästä, ihoystävällisestä materiaalista. Se on yhteensopiva kaikentyyppisten liukuvoiteiden kanssa, mukaan lukien vesipohjaiset, silikonipohjaiset ja hybridiliukuvoiteet, kuten MEO:n GloryHole. VERYCLEAN Puhdistukseen suositellaan lämmintä vettä ja lelunpuhdistusainetta. Extremeo-suihke tekee työnnöstä entistä helpompaa ja takaa entistä intensiivisemmän kokemuksen.

    Lisätietoja:

    • Crackstuffers Crackstuffers Missile - Dildo, jossa on urat
    • Laadukas tuote MEO™:n Crackstuffers-sarjasta.
    • Materiaali: vinyyli, ftalaatiton, helppo puhdistaa ja ihoystävällinen
    • Crackstuffers-seksilelut on valmistettu laadukkaasta vinyylistä, joka tuntuu hyvältä kädessä ja toimii erinomaisesti kaikkien liukuvoiteiden kanssa.
    • Crackstuffers x MEO:n dildo tai pepputulppa edustaa korkealaatuisia anaaliseksileluja.
    • Crackstuffersin dildot ja pepputulpat on valmistettu ihoystävällisistä, helppohoitoisista materiaaleista, jotka sopivat täydellisesti yhteen vesi- ja silikonipohjaisten liukuvoiteiden sekä MEO:n GloryHole-öljyn kaltaisten hybridiliukuvoiteiden kanssa.
    • Puhdistus: VERYCLEAN Suositellaan lämmintä vettä ja lelunpuhdistusainetta.
    • Extremeo-suihke tekee asettamisesta entistä helpompaa. Sling Yhdessä ASS UP -tyynyn tai Fuck&Playn kanssa Crackstuffers-dildot voidaan asettaa erityisen mukavasti ja erittäin syvälle.
    • Crackstuffers on englantilainen tuotemerkki, joka on erikoistunut dildojen ja muiden anaaliseksilelujen valmistukseen ja joka tunnetaan erityisesti suurista, erittäin suurista ja epätavallisen muotoisista dildoista. Nämä dildot on kehitetty erityisesti edistyneille käyttäjille ja intensiivisen anaalistimulaation ystäville. Crackstuffers tunnetaan parhaiten suurista dildoistaan, jotka ovat usein suurempia kuin useimmat markkinoilla olevat tavanomaiset dildot, mikä mahdollistaa äärimmäiset ja intensiiviset kokemukset. Crackstuffers tarjoaa erilaisia ainutlaatuisia malleja, jotka on usein luotu erityisesti anaalistimulaatiota varten, mukaan lukien dildot, joissa on erittäin korostuneet päät, kapeat akselit ja leveät pohjat, jotka mahdollistavat erilaiset tuntemukset. Crackstuffers käyttää korkealaatuisia, vartalolle turvallisia materiaaleja, ja dildot on yleensä valmistettu kestävästä, ftalaatittomasta PVC:stä, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Brändi liittyy läheisesti LGBTQ+-yhteisöön ja on erityisen suosittu homoseksuaalien keskuudessa. Crackstuffersin tuotteet on räätälöity tämän yhteisön tarpeisiin, ja ne tarjoavat laajan valikoiman dildoja, jotka sopivat sekä sinkuille että pariskunnille. Kaikki Crackstuffersin tuotteet valmistetaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä takaa korkean laadun ja tiukan valvonnan tuotantoprosessin aikana. Klassisten dildojen lisäksi tuotemerkin valikoimaan kuuluu myös muita anaaliseksileluja, kuten anaalitulpat, eturauhastimulaattorit ja erikoistuotteita fisting-yhteisölle. Crackstuffers on niittänyt mainetta erikoisilla, usein äärimmäisillä tuotteillaan ja on brändi, jonka valitsevat kaikki, jotka etsivät poikkeuksellisia ja intensiivisiä anaalikokemuksia.
    • MEO on ylpeä voidessaan tarjota koko Crackstuffers-tuotevalikoiman. Monivuotisen kokemuksemme, ensiluokkaisen asiakaspalvelumme ja nopean, huomaamattoman toimituksen ansiosta takaamme, että saat suuret Crackstuffers-dildosi nopeasti ja luotettavasti. MEO:sta löydät parhaat tuotteet poikkeuksellisiin ja intensiivisiin kokemuksiin - aina ansaitsemallasi turvallisuudella ja laadulla.

     

    Crackstuffers Dildos

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Un délice

    Très beau et bon jouet (le médium fait bien 75mm ce qui permet d'y mettre la main)
    Une fois les dimensions assimilées par notre anatomie, une chevauché sauvage donne l'impression de se faire prendre par un train a cause des ondulations qui font vibrer le sphincters.
    Du coup, craquage pour le large ... et peut-être l'extra large à noël :D

    • 0 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Ass destruction

    This arse-nal of Missiles is guaranteed to drive your bunker ballistic. These toys are excellent for solo play - lube up, and bounce away. The ridges along the tip are perfect for that extra bit of stimulation and will leave you wanting more.

      Arviointi 

      le missile

      matière très agréable,souple mais suffisamment rigide,il fait bien son boulot mais un diamètre de 7,5 au lieu de 8cm pour le large,et une finition à revoir car il y a plein de bavures à éliminer lui font perdre 2 étoiles.

      • 0 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      They are good way to expand your hole

      With ridges to stimulate, perfect for bouncing away. Count the bumps as you go down and see how much you can take.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Crackstuffers Missile - Uritettu dildo anaali-venytykseen

      Crackstuffers Missile - Uritettu dildo anaali-venytykseen

      Tämä Crackstuffersin ainutlaatuinen dildo on kehitetty erityisesti peräaukon maksimaalista stimulaatiota ja venytystä varten. Dildon pituussuuntaiset aaltoilevat urat Crackstuffers Missile stimuloivat ruusuketta ja peräaukkokanavaa jokaisella sisään- ja ulosvedolla tavalla, joka lupaa puhdasta ekstaasia samalla kun peräaukkoa venytetään maksimaalisesti.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: