Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Crackstuffers

Uutiskirje

Crackstuffers Classic Plug - Pylvästulppien yleismies

The Crackstuffers Classic Plug on täydellinen tapa pitää peräaukko auki myöhempää leikkiä varten tai stimuloida sulkijalihaksen toimintaa työntämällä varovasti sisään ja ulos. Tukevan pohjan ansiosta Crackstuffers-tulppa voi pysyä peräaukossa tuntikausia tai sillä voi jopa ratsastaa mukavuudesta tinkimättä.

Lisätietoja

49,99 €


-10,00 €

39,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Crackstuffers Classic Plug - Anaalitulppien yleismalli

    The Crackstuffers Classic Plug on Crackstuffersin malliston ajaton suosikki, joka ei jätä toivomisen varaa. Butt plug Se on suunniteltu istumaan tukevasti ja mukavasti myös voimakkaiden liikkeiden aikana, eikä se liukene peräaukosta. TheCrackstuffers Classic Plug tarjoaa täydellisen mahdollisuuden pitää peräaukko auki myöhempää leikkiä varten tai stimuloida sulkijalihasta työntämällä varovasti sisään ja ulos. Tukevan pohjan ansiosta Crackstuffers-tulppa voi pysyä peräaukossa tuntikausia tai sillä voidaan jopa ratsastaa mukavuudesta tinkimättä.

    Ihanteellinen peräaukon lämmittelyyn ennen nyrkkeilyä:

    The Crackstuffers Classic Plug on yksinkertaisesti täydellinen lämmittelyyn ennen fisting ja pitämään peräaukon mukavasti auki. Päärynänmuotoinen muotoilu varmistaa, että Crackstuffers Classic Plug tukevasti peräaukossa, eikä se pääse liukumaan ulos edes intensiivisen käytön aikana. Vielä miellyttävämmän kokemuksen saamiseksi suosittelemme käyttämään erityistä liukuvoiteluainetta Glory Holejoka lisää voitelua ja helpottaa valmistautumista intensiivisempiin leikkityyppeihin.

    Eri kokoja yksilöllisiin tarpeisiin:

    Crackstuffers Classic Plug on saatavana kolmessa eri koossa, joten jokaiselle löytyy sopiva koko:

    • Pieni: pituus 12,5 cm, halkaisija 5,5 cm
    • Medium: pituus 14 cm, halkaisija 6 cm
    • Suuri: pituus 17 cm, halkaisija 6,5 cm


    Näiden mittojen ansiosta Crackstuffers Classic Plug monipuolisen pepputulpan, joka mukautuu täydellisesti erilaisiin tarpeisiin ja kokemustasoihin.

    Miksi asiakkaamme rakastavat Crackstuffers Classic Plug rakastavat:

    Asiakkaamme arvostavat Crackstuffers Classic Plug ensisijaisesti sen muotoilun ja turvallisen istuvuuden vuoksi. Päärynänmuotoinen muotoilu ja vakaa pohja takaavat, että Crackstuffers-tulppa ei lipsu edes pitkäaikaisen käytön jälkeen. The Crackstuffers Classic Plug on erityisen suosittu nyrkkeilyskentässä, sillä se "lämmittää" ja rentouttaa peräaukon optimaalisesti ennen nyrkkeilysessiota. Olipa kyseessä sitten intensiivisempien pelien valmistelu tai päivittäinen kumppani, on Crackstuffers Classic Plug täyttää kaikki odotukset ja tarjoaa mukavan mutta intensiivisen kokemuksen.

    Yhteensopiva kaikkien MEO:n yleisten liukuvoiteiden kanssa:

    The Crackstuffers Classic Plug on korkealaatuinen tuote Crackstuffers x MEO™ -sarjasta, ja se on valmistettu kovaa kulutusta kestävästä, ihoystävällisestä materiaalista. Se on yhteensopiva kaikenlaisten liukuvoiteiden kanssa, mukaan lukien vesipohjaiset, silikonipohjaiset ja hybridiliukuvoiteet, kuten MEO:n GloryHole. VERYCLEAN Puhdistukseen suositellaan lämmintä vettä ja lelupuhdistusainetta. Extremeo-suihke tekee työnnöstä entistä helpompaa ja takaa entistä intensiivisemmän kokemuksen.

    Lisätietoja:

    • Crackstuffers Classic Plug - Yksi suosituimmista anaalitulpista
    • Laadukas tuote MEO™:n Crackstuffers-sarjasta.
    • Materiaali: vinyyli, ftalaatiton, helppo puhdistaa ja ihoystävällinen
    • Crackstuffers-seksilelut on valmistettu korkealaatuisesta vinyylistä, joka tuntuu hyvältä kädessä ja toimii erinomaisesti kaikkien liukuvoiteiden kanssa.
    • Crackstuffers x MEO:n dildo tai pepputulppa edustaa korkealaatuisia anaaliseksileluja.
    • Crackstuffersin dildot ja pepputulpat on valmistettu ihoystävällisistä, helppohoitoisista materiaaleista, jotka sopivat täydellisesti yhteen vesi- ja silikonipohjaisten liukuvoiteiden sekä MEO:n GloryHole-öljyn kaltaisten hybridiliukuvoiteiden kanssa.
    • Puhdistus: VERYCLEAN Suositellaan lämmintä vettä ja lelujen puhdistusainetta.
    • Extremeo-suihke tekee asettamisesta entistä helpompaa. Sling Yhdessä ASS UP -tyynyn tai Fuck&Playn kanssa Crackstuffers-dildot voidaan asettaa erityisen mukavasti ja erittäin syvälle.
    • Crackstuffers on englantilainen tuotemerkki, joka on erikoistunut dildojen ja muiden anaaliseksilelujen valmistukseen ja joka tunnetaan erityisesti suurista, erittäin suurista ja epätavallisen muotoisista dildoista. Nämä dildot on kehitetty erityisesti edistyneille käyttäjille ja intensiivisen anaalistimulaation ystäville. Crackstuffers tunnetaan parhaiten suurista dildoistaan, jotka ovat usein suurempia kuin useimmat markkinoilla olevat tavanomaiset dildot, mikä mahdollistaa äärimmäiset ja intensiiviset kokemukset. Crackstuffers tarjoaa erilaisia ainutlaatuisia malleja, jotka on usein luotu erityisesti anaalistimulaatiota varten, mukaan lukien dildot, joissa on erittäin korostuneet päät, kapeat akselit ja leveät pohjat, jotka mahdollistavat erilaiset tuntemukset. Crackstuffers käyttää korkealaatuisia, vartalolle turvallisia materiaaleja, ja dildot on yleensä valmistettu kestävästä, ftalaatittomasta PVC:stä, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Brändi liittyy läheisesti LGBTQ+-yhteisöön ja on erityisen suosittu homoseksuaalien keskuudessa. Crackstuffersin tuotteet on räätälöity tämän yhteisön tarpeisiin, ja ne tarjoavat laajan valikoiman dildoja, jotka sopivat sekä sinkuille että pariskunnille. Kaikki Crackstuffersin tuotteet valmistetaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä takaa korkean laadun ja tiukan valvonnan tuotantoprosessin aikana. Klassisten dildojen lisäksi tuotemerkin valikoimaan kuuluu myös muita anaaliseksileluja, kuten anaalitulpat, eturauhastimulaattorit ja erikoistuotteita fisting-yhteisölle. Crackstuffers on niittänyt mainetta erikoisilla, usein äärimmäisillä tuotteillaan ja on brändi, jonka valitsevat kaikki, jotka etsivät poikkeuksellisia ja intensiivisiä anaalikokemuksia.
    • MEO on ylpeä voidessaan tarjota koko Crackstuffers-tuotevalikoiman. Monivuotisen kokemuksemme, ensiluokkaisen asiakaspalvelumme ja nopean, huomaamattoman toimituksen ansiosta takaamme, että saat suuret Crackstuffers-dildosi nopeasti ja luotettavasti. MEO:sta löydät parhaat tuotteet poikkeuksellisiin ja intensiivisiin kokemuksiin - aina ansaitsemallasi turvallisuudella ja laadulla.

     

     

    Crackstuffers Dildos

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    OTTIMO!!!

    Perfetto per iniziare con l'anale viste le varie misure si può anche aumentare gradualmente. Ho preso un S passando subito poi ad un M, è stato di grande aiuto.

      Arviointi 

      Mignon - Cute

      Très agréable, doux, glisse facilement, ni trop dur ni trop mou.
      Un plug qui se porte volontiers des minutes, des heures...
      Very nice, soft, slips easily, neither too hard nor too soft. A plug that is willingly minutes, hours ...

        Arviointi 

        Mignon - Cute

        Très agréable, doux, glisse facilement, ni trop dur ni trop mou.
        Un plug qui se porte volontiers des minutes, des heures...
        Very nice, soft, slips easily, neither too hard nor too soft. A plug that is willingly minutes, hours ...

          Arviointi 

          OMG

          I bought this plug a cople of days ago. My girlfriend and I both tried it out!! Omg this thing made me cum like a horse. I give this toy 5 stars!

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Macht Spaß

          Ich kann diesen Butt Plug nur empfehlen! Am Anfang ist er etwas groß aber nach etwas Eingewöhnungzeit macht er richtig Spaß.

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Extremst Geil!

          Wusste nicht das das Material so geil ist.
          Der kleine hat direkt geflutscht! Der mittlere passt mit etwas mühe auch schon....
          Jetzt muss ich den großen wohl oder übel auch noch bestellen! "Mann" will ja weiterkommen...:-)

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          It’s a good way to keep open for later play

          It’s a good way to keep open for later play, or good for sphincter play be gentle pushing it out then pulling it back in.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Crackstuffers Classic Plug - Pylvästulppien yleismies

            Crackstuffers Classic Plug - Pylvästulppien yleismies

            The Crackstuffers Classic Plug on täydellinen tapa pitää peräaukko auki myöhempää leikkiä varten tai stimuloida sulkijalihaksen toimintaa työntämällä varovasti sisään ja ulos. Tukevan pohjan ansiosta Crackstuffers-tulppa voi pysyä peräaukossa tuntikausia tai sillä voi jopa ratsastaa mukavuudesta tinkimättä.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: