Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Crackstuffers

Uutiskirje

Crackstuffers Deep Plug - butt plug Perimmäinen vartenAnal Depth Play

The Crackstuffers Deep Plug on täydellinen valinta niille, jotka pitävät syvällisyydestä. Butt plug Tämä on kehitetty erityisen syvään anaalipistokkeeseen, ja se on ihanteellinen, jos pidät pidemmistä anaalitulpista ja haluat intensiivistä stimulaatiota. TheCrackstuffers Deep Plug avaa peräaukon laajalle ja stimuloi koko peräaukkokanavaa samanaikaisesti.

Lisätietoja

79,99 €


-10,00 €

69,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Crackstuffers Deep Plug - butt plug Perimmäinen vartenAnal Depth Play

    The Crackstuffers Deep Plug on täydellinen valinta niille, jotka pitävät syvällisyydestä. Butt plug Tämä on suunniteltu erityisen syvään anaalipistokkeeseen, ja se on ihanteellinen, jos pidät pidemmistä anaalitulpista ja haluat intensiivistä stimulaatiota. TheCrackstuffers Deep Plug avaa peräaukon laajalle ja stimuloi koko peräaukkokanavaa samanaikaisesti. Butt plug Se on täydellinen päivittäiseen anaalin venyttelyyn tai lyhyisiin seksitaukoihin välillä. Hienostuneen muotoilunsa ansiostaCrackstuffers Deep Plug istuu tukevasti eikä lipsahda ulos peräaukosta.

    Miksi asiakkaamme rakastavat Crackstuffers Deep Plug rakastavat:

    Asiakkaamme rakastavat Crackstuffers Deep Plug koska se tunkeutuu syvälle kehoon ja tarjoaa samalla jatkuvaa, intensiivistä stimulaatiota. Kapea pää mahdollistaa helpon asettamisen, kun taas leveä pohja varmistaa, että pistoke istuu tukevasti eikä putoa ulos. Nämä ominaisuudet tekevät Crackstuffers Deep Plug erityisen sopivaksi ns Anal Depth Playtyngäksi, sillä se mahdollistaa syvän tunkeutumisen peräaukkokanavaan samalla, kun peräaukko pysyy täysin auki. Tämä johtaa voimakkaaseen venytystuntemukseen ja sopii täydellisesti kokeneille käyttäjille, jotka haluavat koetella anaalirajoituksiaan.

    Täydellinen muotoilu yksilöllistä nautintoa varten:

    Crackstuffers Deep Plug on saatavana kolmessa eri koossa, jotta jokainen voi löytää täydellisen koon syvimpään nautintoonsa:

    • Pieni: 27 cm pitkä, 6 cm halkaisija
    • Medium: 31 cm pituus, 6,5 cm halkaisija
    • Suuri: pituus 33 cm, halkaisija 8 cm


    Nämä kolme kokoa tarjoavat ihanteellisen valikoiman peräaukkokanavan stimuloimiseksi ja venyttämiseksi eri tavoin.

    Yhteensopiva kaikkien MEO:n vakiovoiteluaineiden kanssa:

    Crackstuffers Deep Plug on korkealaatuinen tuote Crackstuffers x MEO™ -sarjasta, ja se on valmistettu kestävästä, ihoystävällisestä materiaalista. Se on yhteensopiva kaikentyyppisten liukuvoiteiden kanssa, mukaan lukien vesipohjaiset, silikonipohjaiset ja hybridiliukuvoiteet, kuten MEO:n GloryHole. VERYCLEAN Puhdistukseen suositellaan lämmintä vettä ja lelunpuhdistusainetta. Extremeo-suihke tekee työnnöstä entistä helpompaa ja takaa entistä intensiivisemmän kokemuksen.

    Lisätietoja:

    • Crackstuffers Deep Plug - butt plug Äärimmäinen Anal Depth Play
    • Laadukas tuote MEO™:n Crackstuffers-sarjasta.
    • Materiaali: vinyyli, ftalaatiton, helppo puhdistaa ja ihoystävällinen
    • Crackstuffers-seksilelut on valmistettu korkealaatuisesta vinyylistä, joka tuntuu hyvältä kädessä ja toimii erinomaisesti kaikkien liukuvoiteiden kanssa.
    • Crackstuffers x MEO:n dildo tai pepputulppa edustaa korkealaatuisia anaaliseksileluja.
    • Crackstuffersin dildot ja pepputulpat on valmistettu ihoystävällisistä, helppohoitoisista materiaaleista, jotka sopivat täydellisesti yhteen vesi- ja silikonipohjaisten liukuvoiteiden sekä MEO:n GloryHole-öljyn kaltaisten hybridiliukuvoiteiden kanssa.
    • Puhdistus: VERYCLEAN Suositellaan lämmintä vettä ja lelunpuhdistusainetta.
    • Extremeo-suihke tekee asettamisesta entistä helpompaa. Sling Yhdessä ASS UP -tyynyn tai Fuck&Playn kanssa Crackstuffers-dildot voidaan asettaa erityisen mukavasti ja erittäin syvälle.
    • Crackstuffers on englantilainen tuotemerkki, joka on erikoistunut dildojen ja muiden anaaliseksilelujen valmistukseen ja joka tunnetaan erityisesti suurista, erittäin suurista ja epätavallisen muotoisista dildoista. Nämä dildot on kehitetty erityisesti edistyneille käyttäjille ja intensiivisen anaalistimulaation ystäville. Crackstuffers tunnetaan parhaiten suurista dildoistaan, jotka ovat usein suurempia kuin useimmat markkinoilla olevat tavanomaiset dildot, mikä mahdollistaa äärimmäiset ja intensiiviset kokemukset. Crackstuffers tarjoaa erilaisia ainutlaatuisia malleja, jotka on usein luotu erityisesti anaalistimulaatiota varten, mukaan lukien dildot, joissa on erittäin korostuneet päät, kapeat akselit ja leveät pohjat, jotka mahdollistavat erilaiset tuntemukset. Crackstuffers käyttää korkealaatuisia, vartalolle turvallisia materiaaleja, ja dildot on yleensä valmistettu kestävästä, ftalaatittomasta PVC:stä, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Brändi liittyy läheisesti LGBTQ+-yhteisöön ja on erityisen suosittu homoseksuaalien keskuudessa. Crackstuffersin tuotteet on räätälöity tämän yhteisön tarpeisiin, ja ne tarjoavat laajan valikoiman dildoja, jotka sopivat sekä sinkuille että pariskunnille. Kaikki Crackstuffersin tuotteet valmistetaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä takaa korkean laadun ja tiukan valvonnan tuotantoprosessin aikana. Klassisten dildojen lisäksi tuotemerkin valikoimaan kuuluu myös muita anaaliseksileluja, kuten anaalitulpat, eturauhastimulaattorit ja erikoistuotteita fisting-yhteisölle. Crackstuffers on niittänyt mainetta erikoisilla, usein äärimmäisillä tuotteillaan ja on brändi, jonka valitsevat kaikki, jotka etsivät poikkeuksellisia ja intensiivisiä anaalikokemuksia.
    • MEO on ylpeä voidessaan tarjota koko Crackstuffers-tuotevalikoiman. Monivuotisen kokemuksemme, ensiluokkaisen asiakaspalvelumme ja nopean, huomaamattoman toimituksen ansiosta takaamme, että saat suuret Crackstuffers-dildosi nopeasti ja luotettavasti. MEO:sta löydät parhaat tuotteet poikkeuksellisiin ja intensiivisiin kokemuksiin - aina ansaitsemallasi turvallisuudella ja laadulla.

     

    Crackstuffers Dildos

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sensazionale

    Io e il mio ragazzo eravamo curiosi di provarlo, e che dire, il risultato è stato più che eccitante!

      Arviointi 

      Super Buttplug für Profis

      Habe den Crackstuffers Deep Plug nach ein wenig Vordehnung mit einem kleineren Dildo bereits beim ersten Versuch komplett einführen können. Ich bin nicht komplett unerfahren, würde mich aber nicht als Profi, aber auf dem Weg dorthin beschreiben. Und genau hier ist der Buttplug von MEO die beste Wahl. Er ist stabil und gleitfreudig, jedoch nicht zu überdimensioniert. Ist er eingeführt, dehnt er die Rosette ohne unangenehm zu sein. Erstaunlicherweise rutscht der Analplug bei mir nicht heraus, wenn er einmal eingeführt ist! Genau so bekommt man so die gewünschte Dehnung. Perfekt!! Verarbeitung wie von MEOTEAM gewohnt: Hervorragend.

        Arviointi 

        Designed to keep you open

        If you are able to take a dildo deep, then this is the plug for you. Designed to keep you open at your hole, but keep you open deeper too, its great for rest periods when playing, or for everyday stretching.

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Crackstuffers Deep Plug - butt plug Perimmäinen vartenAnal Depth Play

        Crackstuffers Deep Plug - butt plug Perimmäinen vartenAnal Depth Play

        The Crackstuffers Deep Plug on täydellinen valinta niille, jotka pitävät syvällisyydestä. Butt plug Tämä on kehitetty erityisen syvään anaalipistokkeeseen, ja se on ihanteellinen, jos pidät pidemmistä anaalitulpista ja haluat intensiivistä stimulaatiota. TheCrackstuffers Deep Plug avaa peräaukon laajalle ja stimuloi koko peräaukkokanavaa samanaikaisesti.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: