Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Crackstuffers

Uutiskirje

Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Kaksoisdildo, jota olet aina odottanut

The Crackstuffers Ridged Buddy Expander on enemmän kuin pelkkä kaksoisdildo - se on minkä tahansa dildokokoelman kohokohta. Se, käytätkö Crackstuffers Ridged Buddy Expanderia yksin vai jaatko nautinnon jonkun toisen kanssa, on täysin sinusta kiinni. Vaikuttavalla 55 cm:n pituudellaan ja viidellä eri halkaisijalla saatavana tämä dildo on...

Lisätietoja

119,99 €


-20,00 €

99,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Kaksoisdildo, jota olet aina odottanut!

    The Crackstuffers Ridged Buddy Expander on enemmän kuin pelkkä kaksoisdildo - se on minkä tahansa dildokokoelman kohokohta. Se, käytätkö Crackstuffers Ridged Buddy Expanderia yksin vai jaatko nautinnon jonkun toisen kanssa, on täysin sinusta kiinni. Sen vaikuttava pituus on 55 cm ja sitä on saatavana viidessä eri halkaisijassa Crackstuffers Ridged Buddy Expander tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia intensiiviseen jaettuun nautintoon tai yksinleikkiin.

    Miksi asiakkaamme rakastavat Crackstuffers Ridged Buddy Expander rakastavat:

    Crackstuffersin kaksoisdildon uskomattomasta pituudesta, sileästä pinnasta ja täydellisesti muotoilluista aalloista ja harjanteista. Varren varrella olevat hellävaraiset kuopat tarjoavat intensiivistä stimulaatiota, mikä takaa maksimaalisen nautinnon jokaisella sisään- ja ulosvedolla. The Crackstuffers Ridged Buddy Expander on yksinkertaisesti paras kaksoisdildo, joka sinulla on koskaan ollut!

    Monipuolinen käyttö - yksin tai pariskuntana:

    Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta Crackstuffers Ridged Buddy Expander voidaan käyttää sekä yksin että pareittain. Jännittävää yksinleikkiä varten voit selvittää, kuinka paljon tätä Crackstuffersin kaksoisdildoa voit lisätä. Käytä runsaasti Glory Hole Liukuvoidetta ja käytä aikaa. Tai jaa hauskanpito kumppanin kanssa haastamalla toisenne näkemään, kumpi pystyy ottamaan sisään enemmän tästä upeasta kaksoisdildosta.

    Eri kokoja maksimaalista vaihtelua varten:

    Crackstuffers Ridged Buddy Expander on saatavana viidessä eri koossa, joten voit löytää itsellesi sopivan:

    • halkaisija 4 cm
    • 5 cm halkaisija
    • 6 cm halkaisija
    • 7 cm halkaisija
    • halkaisija 8 cm


    Vaikuttavan 55 cm:n pituuden ansiosta tämä Crackstuffersin kaksoisdildo tarjoaa tarpeeksi pituutta syvään ja intensiiviseen tunkeutumiseen riippumatta siitä, minkä halkaisijan valitset.

    Yhteensopiva kaikkien MEO:n yleisten liukuvoiteiden kanssa:

    Crackstuffers Ridged Buddy Expander on korkealaatuinen tuote Crackstuffers x MEO™ -sarjasta, ja se on valmistettu kovaa kulutusta kestävästä, ihoystävällisestä materiaalista. Se on yhteensopiva kaikentyyppisten voiteluaineiden kanssa, mukaan lukien vesipohjaiset, silikonipohjaiset ja hybridivoiteluaineet, kuten MEO:n GloryHole. VERYCLEAN Puhdistukseen suositellaan lämmintä vettä ja lelupuhdistusainetta. Extremeo-suihke tekee työnnöstä entistä helpompaa ja takaa entistä intensiivisemmän kokemuksen.

    Lisätietoja:

    • Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Paras kaksoisdildo intensiiviseen stimulaatioon
    • Laadukas tuote MEO™:n Crackstuffers-sarjasta.
    • Materiaali: vinyyli, ftalaatiton, helppo puhdistaa ja ihoystävällinen.
    • Crackstuffers-seksilelut on valmistettu korkealaatuisesta vinyylistä, joka tuntuu hyvältä kädessä ja toimii erinomaisesti kaikkien liukuvoiteiden kanssa.
    • Crackstuffers x MEO:n dildo tai pepputulppa edustaa korkealaatuisia anaaliseksileluja.
    • Crackstuffersin dildot ja pepputulpat on valmistettu ihoystävällisistä, helppohoitoisista materiaaleista, jotka sopivat täydellisesti yhteen vesi- ja silikonipohjaisten liukuvoiteiden sekä MEO:n GloryHole-öljyn kaltaisten hybridiliukuvoiteiden kanssa.
    • Puhdistus: VERYCLEAN Suositellaan lämmintä vettä ja lelunpuhdistusainetta.
    • Extremeo-suihke tekee asettamisesta entistä helpompaa. Sling Yhdessä ASS UP -tyynyn tai Fuck&Playn kanssa Crackstuffers-dildot voidaan asettaa erityisen mukavasti ja erittäin syvälle.
    • Crackstuffers on englantilainen tuotemerkki, joka on erikoistunut dildojen ja muiden anaaliseksilelujen valmistukseen ja joka tunnetaan erityisesti suurista, erittäin suurista ja epätavallisen muotoisista dildoista. Nämä dildot on kehitetty erityisesti edistyneille käyttäjille ja intensiivisen anaalistimulaation ystäville. Crackstuffers tunnetaan parhaiten suurista dildoistaan, jotka ovat usein suurempia kuin useimmat markkinoilla olevat tavanomaiset dildot, mikä mahdollistaa äärimmäiset ja intensiiviset kokemukset. Crackstuffers tarjoaa erilaisia ainutlaatuisia malleja, jotka on usein luotu erityisesti anaalistimulaatiota varten, mukaan lukien dildot, joissa on erittäin korostuneet päät, kapeat akselit ja leveät pohjat, jotka mahdollistavat erilaiset tuntemukset. Crackstuffers käyttää korkealaatuisia, vartalolle turvallisia materiaaleja, ja dildot on yleensä valmistettu kestävästä, ftalaatittomasta PVC:stä, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Brändi liittyy läheisesti LGBTQ+-yhteisöön ja on erityisen suosittu homoseksuaalien keskuudessa. Crackstuffersin tuotteet on räätälöity tämän yhteisön tarpeisiin, ja ne tarjoavat laajan valikoiman dildoja, jotka sopivat sekä sinkuille että pariskunnille. Kaikki Crackstuffersin tuotteet valmistetaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä takaa korkean laadun ja tiukan valvonnan tuotantoprosessin aikana. Klassisten dildojen lisäksi tuotemerkin valikoimaan kuuluu myös muita anaaliseksileluja, kuten anaalitulpat, eturauhastimulaattorit ja erikoistuotteita fisting-yhteisölle. Crackstuffers on niittänyt mainetta erikoisilla, usein äärimmäisillä tuotteillaan ja on brändi, jonka valitsevat kaikki, jotka etsivät poikkeuksellisia ja intensiivisiä anaalikokemuksia.
    • MEO on ylpeä voidessaan tarjota koko Crackstuffers-tuotevalikoiman. Monivuotisen kokemuksemme, ensiluokkaisen asiakaspalvelumme ja nopean, huomaamattoman toimituksen ansiosta takaamme, että saat suuret Crackstuffers-dildosi nopeasti ja luotettavasti. MEO:sta löydät parhaat tuotteet poikkeuksellisiin ja intensiivisiin kokemuksiin - aina ansaitsemallasi turvallisuudella ja laadulla.

     

    Crackstuffers Dildos

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Dildo

    Positiv ist, dass das Material sehr robust und langlebig wirkt. Die strukturierte Oberfläche sorgt für zusätzliche Stimulation, was definitiv ein Pluspunkt ist. Die Flexibilität des Produkts macht es auch für verschiedene Anwendungen vielseitig.
    Allerdings empfand ich die Größe und Form als etwas unhandlich. Für Anfänger könnte es schwierig sein, das Produkt bequem zu nutzen. Die Reinigung erfordert auch etwas mehr Aufwand, da die Rillen gründlich gereinigt werden müssen.
    Insgesamt ist der Crackstuffers Ridged Buddy Expander ein solides Produkt mit interessanten Features, aber es könnte für manche Nutzer aufgrund der Größe und Handhabung eine Herausforderung darstellen.

      Arviointi 

      We love the buddy expander

      We love the buddy expanders, those ridges will stimulate, and working up through the sizes will fill your hole. Use them with a buddy on your backs, and grind away, see who is the greediest! Or use it solo and see how much you can take, use plenty of lube and take your time.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Kaksoisdildo, jota olet aina odottanut

      Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Kaksoisdildo, jota olet aina odottanut

      The Crackstuffers Ridged Buddy Expander on enemmän kuin pelkkä kaksoisdildo - se on minkä tahansa dildokokoelman kohokohta. Se, käytätkö Crackstuffers Ridged Buddy Expanderia yksin vai jaatko nautinnon jonkun toisen kanssa, on täysin sinusta kiinni. Vaikuttavalla 55 cm:n pituudellaan ja viidellä eri halkaisijalla saatavana tämä dildo on...

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: