Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Crackstuffers

Uutiskirje

Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Perimmäinen peräaukon venytys

Crackstuffersin uusin pyllypistokesarja tarjoaa parhaan mahdollisen kokemuksen kaikille, jotka nauttivat ammattimaisesta "perseestä". Crackstuffers Ridged Plug butt plug Se on täydellinen kaikille, jotka etsivät intensiivistä anaalista venytystä erityisen hyvin täyttävällä .

Lisätietoja

59,99 €


-20,00 €

39,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Perimmäinen peräaukon venytyskokemus

    Crackstuffersin uusin pepputulppasarja tarjoaa äärimmäisen kokemuksen kaikille, jotka rakastavat ammattimaista perseilyä. Crackstuffers Ridged Plug butt plug The on täydellinen kaikille, jotka etsivät intensiivistä anaalista venytystä erityisen hyvin täyttävällä . Butt plug Hienojen harjanteidensa ansiosta, jotka tarjoavat uskomatonta stimulaatiota jokaisella sisään- ja ulosvedolla, tämä crackstuffer vie anaalikokemuksesi seuraavalle tasolle.

    Crackstuffers Ridged Plug Mikä tekee siitä niin erityisen?

    Crackstuffers Ridged Plug Se on kehitetty erityisesti avaamaan peräaukko laajaksi ja venyttämään sitä pysyvästi. Urat tuntuvat fantastisilta ja tarjoavat unohtumattoman tunteen jokaisella käyttökerralla. Pyöreä pää ja klassisen muotoinen pepputulppa täyttävät sinut sisältä ulospäin ja tarjoavat ehdottoman täyttävän kokemuksen, joka ilahduttaa kokeneimmatkin käyttäjät. Butt plug Harrastitpa sitten sooloseksiä tai leikit kumppanin kanssa - tämä Crackstuffers ei jätä mitään toivomisen varaa.

    Täydelliset koot jokaiseen tarpeeseen:

    Crackstuffers Ridged Plug Saatavana on neljä eri kokoa, jotka tarjoavat ihanteellisen kokemuksen niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin:

    • Pieni: pituus 16 cm, halkaisija 5,5 cm
    • Medium: pituus 17 cm, halkaisija 6,5 cm
    • Suuri: pituus 19 cm, halkaisija 7,5 cm
    • X-large: 22 cm pituus, 8,5 cm halkaisija


    Nämä 4 kokoa ovat loistava valinta kaikille, jotka haluavat parantaa anaalitaitojaan ja päivittää suurempiin anaalitulppiin.

    Yhteensopiva kaikkien tavallisten MEO-voiteluaineiden kanssa:

    Crackstuffers Ridged Plug Crackstuffers x MEO™ -malliston korkealaatuinen tuote, joka on valmistettu kestävästä ja ihoystävällisestä materiaalista. Se on yhteensopiva kaikentyyppisten liukuvoiteiden kanssa, mukaan lukien vesipohjaiset, silikonipohjaiset ja hybridiliukuvoiteet, kuten MEO:n GloryHole. VERYCLEAN Puhdistukseen suositellaan lämmintä vettä ja lelupuhdistusainetta. Extremeo-suihke tekee työnnöstä entistä helpompaa ja takaa entistä intensiivisemmän kokemuksen.

    Lisätietoja:

    • Crackstuffers Ridged Plug - butt plug The for ultimate anal stretching
    • Laadukas tuote MEO™:n Crackstuffers-sarjasta.
    • Materiaali: vinyyli, ftalaatiton, helppo puhdistaa ja ihoystävällinen.
    • Crackstuffers-seksilelut on valmistettu korkealaatuisesta vinyylistä, joka tuntuu hyvältä kädessä ja toimii erinomaisesti kaikkien liukuvoiteiden kanssa.
    • Crackstuffers x MEO:n dildo tai pepputulppa edustaa korkealaatuisia anaaliseksileluja.
    • Crackstuffersin dildot ja pepputulpat on valmistettu ihoystävällisistä, helppohoitoisista materiaaleista, jotka sopivat täydellisesti yhteen vesi- ja silikonipohjaisten liukuvoiteiden sekä MEO:n GloryHole-öljyn kaltaisten hybridiliukuvoiteiden kanssa.
    • Puhdistus: VERYCLEAN Suositellaan lämmintä vettä ja lelunpuhdistusainetta.
    • Extremeo-suihke tekee asettamisesta entistä helpompaa. Sling Yhdessä ASS UP -tyynyn tai Fuck&Playn kanssa Crackstuffers-dildot voidaan asettaa erityisen mukavasti ja erittäin syvälle.
    • Crackstuffers on englantilainen tuotemerkki, joka on erikoistunut dildojen ja muiden anaaliseksilelujen valmistukseen ja joka tunnetaan erityisesti suurista, erittäin suurista ja epätavallisen muotoisista dildoista. Nämä dildot on kehitetty erityisesti edistyneille käyttäjille ja intensiivisen anaalistimulaation ystäville. Crackstuffers tunnetaan parhaiten suurista dildoistaan, jotka ovat usein suurempia kuin useimmat markkinoilla olevat tavanomaiset dildot, mikä mahdollistaa äärimmäiset ja intensiiviset kokemukset. Crackstuffers tarjoaa erilaisia ainutlaatuisia malleja, jotka on usein luotu erityisesti anaalistimulaatiota varten, mukaan lukien dildot, joissa on erittäin korostuneet päät, kapeat akselit ja leveät pohjat, jotka mahdollistavat erilaiset tuntemukset. Crackstuffers käyttää korkealaatuisia, vartalolle turvallisia materiaaleja, ja dildot on yleensä valmistettu kestävästä, ftalaatittomasta PVC:stä, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Brändi liittyy läheisesti LGBTQ+-yhteisöön ja on erityisen suosittu homoseksuaalien keskuudessa. Crackstuffersin tuotteet on räätälöity tämän yhteisön tarpeisiin, ja ne tarjoavat laajan valikoiman dildoja, jotka sopivat sekä sinkuille että pariskunnille. Kaikki Crackstuffersin tuotteet valmistetaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä takaa korkean laadun ja tiukan valvonnan tuotantoprosessin aikana. Klassisten dildojen lisäksi tuotemerkin valikoimaan kuuluu myös muita anaaliseksileluja, kuten anaalitulpat, eturauhastimulaattorit ja erikoistuotteita fisting-yhteisölle. Crackstuffers on niittänyt mainetta erikoisilla, usein äärimmäisillä tuotteillaan ja on brändi, jonka valitsevat kaikki, jotka etsivät poikkeuksellisia ja intensiivisiä anaalikokemuksia.
    • MEO on ylpeä voidessaan tarjota koko Crackstuffers-tuotevalikoiman. Monivuotisen kokemuksemme, ensiluokkaisen asiakaspalvelumme ja nopean, huomaamattoman toimituksen ansiosta takaamme, että saat suuret Crackstuffers-dildosi nopeasti ja luotettavasti. MEO:sta löydät parhaat tuotteet poikkeuksellisiin ja intensiivisiin kokemuksiin - aina ansaitsemallasi turvallisuudella ja laadulla.

     

    Crackstuffers Dildos

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Every ridge feels at every in and out

    Completely fills up. Every ridge feels at every in and out. A huge and fantastic plug :) Plug Large for normal use. XXL requires long and proper heating of "Plug Large" before it attacks and slides in ...

      Arviointi 

      Sehr schönes Teil

      Material hat keinen unangenehmen Geruch. Habe Größe S gekauft. Hat zum vordehnen für mich ne perfekte Größe und Form. Flutscht schön rein und bleibt wo er sein soll. War auch nach 2-3 Stunden noch bequem. Und ich denke er wäre auch länger bequem geblieben.
      Werde mir bei Gelegenheit wohl die nächste Größe besorgen!!

        Arviointi 

        Will keep your hole full

        This set of buttplugs are fantastic for stretching. Each ridge provides an extra bit of stimulation when inserted or removed, and emulates the feeling on a knuckle passing through your sphincter. These plugs will keep your hole full, happy, and wanting more.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        LARGE : Les petites rainures font une stimulation incroyable !

        LOOK MY YOUTUBE VIDEO (Bottom toys : gay sextoys) ce PLUG est super beau, j'adore la couleur de crackstuffers ! Mais surtout les raynures font une tres bonne stimulation de l'anus à chaque passage ! Je l'utilise avec du Jlube, du slam dunk également ! LE TOP CE PLUG !

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        great for stretching and keeping you open

        these are great for stretching and keeping you open, with subtle ridges that stimulate as you push the plug in and out

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        alles top of the top.

        super material, leicht zu reinigen und hat keinen unangenehmen Geruch. nicht zu hart sonder perfekt, flutscht gut rein wie ne eins, die spezielle form macht auch längeres tragen möglich. für anfänger sollte ein kleinerer durchmesser erst mal reichen (langsam hocharbeiten jungs).

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Perimmäinen peräaukon venytys

        Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Perimmäinen peräaukon venytys

        Crackstuffersin uusin pyllypistokesarja tarjoaa parhaan mahdollisen kokemuksen kaikille, jotka nauttivat ammattimaisesta "perseestä". Crackstuffers Ridged Plug butt plug Se on täydellinen kaikille, jotka etsivät intensiivistä anaalista venytystä erityisen hyvin täyttävällä .

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: