Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Crackstuffers

Uutiskirje

Crackstuffers Smooth Buddy Expander - XXL-tupladildo äärimmäiseen Anal Depth Play

The Crackstuffers Smooth Buddy Expander on täydellinen XXL-kaksoisdildo kaikille, jotka kaipaavat syvää anaali-stimulaatiota ja progressiivista anaali-venytystä. Vaikuttavalla 55 cm:n pituudellaan tämä erittäin pitkä kaksoisdildo on tehty määrittelemään uudelleen anaalisen joustavuuden rajat.

Lisätietoja

129,99 €


-20,00 €

109,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander - XXL-kaksoisdildo äärimmäiseen Anal Depth Play

    The Crackstuffers Smooth Buddy Expander on täydellinen XXL-kaksoisdildo kaikille, jotka kaipaavat syvää anaali-stimulaatiota ja progressiivista anaali-venytystä. Vaikuttavalla 55 cm:n pituudellaan tämä äärimmäisen pitkä kaksoisdildo on tehty määrittelemään uudelleen anaalisen joustavuuden rajat.

    Äärimmäisen syvä anaalistimulaatio aloittelijoille ja ammattilaisille:

    The Crackstuffers Smooth Buddy Expander on saatavana eri halkaisijoilla, joten se sopii sekä aloittelijoille että kokeneille ammattilaisille. Joustava materiaali mukautuu täydellisesti sisäiseen anatomiaan ja tarjoaa hellävaraista mutta intensiivistä stimulaatiota. Sileän pintansa ansiosta kaksoisdildo on henkeäsalpaavasta koostaan huolimatta helppo työntää sisään, etkä malta odottaa, että pääset tutkimaan kehosi syvempiä alueita.

    The Crackstuffers Smooth Buddy Expander on täydellinen kahden hengen leikkiin:

    Jakaminen voi olla niin hauskaa! Koska tämän XXL-tupladildon molemmat päät ovat identtiset, voit käyttää sitä Crackstuffers Smooth Buddy Expander kumppanisi kanssa samanaikaisesti. Jakaessanne kaksoisdildoa, kun molemmat makaatte selällänne tai hioessanne toistenne perseitä, tämä pitkä kaksoisdildo tarjoaa vertaansa vailla olevan kokemuksen.

    Miksi Crackstuffers Smooth Buddy Expander on ihanteellinen Anal Depth Play on:

    Anal Depth Play on haaste, joka vaatii sekä fyysistä että henkistä omistautumista. The Crackstuffers Smooth Buddy Expander soveltuu erityisen hyvin tämäntyyppiseen stimulaatioon poikkeuksellisen pituutensa ja ihanan sileän ja joustavan materiaalinsa ansiosta. Pituus 55 cm mahdollistaa syvän tunkeutumisen kehoon, kun taas eri halkaisijat mahdollistavat räätälöinnin henkilökohtaisen edistymisen mukaan. Joustavan materiaalin ansiosta XXL-tupladildo mukautuu täydellisesti kehon sisäisiin ääriviivoihin, mikä helpottaa tunkeutumista ja stimuloi samalla peräaukon seinämiä. Tämä tekee jokaisesta senttimetristä tunkeutumista intensiivisen kokemuksen, joka tarjoaa progressiivisen anaalin venytyksen ja uskomattoman tyydytyksen.

    Viisi kokoa Crackstuffers Smooth Buddy Expanderjotka tekevät sinuun vaikutuksen:


    Crackstuffers Smooth Buddy Expander on saatavana viidessä eri koossa erilaisiin tarpeisiin ja kokemuksiin sopivaksi:

    • Halkaisija 4 cm, pituus 55 cm
    • Halkaisija 5 cm, pituus 55 cm
    • Halkaisija 6 cm, pituus 55 cm
    • Halkaisija 7 cm, pituus 55 cm
    • Halkaisija 8 cm, pituus 55 cm


    Yhteensopiva kaikkien MEO:n yleisten voiteluaineiden kanssa:

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander on korkealaatuinen tuote Crackstuffers x MEO™ -sarjasta, ja se on valmistettu kovaa kulutusta kestävästä, ihoystävällisestä materiaalista. Se on yhteensopiva kaikentyyppisten voiteluaineiden kanssa, mukaan lukien vesipohjaiset, silikonipohjaiset ja hybridivoiteluaineet, kuten MEO:n GloryHole. VERYCLEAN Puhdistukseen suositellaan lämmintä vettä ja lelupuhdistusainetta. Extremeo-suihke tekee työnnöstä entistä helpompaa ja takaa entistä intensiivisemmän kokemuksen.

    Lisätietoja:

    • Crackstuffers Smooth Buddy Expander - XXL-tupladildo äärimmäiseen nautintoon Anal Depth Play
    • Laadukas tuote MEO™:n Crackstuffers-sarjasta.
    • Materiaali: vinyyli, ftalaatiton, helppohoitoinen ja ihoystävällinen.
    • Crackstuffers-seksilelut on valmistettu korkealaatuisesta vinyylistä, joka tuntuu hyvältä kädessä ja toimii erinomaisesti kaikkien liukuvoiteiden kanssa.
    • Crackstuffers x MEO:n dildo tai pepputulppa edustaa korkealaatuisia anaaliseksileluja.
    • Crackstuffersin dildot ja pepputulpat on valmistettu ihoystävällisistä, helppohoitoisista materiaaleista, jotka sopivat täydellisesti yhteen vesi- ja silikonipohjaisten liukuvoiteiden sekä MEO:n GloryHole-öljyn kaltaisten hybridiliukuvoiteiden kanssa.
    • Puhdistus: VERYCLEAN Suositellaan lämmintä vettä ja lelujen puhdistusainetta.
    • Extremeo-suihke tekee asettamisesta entistä helpompaa. Sling Yhdessä ASS UP -tyynyn tai Fuck&Playn kanssa Crackstuffers-dildot voidaan asettaa erityisen mukavasti ja erittäin syvälle.
    • Crackstuffers on englantilainen tuotemerkki, joka on erikoistunut dildojen ja muiden anaaliseksilelujen valmistukseen ja joka tunnetaan erityisesti suurista, erittäin suurista ja epätavallisen muotoisista dildoista. Nämä dildot on kehitetty erityisesti edistyneille käyttäjille ja intensiivisen anaalistimulaation ystäville. Crackstuffers tunnetaan parhaiten suurista dildoistaan, jotka ovat usein suurempia kuin useimmat markkinoilla olevat tavanomaiset dildot, mikä mahdollistaa äärimmäiset ja intensiiviset kokemukset. Crackstuffers tarjoaa erilaisia ainutlaatuisia malleja, jotka on usein luotu erityisesti anaalistimulaatiota varten, mukaan lukien dildot, joissa on erittäin korostuneet päät, kapeat akselit ja leveät pohjat, jotka mahdollistavat erilaiset tuntemukset. Crackstuffers käyttää korkealaatuisia, vartalolle turvallisia materiaaleja, ja dildot on yleensä valmistettu kestävästä, ftalaatittomasta PVC:stä, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Brändi liittyy läheisesti LGBTQ+-yhteisöön ja on erityisen suosittu homoseksuaalien keskuudessa. Crackstuffersin tuotteet on räätälöity tämän yhteisön tarpeisiin, ja ne tarjoavat laajan valikoiman dildoja, jotka sopivat sekä sinkuille että pariskunnille. Kaikki Crackstuffersin tuotteet valmistetaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä takaa korkean laadun ja tiukan valvonnan tuotantoprosessin aikana. Klassisten dildojen lisäksi tuotemerkin valikoimaan kuuluu myös muita anaaliseksileluja, kuten anaalitulpat, eturauhastimulaattorit ja erikoistuotteita fisting-yhteisölle. Crackstuffers on niittänyt mainetta erikoisilla, usein äärimmäisillä tuotteillaan ja on brändi, jonka valitsevat kaikki, jotka etsivät poikkeuksellisia ja intensiivisiä anaalikokemuksia.
    • MEO on ylpeä voidessaan tarjota koko Crackstuffers-tuotevalikoiman. Monivuotisen kokemuksemme, ensiluokkaisen asiakaspalvelumme ja nopean, huomaamattoman toimituksen ansiosta takaamme, että saat suuret Crackstuffers-dildosi nopeasti ja luotettavasti. MEO:sta löydät parhaat tuotteet poikkeuksellisiin ja intensiivisiin kokemuksiin - aina ansaitsemallasi turvallisuudella ja laadulla.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Fantastico da usare in coppia bello div

    Fantastico da usare in coppia bello div

      Arviointi 

      Buddy Expander

      You're sure to make a lot of friends with this Buddy Expander. Smooth textured and a breeze to insert, these toys will help you and your buddy fill your sphincters. Works great when lying on your back and grinding into each other or bent over racing to the center.

        Arviointi 

        For those wanting to play deep

        For those wanting to play deep and stretch over time, these are sure to please. Use them solo or with a buddy, and you can both stretch and work your way up to the largest Expander! Works well when on your backs and you're grinding each others arses. Smooth to allow easy access in, you won’t want to pull it out.

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Crackstuffers Smooth Buddy Expander - XXL-tupladildo äärimmäiseen Anal Depth Play

        Crackstuffers Smooth Buddy Expander - XXL-tupladildo äärimmäiseen Anal Depth Play

        The Crackstuffers Smooth Buddy Expander on täydellinen XXL-kaksoisdildo kaikille, jotka kaipaavat syvää anaali-stimulaatiota ja progressiivista anaali-venytystä. Vaikuttavalla 55 cm:n pituudellaan tämä erittäin pitkä kaksoisdildo on tehty määrittelemään uudelleen anaalisen joustavuuden rajat.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: