Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Crackstuffers

Uutiskirje

Crackstuffers Derrick - butt plug Yhtä suuri kuin miehen nyrkki

Crackstuffers Derrick butt plug Se on juuri oikea asia kaikille, joilla on jo nyrkkeilykokemusta ja jotka etsivät äärimmäistä nautintoa. Tämä Crackstuffersin uuteen premium-silikonisarjaan kuuluva pyllytulppa, jonka vaikuttava halkaisija on 8 cm ja pituus 19 cm, tarjoaa kokeneimmillekin asiakkaillemme intensiivisen kokemuksen.

Lisätietoja

2265/00

129,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Nyrkki peräaukossa ei ole enää haaste...?

    Crackstuffers Derrick butt plug Tämä on juuri oikea juttu kaikille, joilla on jo nyrkkikokemusta ja jotka etsivät äärimmäistä nautintoa. Vaikuttavan 8 cm:n halkaisijan ja 19 cm:n pituuden ansiosta tämä Crackstuffersin uuteen premium-silikonisarjaan kuuluva pepputulppa tarjoaa kokeneimmillekin asiakkaillemme intensiivisen kokemuksen. Butt plug Koostaan huolimatta Derrick on helppo asettaa sisään pehmeän ja joustavan silikonimateriaalin ansiosta ja se tarjoaa miellyttävän ja täyttävän tunteen syvällä peräaukossa.

    Mitat, jotka tekevät vaikutuksen:

    • Pituus: 19 cm
    • Halkaisija: 8 cm
    • Työnnettävä pituus: 16 cm


    butt plug Mikä tekee Crackstuffersin Derrickistä niin erityisen?

    Butt plug Crackstuffersin Derrick on täydellinen pepputulppa kaikille, jotka etsivät intensiivistä, täyttävää kokemusta ja ovat jo tottuneet äärimmäiseen anaaliseen venytykseen. Vaikuttavan 8 cm:n halkaisijan ja 19 cm:n pituuden ansiosta tämä pepputulppa on todellinen haaste - ihanteellinen niille, jotka ovat jo hallinneet koko nyrkin ja haluavat nauttia maksimaalisen tunkeutumisen tunteesta. Butt plug Derrick on suuri Crackstuffersin uudesta premium-silikonisarjasta ja siinä yhdistyvät erinomainen laatu ja hienostunut muotoilu, joka on kehitetty erityisesti edistyneille käyttäjille. Crackstuffersin Derrick-pyllytulppa tarjoaa upean täyteläisyyden tunteen, joka on vertaansa vailla. Butt plug Silikonin hyvin erityinen rakenne tekee sen asettamisesta helppoa, kun taas suuri, pullea muoto takaa, että se pysyy varmasti peräaukossa ja tarjoaa vertaansa vailla olevan täyttymyksen tunteen.

    Ihanteellinen kokeneille käyttäjille:

    Butt plug Tämä on tarkoitettu niille, jotka etsivät äärimmäistä venytyksen ja täyteläisyyden tunnetta. Kokonsa ja muotonsa ansiosta se on yksi Crackstuffers-valikoimamme suosituimmista pepputulpista, erityisesti kokeneiden, uusia haasteita etsivien asiakkaidemme keskuudessa. Butt plug Derrick on täydellinen peräaukon venyttämiseen maksimaalisesti ja sen valmisteluun entistäkin intensiivisempiin kokemuksiin.

    Crackstuffers - yksinkertaisesti enemmän tunnetta!

    Enää ei ole mitään syytä olla kokeilematta anaalirajojasi - kiitos Crackstuffersin ja MEO:n. Erinomaisen suorituskyvyn lisäksi ensiluokkaiset silikonituotteemme tarjoavat myös kestävyyttä ja laatua, jotka tekevät anaaliseksistä jotain aivan erityistä.

    Täydellinen materiaali vertaansa vailla olevaan nautintoon:

    Premium-silikonista valmistettujen uusien Crackstuffers-tuotteiden erinomainen etu on niiden pehmeä, ihoystävällinen rakenne, joka tarjoaa miellyttävää mutta intensiivistä stimulaatiota. Käsintehtyjä, platinakovetetusta silikonista valmistetut laadukkaat Crackstuffers-dildot ja -putket tarjoavat paitsi vaikuttavaa joustavuutta myös vertaansa vailla olevaa kestävyyttä. Crackstuffersin tuotteet ovat hieman kalliimpia kuin tavanomaiset teollisesti massatuotetut tuotteet, koska ne valmistetaan huolella käsityönä korkealaatuisesta, platinakovetetusta ensiluokkaisesta silikonista. Tämä elintarviketurvallinen materiaali tarjoaa poikkeuksellisen pehmeyttä, joustavuutta ja kestävyyttä, mikä usein puuttuu teollisesti valmistetuista tuotteista. Jokainen yksittäinen tuote testataan ja käsitellään huolellisesti, jotta voidaan taata korkein laatu ja vertaansa vailla oleva kokemus. Tuloksena on ainutlaatuinen tuote, joka tekee vaikutuksen paitsi laadullaan myös pitkäikäisyydellään.

    Käytä vain vesipohjaisia tai hybridivoiteluaineita:

    On tärkeää, että Crackstuffersin silikonituotteisiin käytetään vain vesipohjaisia voiteluaineita tai hybridivoiteluainetta Glory Hole tulisi käyttää. Silikonipohjaisia voiteluaineita tulisi välttää, sillä ne voivat vahingoittaa korkealaatuista silikonimateriaalia. Meidän vesipohjaiset voiteluaineemme FuckBuddy ja Glory Hole joissa on pantenolia ja laureth-9:tä, tarjoavat erinomaista voitelua ja hoitoa vahingoittamatta materiaalia.

    Lisätietoja:

    .


    Crackstuffers Dildos

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ausfüllend, nichts für Ungeübte

    Nachdem mir mein 7 cm Plug zu langweilig wurde habe ich mir den Derrick geholt.
    Nach kurzer Zeit habe ich ihn auch schon ganz rein bekommen, ist ein irres Gefühl. Ich kann ihn nur empfehlen.
    Wenn mal keine Faust da ist genau der richtige Ersatz.

      Arviointi 

      5 stars

      Derrick is for more serious play, for those who can take a fist. It’s a great full feeling, but being soft, its manageable.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Crackstuffers Derrick - butt plug Yhtä suuri kuin miehen nyrkki

      Crackstuffers Derrick - butt plug Yhtä suuri kuin miehen nyrkki

      Crackstuffers Derrick butt plug Se on juuri oikea asia kaikille, joilla on jo nyrkkeilykokemusta ja jotka etsivät äärimmäistä nautintoa. Tämä Crackstuffersin uuteen premium-silikonisarjaan kuuluva pyllytulppa, jonka vaikuttava halkaisija on 8 cm ja pituus 19 cm, tarjoaa kokeneimmillekin asiakkaillemme intensiivisen kokemuksen.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: