Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Crackstuffers

Uutiskirje

Crackstuffers Hunter - XXL-dildo valmistettu ensiluokkaisesta silikonista

Crackstuffersin 43 cm pitkä Hunter-dildo on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät XXL-dildoa, joka tunkeutuu syvälle peräaukkoon. Tämä korkealaatuisesta premium-silikonista valmistettu XXL-dildo on kehitetty erityisesti ns Anal Depth Play ja tarjoaa täydellisen yhdistelmän vaikuttavaa pituutta ja muotoilua.

Lisätietoja

2272/00

269,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Crackstuffers Hunter - XXL-dildo valmistettu korkealaatuisesta silikonista

    Crackstuffersin 43 cm pitkä Hunter-dildo on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät XXL-dildoa, joka tunkeutuu syvälle peräaukkoon. Tämä korkealaatuisesta premium-silikonista valmistettu sininen XXL-dildo on kehitetty erityisesti ns Anal Depth Play ja tarjoaa täydellisen yhdistelmän vaikuttavaa pituutta ja muotoilua. Crackstuffers Hunter Hengästyttävän 43 cm:n pituuden ja 6,8 cm:n halkaisijan ansiosta se sopii kokeneille käyttäjille, jotka haluavat tunkeutua erityisen syvälle peräaukkoon.

    Mitat, jotka inspiroivat:

    • Pituus: 43 cm
    • Halkaisija: 6,8 cm
    • Työnnettävä pituus: 33 cm


    Miksi Crackstuffersin Hunter-dildo on ensimmäinen valinta Anal Depth Play on:

    Crackstuffers Hunter Dildo tarjoaa kaiken, mitä suuri dildo tarvitsee Anal Depth Play tarvitsee. Pitkän ja hoikan muotonsa ansiosta, joka on hieman ranteen levyinen, tämä XXL-dildo voidaan työntää erityisen syvälle menettämättä mitään sen intensiteetistä. Yksityiskohtainen suonitus ja pullistuva glanssi tarjoavat intensiivistä stimulaatiota jokaisella senttimetrillä. Paksut kivekset ja litteä pohja tarjoavat lisää vakautta ja mukavuutta käytön aikana, jotta voit keskittyä täysin kokemukseesi.

    Crackstuffersin dildot anaaliseen syvyysleikkiin:

    Anal Depth Play on anaalileikin erityinen muoto, jossa tunkeudutaan erityisen syvälle anaalikanavaan ja stimuloidaan tätä aluetta. Toisin kuin perinteisessä anaalileikissä, jossa tunkeutuminen on yleensä pintapuolisempaa, anaalileikissä Anal Depth Play käytetään paljon pidempiä ja usein kapeampia dildoja, jotka voivat tunkeutua syvemmälle. Tämä mahdollistaa anaalin sisäseinämien voimakkaan stimulaation ja voi johtaa äärimmäisiin nautinnon tunteisiin. Anal Depth Play on erityisen suosittu edistyneiden asiakkaidemme keskuudessa, jotka haluavat koetella rajojaan ja tutkia uusia, syvempiä anaalisen nautinnon tasoja. On kuitenkin tärkeää, että olet aina tietoinen omista rajoistasi ja hyvinvoinnistasi ja käytät riittävästi liukuvoiteluaineita, kuten esim Glory Hole turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen varmistamiseksi.

    Crackstuffers - yksinkertaisesti enemmän tuntemuksia!

    Crackstuffersin ja MEO:n avulla ei ole enää mitään syytä olla kokeilematta anaalisia rajojasi. Ensiluokkaiset silikonituotteemme eivät tarjoa vain erinomaista suorituskykyä, vaan myös kestävyyttä ja laatua, jotka tekevät anaaliseksistä jotain erityistä.

    Täydellistä materiaalia vertaansa vailla olevaan nautintoon:

    Premium-silikoni Crackstuffersin uusien tuotteiden erinomainen etu on niiden ihoystävällinen, pehmeä rakenne, joka tarjoaa miellyttävää mutta intensiivistä stimulaatiota. Käsintehtyjä, platinakovetetusta silikonista valmistetut laadukkaat Crackstuffers-dildot ja -putket eivät tarjoa ainoastaan vaikuttavaa joustavuutta, vaan myös ainutlaatuista kestävyyttä, joka takaa niille pitkän käyttöiän. Crackstuffersin tuotteet ovat hieman kalliimpia kuin tavanomaiset teollisesti massatuotetut tuotteet, koska ne valmistetaan huolella käsityönä korkealaatuisesta, platinakovetetusta ensiluokkaisesta silikonista. Tämä elintarviketurvallinen materiaali tarjoaa poikkeuksellisen pehmeyttä, joustavuutta ja kestävyyttä, mikä usein puuttuu teollisesti valmistetuista tuotteista. Jokainen yksittäinen tuote testataan ja käsitellään huolellisesti, jotta voidaan taata korkein laatu ja vertaansa vailla oleva kokemus. Tuloksena on ainutlaatuinen tuote, joka tekee vaikutuksen paitsi laadullaan myös pitkäikäisyydellään.

    Käytä vain vesi- tai hybridipohjaisia voiteluaineita:

    On tärkeää, että näissä Crackstuffers-tuotteissa käytetään vain vesipohjaisia voiteluaineita tai hybridivoiteluaineitamme Glory Hole käytetään. Silikonipohjaisia voiteluaineita tulisi välttää, sillä ne voivat vahingoittaa korkealaatuista silikonimateriaalia. Meidän vesipohjaiset voiteluaineemme FuckBuddy ja Glory Hole joissa on pantenolia ja laureth-9:tä, tarjoavat erinomaista voitelua ja hoitoa vahingoittamatta materiaalia.

    Lisätietoja:

     

    Crackstuffers Dildos

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Get that hole stuffed!

    Crackstuffers dildos are soft, warm and bright blue and they are designed for men with greedy arses. If all you want is that stretch, then these are the dildos for you. Lube them up and get ready for the best ride you have ever had. Crackstuffers are designed to open you up slowly, smoothly and higher up as well. So what are you waiting for? Get that hole stuffed!

      Kirjoita oma arvostelusi

      Crackstuffers Hunter - XXL-dildo valmistettu ensiluokkaisesta silikonista

      Crackstuffers Hunter - XXL-dildo valmistettu ensiluokkaisesta silikonista

      Crackstuffersin 43 cm pitkä Hunter-dildo on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät XXL-dildoa, joka tunkeutuu syvälle peräaukkoon. Tämä korkealaatuisesta premium-silikonista valmistettu XXL-dildo on kehitetty erityisesti ns Anal Depth Play ja tarjoaa täydellisen yhdistelmän vaikuttavaa pituutta ja muotoilua.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: