Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Crackstuffers

Uutiskirje

Crackstuffers Hans - XXL-dildo valmistettu korkealaatuisesta silikonista

Jos etsit XXL-dildoa, joka haastaa kokeneimmatkin anaaliseksin ammattilaiset, niin Crackstuffersin 42 cm pitkä Hans-dildo on juuri sinulle sopiva. Tämä dildo asettaa uudet standardit pituuden ja ympärysmitan suhteen ja on suunnattu kaikille, jotka etsivät intensiivisiä, syviä ja äärimmäisen tyydyttäviä anaalikokemuksia.

Lisätietoja

2273/00

299,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Crackstuffers Hans - XXL-dildo valmistettu korkealaatuisesta silikonista

    Jos etsit XXL-dildoa, joka haastaa kokeneimmatkin anaaliseksin ammattilaiset, niin Crackstuffersin 42 cm pitkä Hans-dildo on juuri sinulle sopiva. Tämä dildo asettaa uudet standardit pituuden ja ympärysmitan suhteen ja on suunnattu kaikille, jotka etsivät intensiivisiä, syviä ja äärimmäisen tyydyttäviä anaalikokemuksia. Crackstuffers Hans Vaikuttavan kokonsa ja laadukkaan valmistuksensa ansiosta se on välttämätön väline kaikille, jotka rakastavat erityisen suurten dildojen asettamista hyvin syvälle.

    Mitat, jotka tekevät vaikutuksen:

    • Pituus: 42 cm
    • Halkaisija: 9 cm
    • Työnnettävä pituus: 35 cm


    Todellisille anaaliseksin ammattilaisille:

    Crackstuffers Hans XXL-dildo, joka on kehitetty erityisesti teidän joukossanne oleville erittäin edistyneille anaaliasiantuntijoille. Vaikuttavan 42 cm:n pituutensa ja 9 cm:n halkaisijansa ansiosta tämä korkealaatuisesta silikonista valmistettu dildo on ehdoton seksilelu kaikille, jotka rakastavat erittäin suuria dildoja ja tykkäävät työntää ne syvälle. Merkittävä glanssi, joka on hieman suurempi kuin varsi, varmistaa, että tämän XXL-dildon jokainen senttimetri tarjoaa intensiivisen kokemuksen. Nauti siitä, kun Hans ahmii sentti sentiltä anaalisesti - nautinto, jota eivät vain ammattilaiset arvosta.

    Crackstuffers edustaa erinomaista laatua ja muotoilua:

    Crackstuffers Hans crackstuffers ei tee vaikutusta ainoastaan koollaan vaan myös erinomaisella laadullaan. Englannissa laadukkaasta silikonista käsintehty XXL-dildo tarjoaa täydellisen yhdistelmän realistista koostumusta, joustavaa kiinteyttä ja vaikuttavaa kokoa. Pullistuva kiima, korostuneet suonet ja erityisen paksut kivekset tekevät tästä dildosta yhden dildokauppamme suosituimmista malleista. XXL-dildon litteä pohja takaa turvallisen seisonnan, jotta voit keskittyä täysin nautintoon.

    Miksi Crackstuffersin XXL Hans -dildo on anaaliasiantuntijoiden ensimmäinen valinta:

    Crackstuffers edustaa tuotteita, jotka täyttävät korkeimmat työstö- ja suunnittelustandardit. Hans on kehitetty niille, jotka osaavat ottaa asiat haltuunsa ja etsivät maksimaalista nautintoa. Erikoismuoto ja pullea kiima tekevät peniksen asettamisesta ja sen jälkeisestä liukumisesta peniksen varren yli unohtumattoman kokemuksen.

    Crackstuffers - yksinkertaisesti enemmän tuntemuksia!

    Crackstuffersin ja MEO:n avulla ei ole enää mitään syytä olla tutkimatta anaalisia rajoja. Ensiluokkaiset silikonituotteemme eivät tarjoa vain erinomaista suorituskykyä, vaan myös kestävyyttä ja laatua, jotka tekevät anaaliseksistä jotain erityistä.

    Täydellinen materiaali vertaansa vailla olevaan nautintoon:

    Erinomaisen hieno etu uusissa Crackstuffers-tuotteissa, jotka on valmistettu premium-silikoonista, on niiden ihoystävällinen, pehmeä rakenne, joka tarjoaa miellyttävää mutta intensiivistä stimulaatiota. Käsintehdystä, platinakovetetusta silikonista valmistetut korkealaatuiset Crackstuffers-dildot ja -putket eivät tarjoa ainoastaan vaikuttavaa joustavuutta, vaan myös ainutlaatuista kestävyyttä, joka takaa niille pitkän käyttöiän. Crackstuffersin tuotteet ovat hieman kalliimpia kuin tavanomaiset teollisesti massatuotetut tuotteet, koska ne valmistetaan huolella käsityönä korkealaatuisesta, platinakovetetusta ensiluokkaisesta silikonista. Tämä elintarviketurvallinen materiaali tarjoaa poikkeuksellisen pehmeyttä, joustavuutta ja kestävyyttä, mikä usein puuttuu teollisesti valmistetuista tuotteista. Jokainen yksittäinen tuote testataan ja käsitellään huolellisesti, jotta voidaan taata korkein laatu ja vertaansa vailla oleva kokemus. Tuloksena on ainutlaatuinen tuote, joka tekee vaikutuksen paitsi laadullaan myös pitkäikäisyydellään.

    Käytä vain vesi- tai hybridipohjaisia voiteluaineita:

    On tärkeää, että näissä Crackstuffers-tuotteissa käytetään vain vesipohjaisia voiteluaineita tai hybridivoiteluaineitamme Glory Hole käytetään. Silikonipohjaisia voiteluaineita tulisi välttää, sillä ne voivat vahingoittaa korkealaatuista silikonimateriaalia. Meidän vesipohjaiset voiteluaineemme FuckBuddy ja Glory Hole joissa on pantenolia ja laureth-9:tä, tarjoavat erinomaista voitelua ja hoitoa vahingoittamatta materiaalia.

    Lisätietoja:

     

    Crackstuffers Dildos

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Macht Spaß

    Wir haben lange nach einem großen Dildo gesucht. Konnten es dann kaum erwarten "Hans" auszupacken. Ich muss sagen von der Größe waren wir wirklich überrascht, er ist doch deutlich größer als wir es erwartet haben aber mit etwas Training, Geduld und viel Gleitgel macht er richtig Spaß ihn zu reiten.

      Arviointi 

      Awesome

      Hans is for those expert players who can take big things deep. See you hole swallow this up, the head is slightly bigger than the shaft, so once its in, you slide down the shaft.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Crackstuffers Hans - XXL-dildo valmistettu korkealaatuisesta silikonista

        Crackstuffers Hans - XXL-dildo valmistettu korkealaatuisesta silikonista

        Jos etsit XXL-dildoa, joka haastaa kokeneimmatkin anaaliseksin ammattilaiset, niin Crackstuffersin 42 cm pitkä Hans-dildo on juuri sinulle sopiva. Tämä dildo asettaa uudet standardit pituuden ja ympärysmitan suhteen ja on suunnattu kaikille, jotka etsivät intensiivisiä, syviä ja äärimmäisen tyydyttäviä anaalikokemuksia.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: