Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Crackstuffers

Uutiskirje

Crackstuffers Slade - Anaalidildo valmistettu korkealaatuisesta silikonista

Crackstuffers Slade 24 cm:n pituinen anaalidildo on oikea anaalidildo kaikille, jotka etsivät täydellistä yhdistelmää koon ja realistisen muotoilun välillä. Crackstuffers Slade Suurempi kuin suosittu dildomme Sam, mutta ei yhtä suuri kuin mahtava Sven, tarjoaa juuri oikean paksuuden ja pituuden intensiiviseen mutta hallittavaan anaalikokemukseen.

Lisätietoja

2279/00

169,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Crackstuffers Slade 24 cm:n pituinen anaalidildo on oikea anaalidildo kaikille, jotka etsivät täydellistä yhdistelmää koon ja realistisen muotoilun välillä. Crackstuffers Slade Suurempi kuin suosittu dildomme Sam, mutta ei yhtä suuri kuin mahtava Sven, tarjoaa juuri oikean paksuuden ja pituuden intensiiviseen mutta hallittavaan anaalikokemukseen. Laadukkaasta ensiluokkaisesta silikonista valmistetussa Crackstuffers-dildossa yhdistyvät suuren peniksen realistinen muoto, paksu kiima ja korostunut esinahka, mikä tekee siitä todellisen kohokohdan Crackstuffers-dildojemme joukossa.

    Mitat, jotka innostavat:

    • Pituus: 24 cm
    • Halkaisija: 6,8 cm
    • Työnnettävä pituus: 20 cm
    • Ympärysmitta: n. 21,4 cm


    Crackstuffers Slade Miksi dildo on niin suosittu?

    Crackstuffers edustaa erinomaista laatua ja vertaansa vailla olevaa tunnetta. Crackstuffers Slade Dildo on kehitetty tarjoamaan entistä realistisempi ja intensiivisempi kokemus. Crackstuffers Slade Yksityiskohtaisen muotoilunsa, mukaan lukien korostettu esinahka ja paksu, realistinen pää, ansiosta dildo tarjoaa tyydyttävää ja kattavaa anaalista stimulaatiota. Pehmeä, joustava ensiluokkainen silikoni tekee tämän Crackstuffers-dildon jokaisesta tuumasta intensiivisen tuntuisen ja tarjoaa kaikin puolin täyttävän tunteen.

    Crackstuffers - yksinkertaisesti enemmän tuntemuksia!

    Crackstuffersin ja MEO:n ansiosta ei ole enää mitään syytä olla tutkimatta anaalisia rajoja. Ensiluokkaiset silikonituotteemme eivät tarjoa vain erinomaista suorituskykyä, vaan myös kestävyyttä ja laatua, jotka tekevät anaaliseksistä jotain erityistä.

    Täydellinen materiaali vertaansa vailla olevaan nautintoon:

    Erinomaisen hieno etu uusissa Crackstuffers-tuotteissa, jotka on valmistettu premium-silikoonista, on niiden ihoystävällinen, pehmeä rakenne, joka tarjoaa miellyttävää mutta intensiivistä stimulaatiota. Käsintehtyjä, platinakovetetusta silikonista valmistetut laadukkaat Crackstuffers-dildot ja -putket eivät tarjoa ainoastaan vaikuttavaa joustavuutta, vaan myös ainutlaatuista kestävyyttä, joka takaa niille pitkän käyttöiän. Crackstuffersin tuotteet ovat hieman kalliimpia kuin tavanomaiset teollisesti massatuotetut tuotteet, koska ne valmistetaan huolella käsityönä korkealaatuisesta, platinakovetetusta ensiluokkaisesta silikonista. Tämä elintarviketurvallinen materiaali tarjoaa poikkeuksellisen pehmeyttä, joustavuutta ja kestävyyttä, mikä usein puuttuu teollisesti valmistetuista tuotteista. Jokainen yksittäinen tuote testataan ja käsitellään huolellisesti, jotta voidaan taata korkein laatu ja vertaansa vailla oleva kokemus. Tuloksena on ainutlaatuinen tuote, joka tekee vaikutuksen paitsi laadullaan myös pitkäikäisyydellään.

    Käytä vain vesi- tai hybridipohjaisia voiteluaineita.

    On tärkeää, että näissä Crackstuffers-tuotteissa käytetään vain vesipohjaisia voiteluaineita tai hybridivoiteluainetta Glory Hole käytetään. Silikonipohjaisia voiteluaineita tulisi välttää, sillä ne voivat vahingoittaa korkealaatuista silikonimateriaalia. Meidän vesipohjaiset voiteluaineemme FuckBuddy ja Glory Hole joissa on pantenolia ja laureth-9:tä, tarjoavat erinomaista voitelua ja hoitoa vahingoittamatta materiaalia.

    Lisätietoja:

    • Crackstuffers Slade - Dildo on valmistettu ensiluokkaisesta silikonista
    • MEO™ Crackstuffers -sarjan tuote, joka on valmistettu korkealaatuisesta silikonista.
    • Materiaali: Käsintehty, platinakovetettu premium-silikoni, elintarviketurvallinen, ftalaatiton ja ihoystävällinen.
    • Crackstuffers-dildot on valmistettu superpehmeästä, vartalolle turvallisesta silikonista, joka tarjoaa upean tuntuman ja sopii täydellisesti yhteen vesi- ja hybridivoiteluaineiden kanssa.
    • Crackstuffers x MEO:n dildo tai pepputulppa edustaa korkealaatuisia anaaliseksileluja, joille on ominaista ergonomia, kestävyys ja turvallinen käyttö.
    • VERYCLEANPuhdistus Suosittelemme puhdistusta lämpimällä vedellä ja lelunpuhdistusaineella . Lisähygieniaa ja -hoitoa varten puhdistuksen jälkeen Extremeo-suihkeemme on täydellinen lisä.
    • Mahdolliset yhdistelmät: Sling Yhdessä ASS UP -tyynyn tai Fuck&Playn kanssa Crackstuffers-dildot voidaan asettaa erityisen mukavasti ja erittäin syvälle.
    • Tietoa Crackstuffersista: Crackstuffers on englantilainen dildojen ja muiden anaaliseksielelujen valmistukseen erikoistunut tuotemerkki, joka tunnetaan erityisesti suurista, erittäin suurista ja epätavallisen muotoisista dildoista. Nämä dildot on kehitetty erityisesti edistyneille käyttäjille ja intensiivisen anaalistimulaation ystäville. Crackstuffers tunnetaan parhaiten suurista dildoistaan, jotka ovat usein suurempia kuin useimmat markkinoilla olevat tavanomaiset dildot, mikä mahdollistaa äärimmäiset ja intensiiviset kokemukset. Crackstuffers tarjoaa erilaisia ainutlaatuisia malleja, jotka on usein kehitetty erityisesti anaalista stimulaatiota varten, mukaan lukien dildot, joissa on erittäin korostuneet päät, kapeat varret ja leveät pohjat, jotka mahdollistavat erilaiset tuntemukset.
    • Materiaalit: Crackstuffers käyttää korkealaatuisia, keholle turvallisia materiaaleja, ja dildot on yleensä valmistettu ftalaatittomasta vinyylistä tai korkealaatuisesta silikonista, joka on kestävää ja helppo puhdistaa. Brändi liittyy läheisesti LGBTQ+-yhteisöön ja on erityisen suosittu homoseksuaalien keskuudessa. Crackstuffersin tuotteet on räätälöity tämän yhteisön tarpeisiin, ja ne tarjoavat laajan valikoiman dildoja, jotka sopivat sekä sinkuille että pariskunnille. Kaikki Crackstuffersin tuotteet valmistetaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä takaa korkean laadun ja tiukan valvonnan tuotantoprosessin aikana. Klassisten dildojen lisäksi tuotemerkin valikoimaan kuuluu myös muita anaaliseksileluja, kuten anaalitulpat, eturauhastimulaattorit ja erikoistuotteita fisting-yhteisölle. Crackstuffers on niittänyt mainetta erikoisilla, usein äärimmäisillä tuotteillaan ja on brändi, jonka valitsevat kaikki, jotka etsivät poikkeuksellisia ja intensiivisiä anaalikokemuksia.
    • MEO on ylpeä voidessaan tarjota koko Crackstuffers-tuotevalikoiman. Monivuotisen kokemuksemme, ensiluokkaisen asiakaspalvelumme ja nopean, huomaamattoman toimituksen ansiosta takaamme, että saat suuret Crackstuffers-dildosi nopeasti ja luotettavasti. MEO:sta löydät parhaat tuotteet poikkeuksellisiin ja intensiivisiin kokemuksiin - aina ansaitsemallasi turvallisuudella ja laadulla.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Its super sexy.

    For when you want to ride something fat and long, ride it hard! I love foreskin and big heads, and the reality on this is amazing, its super sexy.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Crackstuffers Slade - Anaalidildo valmistettu korkealaatuisesta silikonista

      Crackstuffers Slade - Anaalidildo valmistettu korkealaatuisesta silikonista

      Crackstuffers Slade 24 cm:n pituinen anaalidildo on oikea anaalidildo kaikille, jotka etsivät täydellistä yhdistelmää koon ja realistisen muotoilun välillä. Crackstuffers Slade Suurempi kuin suosittu dildomme Sam, mutta ei yhtä suuri kuin mahtava Sven, tarjoaa juuri oikean paksuuden ja pituuden intensiiviseen mutta hallittavaan anaalikokemukseen.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: