Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Dildot

Uutiskirje

BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo - Dildo imukupilla

butt plugPuoliksi , puoliksi dildo, BUTTRFIM-92 Stinger Anal Dildo on täydellinen lisä kaikille, jotka rakastavat intensiivistä anaalista nautintoa ja epätavallisia pepputulppia. Korostetun glanssin ja aaltoilevan muotoilun ansiosta tämä anaalidildo voidaan asettaa mukavasti ja varovasti peräaukkoon sen vaikuttavasta koosta huolimatta.

Lisätietoja

10031/00

saatavilla

    Lisätietoja

    BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo - Anaalidildo, jossa on vahva imukuppi anaalin syvään stimulaatioon

    Butt plugPuoliksi, puoliksi dildo, BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo on täydellinen lisä kaikille, jotka rakastavat intensiivistä anaalista nautintoa ja epätavallisia pepputulppia. Korostetun kiuluksen ja aaltoilevan muotoilun ansiosta tämä anaalidildo voidaan työntää mukavasti ja varovasti peräaukkoon sen vaikuttavasta koosta huolimatta. Sisään työnnettävä 22 cm:n pituus ja 8 cm:n halkaisija tarjoavat syvää ja intensiivistä stimulaatiota, joka vie kokeneetkin käyttäjät äärirajoilleen. Stinger Erittäin vahvan imukupin ansiosta FIM-92-anaalidildo voidaan kiinnittää mihin tahansa sileään pintaan kädet vapaana nautintoa varten.

    Anaalialan ammattilaisille - vahva muotoilu intensiivistä stimulaatiota varten

    BUTTR-mallisto on kehitetty erityisesti anaalialan ammattilaisille, joilla on korkeat vaatimukset, ja se vie anaalisen nautinnon uudelle tasolle Backdoor-Play uudelle tasolle. BUTTR-tuotemerkin vankka, maskuliininen ulkonäkö ja sotilaallinen muotoilu heijastavat voimaa ja kestävyyttä, jota vaaditaan käytettäessä seksileluja, kuten esim FIM-92 Stinger Anal Dildo vaaditaan. Tämä anaalidildo on jälleen yksi esimerkki siitä, miten BUTTR tarjoaa unohtumattomia kokemuksia, jotka vaativat täydellistä omistautumista ja kestävyyttä.

    Miksi BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo on täydellinen valinta:

    • Tämä dildo tarjoaa intensiivistä stimulaatiota ja on ihanteellinen kokeneille käyttäjille.
    • Selväpiirteinen kiima ja pallomainen muotoilu: Realistinen muotoilu, jossa on selväpiirteinen kiima ja aaltoja pitkin akselia, tekee kokemuksesta hyvin erikoisen.
    • Vahva imukuppi: Erittäin vahva imukuppi mahdollistaa kiinnittämisen FIM-92 Stinger Anal Dildo mihin tahansa sileään pintaan, jotta sitä voidaan käyttää ilman käsiä - ihanteellinen dildolla ratsastamiseen tai erilaisiin muihin asentoihin.


    Käyttö, oikea voiteluaine ja dildon puhdistaminen

    Käytä aina reilusti suositeltua Glory Hole MEO:n hybridivoiteluainetta, jotta dildon käyttö olisi sujuvaa ja miellyttävää FIM-92 Stinger Anal Dildo. Tämä hybridivoiteluaine tarjoaa pitkäkestoista voitelua ja on ihanteellinen intensiivisiin istuntoihin. Puhdista FIM-92 Stinger Anal DildoVERYCLEAN huolellisesti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai käytä suihkettamme erityisen perusteelliseen puhdistukseen ja optimaaliseen hygieniaan.

    BUTTR-tuotemerkki - laatua ja innovaatiota Euroopasta

    BUTTR on eurooppalainen tuotemerkki, joka on niittänyt mainetta korkealaatuisten seksilelujen ja liukuvoiteiden toimittajana. Jämäkästä, maskuliinisesta estetiikastaan ja huolellisesti kehitetystä tuotevalikoimastaan tunnettu BUTTR on suunnattu erityisesti miehille ja naisille, jotka etsivät uusia haasteita seksin parissa Backdoor-Play etsivät uusia haasteita. Stinger Jokainen BUTTR-malliston tuote FIM-92-anaalidildosta erityisesti kehitettyihin liukuvoiteisiin on valmistettu korkeimpien turvallisuus-, mukavuus- ja kestävyysvaatimusten mukaisesti. Merkki ei tee vaikutusta ainoastaan innovatiivisella muotoilullaan, vaan myös käyttämällä kehoystävällisiä materiaaleja, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. BUTTR:n avulla koet intensiivistä, hienostunutta nautintoa - olitpa sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen anaaliseksin alalla,fisting tai anaalin venyttelyssä.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Massive

    I am not an anal newbie, and this thing is going to take me easily months to be able to hilt, this makes my largest plug look tiny. i will update when I can

      Arviointi 

      Sehr befriedigend

      Das Teil ist sehr gut gemacht, genau die richtige Härte und trotzdem schön flexibel und nachgiebig, wo man es braucht. Von der Größe her nichts für Anfänger auf dem Gebiet. Aber mit guter Vorbereitung, Entspannung und der richtigen Menge Gleitgel ist es einfach ein gutes Gefühl, wenn es "flutscht". Passt und sitzt ohne zu drücken. Die Gesamtgröße ist, wenn das "Ding" erst einmal da ist, wo es sein soll, sehr angenehm und füllt sehr gut aus. Kann auch längere Zeit getragen werden ohne herauszurutschen.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo - Dildo imukupilla

      BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo - Dildo imukupilla

      butt plugPuoliksi , puoliksi dildo, BUTTRFIM-92 Stinger Anal Dildo on täydellinen lisä kaikille, jotka rakastavat intensiivistä anaalista nautintoa ja epätavallisia pepputulppia. Korostetun glanssin ja aaltoilevan muotoilun ansiosta tämä anaalidildo voidaan asettaa mukavasti ja varovasti peräaukkoon sen vaikuttavasta koosta huolimatta.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: