Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Dildot

Uutiskirje

Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Dildo imukupilla varustettuna

butt plug Stinger Puoliksi, puoliksi dildo, BUTTR FIM-92 anaalidildo on täydellinen lisä kaikille, jotka rakastavat intensiivistä anaalista nautintoa ja epätavallisia pepputulppia. Korostetun kiuluksen ja aaltoilevan muotoilun ansiosta tämä anaalidildo voidaan työntää mukavasti ja varovasti peräaukkoon sen vaikuttavasta koosta huolimatta.

Lisätietoja

10031/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Anaalidildo, jossa on vahva imukuppi syvään anaalistimulaatioon

    Butt plug Stinger Puoliksi , puoliksi dildo, BUTTR FIM-92 anaalidildo on täydellinen lisä kaikille, jotka rakastavat intensiivistä anaalista nautintoa ja epätavallisia pepputulppia. Korostetun glanssin ja aaltomaisen muotoilun ansiosta tämä anaalidildo on mukava ja hellävarainen työntää peräaukkoon vaikuttavasta koostaan huolimatta. Sisään työnnettävä 22 cm:n pituus ja 8 cm:n halkaisija tarjoavat syvää ja intensiivistä stimulaatiota, joka vie kokeneetkin käyttäjät äärirajoilleen. Stinger Erittäin vahvan imukupin ansiosta FIM-92-anaalidildo voidaan kiinnittää mihin tahansa sileään pintaan, jotta nautinto olisi käsivapaata.

    Anaalialan ammattilaisille - vahva muotoilu intensiivistä stimulaatiota varten

    BUTTR-mallisto on kehitetty erityisesti anaalialan ammattilaisille, joilla on korkeat vaatimukset, ja se vie takaoven leikin uudelle tasolle. Stinger BUTTR-brändin vankka, maskuliininen ulkonäkö ja sotilaallinen muotoilu heijastavat voimaa ja kestävyyttä, jota vaaditaan FIM-92-anaalidildon kaltaisten seksilelujen käytössä. Tämä anaalidildo on jälleen yksi esimerkki siitä, miten BUTTR tarjoaa unohtumattomia kokemuksia, jotka vaativat täydellistä omistautumista ja kestävyyttä.

    Stinger Miksi BUTTR FIM-92 -anaalidildo on täydellinen valinta:

    • Tämä dildo tarjoaa intensiivistä stimulaatiota ja sopii erinomaisesti kokeneille käyttäjille, sillä sen sisään työnnettävä pituus on 22 cm ja halkaisija enintään 8 cm.
    • Selväpiirteinen kiima ja pallomainen muotoilu: Realistinen muotoilu, jossa on selväpiirteinen kiima ja aaltoja pitkin akselia, tekee kokemuksesta hyvin erikoisen.
    • Stinger Vahva imukuppi: Erittäin vahva imukuppi mahdollistaa FIM-92-anaalidildon kiinnittämisen mihin tahansa sileään pintaan, jotta sitä voidaan käyttää ilman käsiä - ihanteellinen dildolla ratsastamiseen tai erilaisiin muihin asentoihin.


    Käyttö, oikea voiteluaine ja dildon puhdistaminen

    Käytä aina runsaasti suositeltua Glory HoleStinger MEO:n hybridivoiteluainetta, jotta FIM-92-anaalidildon käyttö olisi sujuvaa ja nautinnollista. Tämä hybridivoiteluaine tarjoaa pitkäkestoista voitelua ja on ihanteellinen intensiivisiin istuntoihin. Stinger VERYCLEAN Puhdista FIM-92-anaalidildo huolellisesti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai käytä suihkettamme erityisen perusteelliseen puhdistukseen ja optimaaliseen hygieniaan.

    BUTTR-tuotemerkki - laatua ja innovaatiota Euroopasta

    BUTTR on eurooppalainen tuotemerkki, joka on niittänyt mainetta korkealaatuisten seksilelujen ja liukuvoiteiden toimittajana. Jämäkästä, maskuliinisesta estetiikastaan ja huolella kehitetystä tuotevalikoimastaan tunnettu BUTTR on suunnattu erityisesti miehille ja naisille, jotka etsivät uusia haasteita takaovileikkeihin. Stinger Jokainen BUTTR-malliston tuote FIM-92-anaalidildosta erityisesti kehitettyihin liukuvoiteisiin on valmistettu turvallisuutta, mukavuutta ja kestävyyttä koskevien korkeimpien standardien mukaisesti. Merkki ei tee vaikutusta ainoastaan innovatiivisella muotoilullaan vaan myös käyttämällä kehoystävällisiä materiaaleja, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. BUTTR:n avulla koet intensiivistä, hienostunutta nautintoa - olitpa sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen anaaliseksin alalla,fisting tai anaalin venyttelyssä.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr befriedigend

    Das Teil ist sehr gut gemacht, genau die richtige Härte und trotzdem schön flexibel und nachgiebig, wo man es braucht. Von der Größe her nichts für Anfänger auf dem Gebiet. Aber mit guter Vorbereitung, Entspannung und der richtigen Menge Gleitgel ist es einfach ein gutes Gefühl, wenn es "flutscht". Passt und sitzt ohne zu drücken. Die Gesamtgröße ist, wenn das "Ding" erst einmal da ist, wo es sein soll, sehr angenehm und füllt sehr gut aus. Kann auch längere Zeit getragen werden ohne herauszurutschen.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Dildo imukupilla varustettuna

      Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Dildo imukupilla varustettuna

      butt plug Stinger Puoliksi, puoliksi dildo, BUTTR FIM-92 anaalidildo on täydellinen lisä kaikille, jotka rakastavat intensiivistä anaalista nautintoa ja epätavallisia pepputulppia. Korostetun kiuluksen ja aaltoilevan muotoilun ansiosta tämä anaalidildo voidaan työntää mukavasti ja varovasti peräaukkoon sen vaikuttavasta koosta huolimatta.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: