Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Dildot

Uutiskirje

BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo

Kauhistuttava ja ikään kuin synkän diktaattorin aseistuksesta peräisin oleva: BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo tavoittelee vain yhtä asiaa - täydellistä anaalista tuhoa! Vaikuttavan 25 cm:n työnnettävän pituuden ja 6,6 cm:n maksimihalkaisijan ansiosta tämä dildo sopii täydellisesti kokeneille anaalikokelaille, jotka ovat valmiita määrittelemään rajansa uudelleen.

Lisätietoja

10035/00

saatavilla

    Lisätietoja

    BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo - Perimmäistä anaali-haastetta varten

    Kauhistuttava ja kuin synkän diktaattorin asevarastosta: BUTTR.. Explosive Warhead Anal Dildo tavoittelee vain yhtä asiaa - täydellistä anaalista tuhoa! Vaikuttavan 25 cm:n työnnettävän pituuden ja 6,6 cm:n maksimihalkaisijan ansiosta tämä dildo sopii täydellisesti kokeneille anaalikokelaille, jotka ovat valmiita määrittelemään rajansa uudelleen. BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo on valmistettu tukevasta mutta sileästä vinyylistä ja tarjoaa syvää ja intensiivistä stimulaatiota, joka vie sinut kauas rajojesi yli.

    Kylkipintainen akseli maksimaalista stimulaatiota varten

    .

    BUTTR:n uurrettu akseli Explosive Warhead Anal Dildo tarjoaa lisästimulaatiota ja maksimoi nautintosi jokaisella liikkeellä. Käytettiinpä dildoa anaaliseen tai emätinstimulaatioon, aaltoilevat urat tarjoavat tyydytykselle aivan uuden ulottuvuuden.

    .

    Tehokas imukuppi kädet vapaana nautintoon

    .

    Vankan imukupin ansiosta dildo tarttuu tukevasti kaikkiin sileisiin pintoihin ja jättää kätesi vapaiksi muihin aktiviteetteihin. Voit siis täysin keskittyä tähän "sotilasoperaatioon" yksin tai pariskuntana

    .
    Miksi BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo on täydellinen valinta sinulle:


    Anaalin alokkaille - sotilaallinen muotoilu intensiiviseen stimulaatioon

    BUTTR-mallisto on kehitetty erityisesti anaalialan ammattilaisille, joilla on korkeat vaatimukset, ja se vie anaalisen nautinnon uudelle tasolle Backdoor-Play uudelle tasolle. BUTTR-tuotemerkin vankka, maskuliininen ulkonäkö ja sotilaallinen muotoilu heijastavat voimaa ja kestävyyttä, jota vaaditaan käytettäessä seksileluja, kuten BUTTR:ää Explosive Warhead Anal Dildo ovat kysyttyjä. BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo on jälleen yksi esimerkki siitä, miten BUTTR tarjoaa unohtumattomia kokemuksia, jotka vaativat omistautumista ja kestävyyttä.

    Käyttö, oikea liukuvoide ja pepputulpan puhdistaminen

    Käytä aina reilusti suositeltua Glory Hole MEO:n hybridivoiteluainetta erityisen nautinnollisen kokemuksen saamiseksi BUTTR:n kanssa Explosive Warhead Anal Dildo. Tämä hybridivoiteluaine tarjoaa pitkäkestoista voitelua ja on ihanteellinen intensiivisiin istuntoihin. Puhdista Explosive Warhead Anal DildoVERYCLEAN perusteellisesti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai käytä suihkettamme erityisen perusteelliseen puhdistukseen ja optimaaliseen hygieniaan.

    BUTTR-tuotemerkki - laatua ja innovaatiota Euroopasta

    BUTTR on eurooppalainen tuotemerkki, joka on niittänyt mainetta korkealaatuisten seksilelujen ja liukuvoiteiden toimittajana. Jämäkästä, maskuliinisesta estetiikastaan ja huolellisesti kehitetystä tuotevalikoimastaan tunnettu BUTTR on suunnattu erityisesti miehille ja naisille, jotka etsivät uusia haasteita seksin parissa Backdoor-Play etsivät uusia haasteita. Jokainen BUTTR-malliston tuote, alkaen Explosive Warhead Anal Dildo erityisesti kehitettyihin liukuvoiteisiin, on valmistettu korkeimpien turvallisuutta, mukavuutta ja kestävyyttä koskevien standardien mukaisesti. Tuotemerkki tekee vaikutuksen paitsi innovatiivisella muotoilullaan, myös käyttämällä kehoystävällisiä materiaaleja, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. BUTTR:n avulla koet intensiivistä, hienostunutta nautintoa - olitpa sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen anaaliseksin alalla, fisting tai anaalin venyttelyssä.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Dont under estimate this beast!

    High quality, fast shipping, discreet.. this thing is huge, it is not for beginners, or even for many advanced players. If your looking for a stretch, this will do it.

      Arviointi 

      Durable, Reliable, Fun, Slick

      Looking for fun in the bedroom, this will do the job. It's suction cup base makes it stick to about any surface. Being silicon it's very easy to clean after use. It's versatile, durable and will accommodate to anything you or your partner would need to be accomplished in the bedroom! I would highly recommend this to anyone that's willing and wanting to try to be adventurous in the bedroom!

        Arviointi 

        Bonne qualité

        Très bon produit et pas cher

          Kirjoita oma arvostelusi

          BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo

          BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo

          Kauhistuttava ja ikään kuin synkän diktaattorin aseistuksesta peräisin oleva: BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo tavoittelee vain yhtä asiaa - täydellistä anaalista tuhoa! Vaikuttavan 25 cm:n työnnettävän pituuden ja 6,6 cm:n maksimihalkaisijan ansiosta tämä dildo sopii täydellisesti kokeneille anaalikokelaille, jotka ovat valmiita määrittelemään rajansa uudelleen.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: