Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Dildot

Uutiskirje

BUTTR räjähtävä ydinkärki anaali dildo

Kauhistuttava ja kuin jotain synkän diktaattorin asevarastosta: BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo on vain yhtä asiaa varten - totaalista anaalista tuhoa! Vaikuttavan 25 cm:n työnnettävän pituuden ja 6,6 cm:n maksimihalkaisijan ansiosta tämä dildo sopii täydellisesti kokeneille anaalipotilaille, jotka ovat valmiita määrittelemään rajansa uudelleen.

Lisätietoja

10035/00

saatavilla

    Lisätietoja

    BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo - äärimmäiseen anaali-haasteeseen

    Kauhistuttava ja kuin synkän diktaattorin asevarastosta: BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo on vain yhtä asiaa varten - täydellistä anaalista tuhoa! Vaikuttavan 25 cm:n työnnettävän pituuden ja 6,6 cm:n maksimihalkaisijan ansiosta tämä dildo sopii täydellisesti kokeneille anaaliporukoille, jotka ovat valmiita määrittelemään rajansa uudelleen. BUTTR Explosive Warhead -anaalidildo on valmistettu tukevasta mutta sileästä vinyylistä syvää ja intensiivistä stimulaatiota varten, joka vie sinut kauas rajojesi yli.

    Kylkipintainen akseli maksimaalista stimulaatiota varten

    .

    BUTTR Explosive Warhead -anaalidildon uurrettu akseli tarjoaa lisästimulaatiota ja maksimoi nautintosi jokaisella liikkeellä. Käytettiinpä dildoa anaaliseen tai emättimen stimulaatioon, aaltoilevat urat tarjoavat tyydytyksen aivan uuden ulottuvuuden.

    .

    Tehokas imukuppi kädet vapaana nautintoon

    .

    Vankan imukupin ansiosta dildo tarttuu tukevasti kaikkiin sileisiin pintoihin ja jättää kätesi vapaaksi muihin aktiviteetteihin. Voit siis täysin keskittyä tähän "sotilasoperaatioon" yksin tai pariskuntana

    .
    Miksi BUTTR Explosive Warhead -anaalidildo on täydellinen valinta sinulle:


    Anaalin alokkaille - sotilaallinen muotoilu intensiiviseen stimulaatioon

    BUTTR-mallisto on kehitetty erityisesti anaalialan ammattilaisille, joilla on korkeat vaatimukset, ja se vie takaoven leikin uudelle tasolle. BUTTR-tuotemerkin vankka, maskuliininen ulkonäkö ja sotilaallinen muotoilu heijastavat voimaa ja kestävyyttä, jota vaaditaan BUTTR Explosive Warhead -anaalidildon kaltaisten seksilelujen käytössä. BUTTR Explosive Warhead -anaalidildo on jälleen yksi esimerkki siitä, miten BUTTR tarjoaa unohtumattomia kokemuksia, jotka vaativat omistautumista ja kestävyyttä.

    Käyttö, oikea liukuvoide ja pepputulpan puhdistaminen

    Käytä aina reilusti suositeltua Glory Hole MEO:n hybridivoiteluainetta, jotta saat erityisen nautinnollisen kokemuksen BUTTR Explosive Warhead -anaalidildon kanssa. Tämä hybridivoiteluaine tarjoaa pitkäkestoista voitelua ja on ihanteellinen intensiivisiin istuntoihin. VERYCLEAN Puhdista Explosive Warhead -anaalidildo huolellisesti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai käytä suihkettamme erityisen perusteelliseen puhdistukseen ja optimaaliseen hygieniaan.

    BUTTR-tuotemerkki - laatua ja innovaatiota Euroopasta

    BUTTR on eurooppalainen tuotemerkki, joka on niittänyt mainetta korkealaatuisten seksilelujen ja liukuvoiteiden toimittajana. Jämäkästä, maskuliinisesta estetiikastaan ja huolella kehitetystä tuotevalikoimastaan tunnettu BUTTR on suunnattu erityisesti miehille ja naisille, jotka etsivät uusia haasteita takaovileikkeihin. Jokainen BUTTR-malliston tuote, aina Explosive Warhead -anaalidildosta erityisesti kehitettyihin liukuvoiteisiin, on valmistettu korkeimpien turvallisuus-, mukavuus- ja kestävyysstandardien mukaisesti. Merkki ei tee vaikutusta ainoastaan innovatiivisella muotoilullaan, vaan myös käyttämällä kehoystävällisiä materiaaleja, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. BUTTR:n avulla koet intensiivistä, hienostunutta nautintoa - olitpa sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen anaaliseksin alalla, fisting tai anaalin venyttelyssä.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Durable, Reliable, Fun, Slick

    Looking for fun in the bedroom, this will do the job. It's suction cup base makes it stick to about any surface. Being silicon it's very easy to clean after use. It's versatile, durable and will accommodate to anything you or your partner would need to be accomplished in the bedroom! I would highly recommend this to anyone that's willing and wanting to try to be adventurous in the bedroom!

      Arviointi 

      Bonne qualité

      Très bon produit et pas cher

        Kirjoita oma arvostelusi

        BUTTR räjähtävä ydinkärki anaali dildo

        BUTTR räjähtävä ydinkärki anaali dildo

        Kauhistuttava ja kuin jotain synkän diktaattorin asevarastosta: BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo on vain yhtä asiaa varten - totaalista anaalista tuhoa! Vaikuttavan 25 cm:n työnnettävän pituuden ja 6,6 cm:n maksimihalkaisijan ansiosta tämä dildo sopii täydellisesti kokeneille anaalipotilaille, jotka ovat valmiita määrittelemään rajansa uudelleen.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: