Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

E-Stim Systems

Uutiskirje

ElectroHelix™ sähköstimulaatiolaite, jonka valmistaja on E-Stim Systems

ElectroHelix™ on uusin innovaatio sähköstimulaatiolaitteiden joukossa E-Stim Systemskehittynyt teknologia kohtaa sähköistävän eroottisen nautinnon. Series 1:n menestyksen pohjalta ElectroHelix™ tarjoaa kompaktin, ominaisuuksiltaan monipuolisen kokemuksen, joka määrittelee uudelleen eroottisen sähköstimulaation maailman.

Lisätietoja

3753/00

179,99 €


-30,00 €

149,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    ElectroHelix™ sähköstimulaatiolaite E-Stim Systemsiltä: porttisi sähköistävän nautinnon maailmaan seksin aikana!

    ElectroHelix™:ssä, E-Stim Systemsin uusimmassa sähköstimulaatiolaitteiden innovaatiossa, edistyksellinen teknologia kohtaa sähköistävän eroottisen nautinnon E-Stim Systemskehittynyt teknologia kohtaa sähköistävän eroottisen nautinnon. Series 1:n menestyksen pohjalta ElectroHelix™ tarjoaa kompaktin, ominaisuuksiltaan monipuolisen kokemuksen, joka määrittelee uudelleen eroottisen sähköstimulaation maailman.

    E-Stim Systemsin ElectroHelix™-sähköstimulaatiolaitteen tärkeimmät ominaisuudet:

    • Parannettu muotoilu: ElectroHelix™-laitteessa on Series 1:n olennaiset ominaisuudet, mutta täysin uudistetulla muotoilulla. Se tarjoaa enemmän kaikkea sitä, mistä asiakkaamme pitävät.
    • Parannettu ohjaus: Mikroprosessoriohjatulla tehostusjärjestelmällä ja uudella ohjausjärjestelmällä varustetussa ElectroHelix™-laitteessa on 5 ohjelmatilaa, joissa on portaattomat analogiset säätimet teholle, nopeudelle ja tuntumalle sekä ainutlaatuinen "FIRE"-painike välitöntä intensiteettiä varten.
    • Monipuoliset tilat: Vakiomallisten "Flo"- ja "Pulse"-tilojen lisäksi on nyt myös "Milk"- ja "Tease"-tilat, jotka on ohjelmoitu vaihtelevaa stimulaatiota varten ja joita voidaan säätää "Speed"- ja "Feel"-säätimillä.
    • Helppokäyttöisyys: Tilat voidaan valita kätevästi painikkeella.
    • Sport-tila: Niille, jotka etsivät intensiivistä kokemusta, ElectroHelix™ Sport-tila tehostaa jokaista tuntemusta ja tekee kaikesta hieman jännittävämpää, aivan kuin Ferrarilla ajaminen.
    • Ergonominen muotoilu: Uudelleen suunniteltu kotelo on pienempi ja kevyempi ja istuu mukavasti käteen. Kumipinnoitettuja säätimiä on helppo käyttää, vaikka hanskat tai öljyiset sormet kävisivätkin.
    • Paristokäyttöinen: Luotettavuus on kaiken A ja O. Hyväksi todettu PP3-paristo takaa pitkän käyttöajan.


    ElectroHelix™ on uusin laite sähköstimulaatiolaitteiden valikoimassa, jonka valmistaja on E-Stim Systems. Historia E-Stim Systems juontaa juurensa vuoteen 2004, jolloin lanseerattiin alkuperäinen Series 1 -laite, josta on sittemmin tullut klassikko. Series 1 on Intro2Electro-sarjan kulmakivi vuodesta E-Stim Systems. Mutta kuten monissa asioissa, ajan mittaan ihmiset haluavat vain jotain enemmän, ehkä hieman kätevämpää ja tietysti enemmän ominaisuuksia - tuloksena on ElectroHelix™, tai lyhyesti Helix.

    ElectroHelix™ sisältää Series 1:n DNA:n, mutta täysin päivitetyllä ja tarkistetulla konseptilla, joka yksinkertaisesti tarjoaa enemmän kaikkea. Päivitetyllä mikroprosessoriohjatulla boost-järjestelmällä, laajennetulla ja parannetulla ohjaustavalla ElectroHelix™ tarjoaa viisi ohjelmatilaa, portaattomat analogiset säätimet paitsi lähtötasolle ja nopeudelle, myös "tuntumalle" sekä surullisenkuuluisan ja edelleen ainutlaatuisen "FIRE"-painikkeen.

    ElectroHelix™ tarjoaa viidellä tilallaan paljon enemmän kuin tavanomaiset "Flo"- ja "Pulse"-tilat. "FIRE"-tilan lisäksi on olemassa "Milk"- ja "Tease"-tilat, jotka on ohjelmoitu vielä mielenkiintoisempia tuntemuksia varten ja joita molempia voidaan täysin hallita nopeus- ja "Feel"-säätimillä. Tilan valinta tapahtuu yksinkertaisella napin painalluksella, ja koska stimulaatiotaso ei laske nollaan, on mahdollista vaihtaa tilojen välillä käytön aikana.

    Muita ElectroHelix™:n parannuksia ovat muun muassa pulssitilaan tehdyt muutokset, jotka mahdollistavat lyhyemmät ja pidemmät pulssivälit Series 1:een verrattuna, sekä laajennettu "Feel"-alue kaikille tiloille, joita molempia voidaan ohjata säätimillä, mikä mahdollistaa lähes rajoittamattoman hallinnan kaikkiin tuntemuksiin.

    ElectroHelix™:n alkaen E-Stim Systems on myös niin sanottu "Sport"-tila niille, jotka haluavat vieläkin voimakkaampaa stimulaatiota. Kun ElectroHelix™ on kytketty päälle, tuntemusten voimakkuus riittää useimmille ihmisille, mutta kun ElectroHelix™ kytketään päälle FIRE-painikkeen ollessa alhaalla, kaikki muuttuu hieman voimakkaammaksi ja intensiivisemmäksi.

    Uudelleen suunnitellun kotelon ansiosta ElectroHelix™ on E-Stim Systems tehty ElectroHelix™ pienemmäksi ja kevyemmäksi niin, että sähköstimulaatiolaite istuu mukavasti käteen ja kaikki hallintalaitteet ovat helposti saavutettavissa. Kumitettujen kiertonuppien ja tahraantumissuojatun pinnan ansiosta ElectroHelix™-laitetta voi käyttää myös hanskat tai voiteluaine sormissa ja se istuu aina tukevasti käteen. Toisin kuin monet muut valmistajat E-Stim Systems on luovuttu ladattavasta paristosta ja sen sijaan valittu hyväksi todettu PP3-paristo, joka takaa pitkän käyttöajan.

    ElectroHelix™ toimitetaan räätälöidyssä kantolaukussa yhdessä 2 mm:n liitäntäkaapelin, akun, neljän itseliimautuvan elektrodityynyn pakkauksen ja yksityiskohtaisen käyttöohjeen kanssa - kaikki mitä tarvitset, jotta pääset heti alkuun.

    ElectroHelix™ on kehitetty ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa uusimpien EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan turvallisuusmääräysten mukaisesti, ja siinä on sisäänrakennettuja turvatoimintoja, kuten virranrajoitin.

    Lisätietoja:

    • ElectroHelix™-sähköstimulaatiolaite osoitteesta E-Stim Systems
    • Mitat: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Toimituksen sisältö: ElectroHelix™ -elektrostimulaatiolaite, 1 x 3,5 mm:n ja 2 mm:n välinen lähtökaapeli, 4 x itseliimautuvat elektrodityynyt, 1 x PP3 9V -paristo, käyttöohjeet, kantolaukku.
    • Kanavat/lähdöt: Yksikanavainen teollisuusstandardin mukaisen 3,5 mm:n monojakkiliitännän kautta.
    • Näyttö: Erittäin kirkkaat LEDit ilmaisevat itsetestauksen, pariston tilan, lähtötilan ja nykyisen tilan.
    • Ohjelmatilat: 5, "Pulse", "Flo", "Fire", "Milk" ja "Tease".
    • Ohjauselementit: Lähtövoimakkuus, tuntuman säätö, nopeuden säätö, tilan valinta ja "Fire"-painike.
    • Lähtöaaltomuoto: BiFaasinen vaihtovirta
    • Virtalähde: Standardi 9 voltin emäksinen (PP3) (sisältyy toimitukseen)
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems on etusijalla.
    • Kehitetty viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
    • Integroidut turvatoiminnot, kuten virranrajoitus.
    • CE- ja UKCA-merkintä.
    • Toimitetaan elinikäisellä valmistajan takuulla.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääketieteellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairauksia tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan päällä. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset

     

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Top

    Appareil assez complet et propose une grande variété de fonctions. D'où sa complexité a l'usage.Demande une certaine habitude de l'appareil

      Arviointi 

      Efficacité maximum

      C'est le meilleur système pour électrostimulation du pénis que j'ai acheté. Je viens d'en recommander 2. je recommande vraiment

        Arviointi 

        This is my first e-stim and I love it.

        This is my first e-stim and I love it. It has enough power for all kinds of play.

          Kirjoita oma arvostelusi

          ElectroHelix™ sähköstimulaatiolaite, jonka valmistaja on E-Stim Systems

          ElectroHelix™ sähköstimulaatiolaite, jonka valmistaja on E-Stim Systems

          ElectroHelix™ on uusin innovaatio sähköstimulaatiolaitteiden joukossa E-Stim Systemskehittynyt teknologia kohtaa sähköistävän eroottisen nautinnon. Series 1:n menestyksen pohjalta ElectroHelix™ tarjoaa kompaktin, ominaisuuksiltaan monipuolisen kokemuksen, joka määrittelee uudelleen eroottisen sähköstimulaation maailman.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: