Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

E-Stim Systems

Uutiskirje

Large Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems

Tutustu virtsaputken sähköstimulaation seksikkäisiin mahdollisuuksiin - Large Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems. Tämä penispistoke, joka on valikoiman suurin, on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat mennä perinteistä virtsaputken stimulaatiota pidemmälle ja kokea ainutlaatuisen ja sähköistävän tunteen.

Lisätietoja

3767/00

saatavilla

Lisätietoja

Large Diamond™ Penis Plug by E-Stim Systems: Virtsaputken sähköstimulaation huippu!

Tutustu virtsaputken sähköstimulaation jännittäviin mahdollisuuksiin Large Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems. Tämä penispistoke, joka on valikoiman suurin, on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat mennä perinteistä virtsaputken stimulaatiota pidemmälle ja kokea ainutlaatuisen ja sähköistävän tunteen.

Poikkeuksellinen muotoilu lisää tuntemuksia:

  • Large Diamond™ Penis Plug on 55 mm pitkä ja sen varren halkaisija on 7,65 mm - täydellinen kaikille, jotka etsivät voimakkaampaa tuntemusta.
  • Penistulppa, jonka halkaisija on leveimmässä kohdassaan 9,5 mm, tarjoaa ainutlaatuisen ja tyydyttävän virtsaputken venytyksen.
  • Tulppa on valmistettu alumiinista, joka on paitsi kestävä myös esteettisesti miellyttävä sileän pintansa ansiosta.
  • Erittäin sileä pinta ja pyöristetty kärki takaavat, että tulppa voidaan Large Diamond™ Penis Plug voidaan työntää mukavasti virtsaputkeen, kun taas penistulpan kapeneva varsi venyttää virtsaputkea hellävaraisesti ja pitää penistulpan tukevasti paikallaan.


Hienostunut muotoilu maksimaalista nautintoa varten:

  • Penispistokkeen pohjassa on urat, jotka parantavat turvallista otetta jopa märillä käsillä ja lisäävät tuntemusta kosketuksessa peniksen kärkeen.
  • Pohjaan on integroitu vakiomallinen 4 mm:n liitäntä, joka on yhteensopiva E-Stim-järjestelmien sähköstimulaatiolaitteiden kanssa.


Puhdistus turvallista ja hygieenistä käyttöä varten:

  • Penispistoke on helppo puhdistaa - pese vain lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai puhdista INSTACLEAN -suihkeella. Tukeva alumiinirakenne mahdollistaa keittämisen ja takaa täydellisen sterilisaation.
  • Varmista, että penispistoke on täysin kuiva ennen säilytystä.
  • Large Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems on elinikäinen takuu E-Stim Systems toimitetaan.


Valmistelu turvallista ja nautinnollista kokemusta varten:

  • Puhtaus ja hygienia ovat erityisen tärkeitä virtsaputkea stimuloitaessa. On suositeltavaa puhdistaa Large Diamond™ Penis Plug välittömästi ennen käyttöä.
  • Jotta penistulppa voidaan asettaa sujuvasti ja mukavasti virtsaputkeen, on suositeltavaa käyttää käytön aikana VeryDeep Lubricant -voiteluainetta, joka on kehitetty erityisesti virtsaputkitoimintoja varten.


Large Diamond™ Penis Plug alkaen E-Stim Systems: Rajattoman intohimon alku.

The Large Diamond™ Penis Plug on esimerkki sitoutumisesta E-Stim Systems innovatiiviseen suunnitteluun ja laatuun. Riippumatta siitä, onko sinulla jo kokemusta virtsaputken stimulaatiosta vai haluatko viedä peniksen sähköstimulaation seuraavalle tasolle, tämä penistulppa tarjoaa sinulle aivan erityisen kokemuksen.

Lisätietoja:

  • Suuri Diamond™ penistulppa alkaen E-Stim Systems
  • Mitat: 1: Kokonaispituus 55mm, työnnettävä pituus 44mm, paino 19g.
  • Liitäntä: 4mm
  • Materiaali: Alumiini
  • Koska tämä on unipolaarinen elektrodi, tarvitaan toinen elektrodi sähköstimulaatiota varten.
  • Urethral E-Stim, joka tunnetaan myös nimellä virtsaputken sähköstimulaatio, on erikoistunut sähköstimulaation muoto, jota käytetään virtsaputken stimulointiin. Tässä ainutlaatuisessa stimulaatiomuodossa käytetään sähköimpulsseja aisti- tai seksuaalisen stimulaation aikaansaamiseksi tällä herkällä kehon alueella. Urethral E-Stim -stimulaation tekee erityiseksi ainutlaatuinen tapa, jolla sähköimpulssit johdetaan virtsaputkeen henkeäsalpaavien tuntemusten luomiseksi. Tämä tapahtuu käyttämällä erityisiä elektrodeja, jotka työnnetään virtsaputkeen ja jotka antavat hellävaraisia sähköimpulsseja. Sähköimpulssit voivat aiheuttaa erilaisia tuntemuksia lievästä pistelystä voimakkaampiin sykkiviin tai kirveleviin tuntemuksiin. Sähköimpulssien voimakkuutta ja intensiteettiä voidaan säätää sähköstimulaatiolaitteen avulla henkilökohtaisten mieltymysten mukaan ja varmistaa miellyttävä kokemus. Virtsaputken sähköstimulaatio voi lisätä uuden ulottuvuuden seksuaaliseen stimulaatioon. Virtsaputken sähköstimulaatio voi johtaa kiihottaviin tuntemuksiin ja voimakkaampiin orgasmeihin sekä miehillä että naisilla.
  • Valmistettu viimeisimpien EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan turvallisuusmääräysten mukaisesti.
  • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-stimulaatio ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääketieteellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairauksia tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki seuraavat laitteet E-Stim Systems on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
  • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset
  • MEO on MEO:n tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Lataa

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

Large Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems

Large Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems

Tutustu virtsaputken sähköstimulaation seksikkäisiin mahdollisuuksiin - Large Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems. Tämä penispistoke, joka on valikoiman suurin, on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat mennä perinteistä virtsaputken stimulaatiota pidemmälle ja kokea ainutlaatuisen ja sähköistävän tunteen.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: