Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Eturauhasen stimulaattorit

Uutiskirje

Eturauhasen stimulaattori Dr Cockilta

Miehet, jotka käyttävät tätä eturauhasen stimulaattoria, raportoivat äärimmäisistä orgasmeista, jotka eivät ainoastaan kestä pidempään, vaan ovat myös paljon voimakkaampia kuin tavalliset orgasmit. Dr Cock -etura-stimulaattori on saatavana kolmessa koossa, ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka on kiillotettu huolellisesti käsin, jotta pinta olisi täysin sileä.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Eturauhasen stimulaattori Dr Cockilta - Tämä stimulaattori löytää eturauhasen itsestään!

    Miehet, jotka käyttävät tätä eturauhasen stimulaattoria, raportoivat äärimmäisistä orgasmeista, jotka eivät ainoastaan kestä pidempään, vaan ovat myös paljon voimakkaampia kuin tavalliset orgasmit. Dr Cock -etura-stimulaattoria on saatavana kolmessa koossa, ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka on kiillotettu huolellisesti käsin, jotta pinta olisi täysin sileä. Stimulaattori liukuu vaivattomasti peräaukkoon, löytää tiensä eturauhasen luo ja stimuloi sitä. Tuloksena on voimakkaita nautinnon aaltoja, jotka leviävät koko kehoon.

    Eturauhasen stimulaatio ja eturauhasen orgasmi:

    Eturauhasen stimulaatio ja eturauhasen orgasmi tarjoavat ainutlaatuisia hyötyjä ja tuntemuksia, jotka menevät paljon pidemmälle kuin mitä tiedät tavallisesta seksistä. Eturauhanen sijaitsee noin 5-7 cm syvällä peräaukossa peräsuolen etuseinällä. Se ympäröi virtsaputkea ja tuottaa osan siemennesteestä.

    Tähän pieneen rauhaseen pääsee helposti käsiksi, ja sitä voidaan stimuloida peräaukon tunkeutumisella tai välilihaan kohdistuvalla paineella. Monet miehet kertovat, että eturauhasen orgasmi on paljon voimakkaampi kuin normaali orgasmi. Se tuntuu usein syvältä, aaltomaiselta nautinnon räjähdykseltä, joka leviää koko kehoon. Jotkut miehet voivat jopa kokea useita orgasmeja peräkkäin eturauhasen stimulaation avulla ilman tavallista taukoa normaalin orgasmin jälkeen.


    Prostata Stimulation Intense Orgasms


    Säännöllinen eturauhasen stimulaatio voi parantaa verenkiertoa ja ehkäistä eturauhasongelmia, kuten tulehdusta tai laajentumista. Lisäksi stimulaatio voi johtaa voimakkaampaan ja runsaampaan siemensyöksyyn, koska eturauhanen tuottaa ja vapauttaa enemmän nestettä. Lyhyesti sanottuna eturauhasen stimulaatio voi nostaa seksielämäsi aivan uudelle tasolle ja hyödyttää samalla terveyttäsi.

    Eturauhasen stimulaattori Dr Cock:

    Eturauhastimulaattorin kulmikas pää on muotoiltu täydellisesti niin, että se osuu P-pisteeseen (nautintopiste eli eturauhanen) ja harjoittaa maksimaalista painetta. Tuloksena on eturauhasen suora ja voimakas stimulaatio, joka johtaa syviin, sykkiviin tuntemuksiin.

    Ruostumattoman teräksen paino tarjoaa myös miellyttävän tunteen, kun taas hellävaraiset urat eturauhasen stimulaattorin varrella tarjoavat lisästimulaatiota. Tukevan kahvan ansiosta eturauhasen stimulaattori pysyy aina hallinnassasi, leikitpä sitten yksin tai kumppanin kanssa. Vielä intensiivisemmän kokemuksen saamiseksi voit lämmittää eturauhastimulaattorin lämpimässä vedessä ennen käyttöä tai antaa sen jäähtyä jääkaapissa. Käytä runsaasti liukuvoidetta, kutenGlory Hole Action Lube

    jotta työntö peräaukkoon olisi entistäkin mukavampaa ja liikkeet pehmeämpiä. Kaiken kaikkiaan Dr Cock -etura-stimulaattori tarjoaa vertaansa vailla olevan kokemuksen, joka ei ainoastaan lupaa räjähtäviä orgasmeja, vaan myös edistää eturauhasen terveyttä.

    Jos siis etsit nautinnon uutta ulottuvuutta, tämä Dr Cockin laadukas eturauhastimulaattori on juuri sinua varten.Lisätietoja:

    • Dr Cockin eturauhastimulaattori
    • Sopii aloittelijoille ja ammattilaisille
    • Koko S: Kokonaispituus 10,2 cm, työnnettävä pituus 6,2 cm, työnnettävä halkaisija 2,3 cm.
    • Koko M: Kokonaispituus 11,5 cm, työnnettävä pituus 7 cm, työnnettävä halkaisija 3,4 cm.
    • Koko L: Kokonaispituus 13 cm, työnnettävä pituus 8 cm, työnnettävä halkaisija 4 cm.
    • Materiaali: ruostumaton teräs
    • Paino takaa miellyttävän tunteen eturauhasen stimulaation aikana
    • Anatomisesti täydellisesti muotoiltu eturauhastimulaattori liukuu helposti peräaukkoon ja löytää eturauhasen itsestään.
    • Ihanteellinen anaali- ja emätinhierontaan
    • Ergonomisella kädensijalla täydellistä hallintaa varten eturauhasen stimulaation aikana
    • Hieman kaareva muoto takaa maksimaaliset tuntemukset
    • Täydellinen lämpötilaleikkeihin
    • Moderni ja tyylikäs muotoilu
    • INSTACLEAN Puhdista eturauhastimulaattori ennen ja jälkeen käytön lämpimällä vedellä, miedolla saippualla ja suihkeellamme.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr gutes Produkt

    Macht was es soll

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Bought all three

    This toy starts to get the juices flowing. After inserting it, I only need the smallest of movements before my body starts to respond. Before long I can hear squelching and I very often leave a puddle. When the mood takes me and I want more girth, I use one of the bigger ones.

      Arviointi 

      Die Form ist absolut ergonomisch gestaltet

      Die Form ist absolut ergonomisch gestaltet und passt perfekt für die Stimulation der Prostata. Und es ist nicht nur für Männer geeignet. Meine Partnerin und ich haben gleichermaßen Freude daran gefunden und es ist wirklich ein großartiges Produkt!

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Hammer!!!!! Überwältigend!!!!

      Nie wieder ohne!!!! Mein erster Prostata-Orgasmus mit diesem Prostata-Stimulator aus Edelstahl war unglaublich intensiv und überwältigend. Schon beim Einführen des kühlen, glatten Stahls spürte ich eine aufregende Spannung; mit der von MEO empfohlenen Gleitcreme ging es überraschend einfach. Als der Stimulator genau an der richtigen Stelle den perfekten Druck ausübte, durchfluteten mich Wellen überwältigender Orgasmen, die meinen ganzen Körper erfassten. Der 2. und 3. Orgasmus waren so heftig, dass ich immer noch atemlos bin und vor Geilheit zittere, wenn ich daran denke. Ein unvergessliches Erlebnis!

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Eturauhasen stimulaattori Dr Cockilta

      Eturauhasen stimulaattori Dr Cockilta

      Miehet, jotka käyttävät tätä eturauhasen stimulaattoria, raportoivat äärimmäisistä orgasmeista, jotka eivät ainoastaan kestä pidempään, vaan ovat myös paljon voimakkaampia kuin tavalliset orgasmit. Dr Cock -etura-stimulaattori on saatavana kolmessa koossa, ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka on kiillotettu huolellisesti käsin, jotta pinta olisi täysin sileä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: