Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Eturauhasen stimulaattorit

Uutiskirje

EndlessPleasure™ eturauhasen stimulaattori - anaalipistoke miehille

Erityistä 24/7 EndlessPleasure™ -pistokkeessa on sen tarjoama jatkuva ja henkeäsalpaava nautinto. Eturauhasen pysyvä stimulaatio luo kestävän seksuaalisen kiihottumisen, joka seuraa sinua koko päivän.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Erityistä 24/7 EndlessPleasure™ -pistokkeessa on sen tarjoama jatkuva ja henkeäsalpaava nautinto. Eturauhasen jatkuva stimulaatio luo kestävän seksuaalisen kiihottumisen, joka kestää koko päivän.

    Anatomisesti muotoiltu pohja varmistaa, että pepputulppa istuu turvallisesti ja mukavasti peräaukossa liukumatta tai aiheuttamatta epämukavuutta, joten voit käyttää sitä huomaamattomasti minkä tahansa aktiviteetin aikana. Aamulla herääminen pepputulppa peräaukossa on intensiivinen ja kiihottava tunne. Hellävarainen mutta selvä tuntemus ja eturauhasen jatkuva stimulaatio voivat johtaa erittäin voimakkaaseen aamuerektioon, joka lisää seksuaalista halua. Ainutlaatuinen alku päivälle, jolla ei ole ainoastaan fyysisesti stimuloiva vaikutus, vaan se antaa myös tunteen, että olet valmis seksiin milloin tahansa.

    Tilava, anatomisesti muotoiltu pepputulppamme tarjoaa monia etuja:

    • Hienovaraisuus: huomaamaton muotoilu ja äänetön käyttö mahdollistavat huomaamattoman käytön kaikkina aikoina.
    • Anatominen muoto: Muotoutuu kehon luonnollisiin ääriviivoihin mukavan ja turvallisen istuvuuden takaamiseksi.
    • Tilavuus: Tarjoaa voimakkaamman stimulaation ja voimakkaan anaalisen täyteläisyyden tunteen.
    • Eturauhasen stimulaatio: Tehokas anaalitulpan erityisen muodon ja koon ansiosta, mikä johtaa voimakkaampiin orgasmeihin ja lisääntyneeseen nautintoon.
    • käyttö 24/7: Suunniteltu käytettäväksi pitkään ilman epämukavuutta, jotta eturauhasen stimulaation hyödyistä voi nauttia milloin tahansa.
    • Turvallinen pito peräaukossa: Anatomisesti muotoiltu pohja takaa, että pepputulppa pysyy tukevasti paikallaan eikä lipsu.
    • Kestävä erektio: Eturauhasen jatkuva stimulaatio voi johtaa kestävään erektioon, mikä lisää seksuaalista nautintoa ja suorituskykyä.


    Butt plugTutustu äärimmäiseen nautintoon tilavalla, anatomisesti muotoillulla , joka on kehitetty erityisesti eturauhasen voimakkaaseen stimulaatioon.

    Täydellisen istuvuutensa ansiosta se mukautuu täydellisesti kehon luonnollisiin ääriviivoihin ja tarjoaa vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja turvallista käyttöä myös pitkäkestoisen käytön aikana. Pepputulpan suurempi tilavuus tarjoaa voimakkaamman tunteen ja voimakkaamman stimulaation, mikä johtaa unohtumattomiin orgasmeihin.

    Pistotulpan erityinen muoto ja koko mahdollistavat tehokkaan eturauhashieronnan, joka johtaa pitkäkestoiseen erektioon ja äärimmäisiin orgasmeihin. Pistotulpan anatomisesti muotoiltu pohja takaa turvallisen pidon peräaukossa ja estää liukastumisen, joten voit keskittyä täysin nautintoosi.

    Ihanteellinen 24/7-käyttöön, tämä pepputulppa tarjoaa keskeytymätöntä stimulaatiota milloin ja missä tahansa. Ei ihme, että tämä pepputulppa on niin suosittu miesten keskuudessa - siinä yhdistyvät mukavuus, turvallisuus ja voimakas eturauhasen stimulaatio maksimaalista seksuaalista nautintoa varten.

    Analforte Suosittelemme käyttämään anaaliliukuvoidettamme ja samannimistä anaalirentoutussuihketta optimaalisen kokemuksen saamiseksi. VERYCLEAN Käytön jälkeen voit helposti puhdistaa pepputulpan vedellä, miedolla saippualla ja erikoissuihkeellamme, jotta se on hygieenisesti puhdas ja valmis seuraavaa seikkailua varten.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Diese Plugs sind einfach der Knaller!

    Die Oberfläche ist super angenehm und die Größe perfekt. Im Gegensatz zu den normalen Plugs habe ich hier überhaupt keine Angst, dass sie rausrutschen. Ich konnte sie stundenlang tragen, ohne dass es jemals unangenehm war.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    EndlessPleasure™ eturauhasen stimulaattori - anaalipistoke miehille

    EndlessPleasure™ eturauhasen stimulaattori - anaalipistoke miehille

    Erityistä 24/7 EndlessPleasure™ -pistokkeessa on sen tarjoama jatkuva ja henkeäsalpaava nautinto. Eturauhasen pysyvä stimulaatio luo kestävän seksuaalisen kiihottumisen, joka seuraa sinua koko päivän.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: