Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Eturauhasen stimulaattorit

Uutiskirje

Ass Hammer 2.0 - Anaalin laajentaja ja eturauhasen stimulaattori

Etsitkö intensiivistä eturauhasen stimulaatiota ja haluat viedä kokemuksesi seuraavalle tasolle? Ass Hammer Silloin 2.0 on juuri oikea seksilelu sinulle! Ass Hammer Täydellinen yhdistelmä upeaa muotoilua ja mahdollisuutta kohdennettuun eturauhasen stimulaatioon tekee 2.0:sta yhden maailman suosituimmista seksileluista.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Ass Hammer MEO:n upouusi 2.0 on sensaatiomainen evoluutio jo legendaarisesta seksilelusta, joka on voittanut lukemattomia faneja. Ass Hammer Alkuperäinen oli uraauurtava eturauhasen stimuloinnin apuväline ja yksi menestyneimmistä tuotteista lajissaan. Ass Hammer

    Ass Hammer Nyt 2.0:ssa on entistä enemmän tehoa, tarkkuutta ja toiminnallisuutta, jotta eturauhastasi voidaan stimuloida entistä yksilöllisemmin ja voimakkaammin - ehdoton pelinvaihtaja! Makasitpa sitten rennosti selälläsi ja tutkit anaalisyvyyksiäsi itseäsi hemmotellessasi tai jätitkö eturauhasen jännittävän stimulaation kumppanillesi - tulet rakastamaan eturauhasen kohdennettua stimulaatiota MEO:n 2.0:n avulla.

    Ass Hammer Tutustu 2.0:aan - äärimmäiseen eturauhashierontaan:

    Etsitkö intensiivistä eturauhasen stimulaatiota ja haluat viedä kokemuksesi seuraavalle tasolle? Ass Hammer Silloin 2.0 on juuri oikea seksilelu sinulle! Ass Hammer Täydellinen yhdistelmä upeaa muotoilua ja mahdollisuutta kohdennettuun eturauhasen stimulaatioon tekevät 2.0:sta yhden maailman suosituimmista seksileluista.

    Voimakas eturauhasen orgasmi - helppo saavuttaa:

    Ass Hammer 2.0:n avulla tie erittäin voimakkaaseen eturauhasorgasmaan on helpompi kuin koskaan, jopa kokemattomille. Ass Hammer 2.0:n optimaalinen pituus ja täydellisen kokoiset pallot varmistavat, että eturauhanen saavutetaan ja stimuloidaan vaivattomasti. Eri koot ja ergonominen muotoilu mahdollistavat hellävaraisen työnnön peräaukkoon, kun taas voit hitaasti lisätä eturauhasen stimulaation voimakkuutta, kunnes saavutat eturauhasorgasmin. Ass Hammer Vaikka olisitkin uusi eturauhasen stimulaation maailmassa, huomaat nopeasti, kuinka helppoa ja uskomattoman tyydyttävää on kokea henkeäsalpaava orgasmi 2.0:n avulla.

    Eturauhasen orgasmi: intensiivinen kokemus, jota sinun ei kannata jättää väliin!

    Eturauhasen orgasmi on intensiivinen ja syvä kokemus, joka saavutetaan stimuloimalla eturauhasta, jota kutsutaan usein "miehen G-pisteeksi". Tämä orgasmi eroaa perinteisestä orgasmista, joka käynnistyy peniksen stimulaatiosta. Monet asiakkaistamme kertovat, että eturauhasen orgasmi on voimakkaampi ja kestää pidempään, ja siihen liittyy usein voimakkaita, aaltoilevia nautinnon tuntemuksia, jotka virtaavat läpi koko kehon. Eturauhasen stimulaatio voidaan toteuttaa ulkoisilla tai sisäisillä tekniikoilla, ja se vaatii yleensä jonkin verran harjoittelua ja kokeilua oikeiden liikkeiden ja painepisteiden löytämiseksi. Ass Hammer Tässä kohtaa 2.0 tulee kuvaan mukaan, sillä tällä eturauhasen stimulaattorilla on mahdollista stimuloida eturauhasta kohdennetusti ja laukaista voimakkaita eturauhasorgasmeja jopa ilman kokemusta.

    Tarkka eturauhasen hieronta - aina ja kaikkialla:

    Ass Hammer Olitpa sitten yksin tai pariskuntana - 2.0 tarjoaa sinulle mahdollisuuden stimuloida eturauhastasi juuri sillä tavalla, josta pidät eniten. Makaa rennosti selällään ja tutki kehoasi samalla kun hemmottelet itseäsi. Tai anna kumppanisi ottaa ohjat käsiisi ja nauti kohdennetusta eturauhashieronnasta, joka vie sinut hulluuden partaalle.

    Vain parasta sinulle: Laadukas ruostumaton teräs ja Saksassa valmistettu muotoilu!

    Ass Hammer 2.0 on valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä, ja peräaukkosi kirjaimellisesti nielee sen. Pienellä hybridivoiteluaineella, kuten Glory HoleAss Hammer mEO:lta, 2.0 saavuttaa täydellisen liukuvuuden hieroakseen eturauhastasi hellävaraisesti mutta lujasti. Akselin päissä olevat kaksi erikokoista palloa mahdollistavat erilaiset stimulaation voimakkuudet, joten voit räätälöidä eturauhashieronnan voimakkuuden mieleiseksesi.

    Neljä eri kokoa täydellistä nautintoa varten:

    Ass Hammer Ass Hammer 2.0 eroaa klassikosta ratkaisevalla innovaatiolla: se on varustettu kahdella erikokoisella pallolla. Tämä muotoilun jatkokehitys mahdollistaa entistä monipuolisemman ja räätälöitävämmän stimulaation. Erikokoiset pallot tarjoavat sinulle mahdollisuuden hallita ja vaihdella peräaukon venytyksen ja eturauhasen stimulaation voimakkuutta. Ass Hammer 2.0 on saatavana neljässä eri koossa, joten voit löytää juuri sinulle sopivan koon:

    • Koko S: halkaisija 30 ja 40 mm - Täydellinen aloittelijoille, jotka haluavat kokea lempeää stimulaatiota. Kokonaispituus = 32,3 cm.
    • Koko M: 40 ja 50 mm halkaisija - Ihanteellinen edistyneille käyttäjille, jotka haluavat voimakkaampaa anaalin venytystä ja eturauhasen stimulaatiota. Kokonaispituus = 33,7 cm.
    • Koko L: 50 ja 60 mm halkaisija - Niille, jotka haluavat ylittää rajansa. Kokonaispituus = 40,9 cm.
    • Koko XL: 60 ja 70 mm halkaisija - Paras koko kokeneille käyttäjille, jotka haluavat maksimaalisen anaalin venytyksen ja voimakkaamman eturauhasen stimulaation. Kokonaispituus = 41,9 cm.


    Ass Hammer Olipa sinulla jo kokemusta eturauhasen stimulaatiosta tai olet vasta aloittamassa, 2.0 tarjoaa sinulle täydellisen ja tarkan stimulaation ja takaa voimakkaat orgasmit.

    Helppo puhdistaa - hygienia tehty helpoksi!

    Ass Hammer 2.0:n puhdistaminen käytön jälkeen on erittäin helppoa. INSTACLEAN Käytä lämmintä vettä, mietoa saippuaa ja erityisesti kehittämäämme hygieniasuihketta puhdistaaksesi eturauhastimulaattorin perusteellisesti ja valmistellaksesi sen seuraavaa käyttöä varten. Ass Hammer Laadukas ruostumaton teräs tekee puhdistamisesta erityisen helppoa ja varmistaa, että 2.0 näyttää aina uudenveroiselta.

    Lisätietoja:

    • Ass Hammer 2.0
    • Seksilelut miehille
    • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu eturauhasen stimulaattori
    • Materiaali: ruostumaton teräs
    • 4 eri kokoa saatavilla

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Très bien

    Produit exceptionnel ! Design discret et élégant, parfait pour explorer de nouvelles sensations seul ou en couple. Excellent rapport qualité-prix. Je recommande vivement !

      Arviointi 

      Stupefacente!!!

      Consiglio ad ogni uomo di acquistare questo toys per quello che costa vale veramente la pena averlo tra i giochi di coppia, molto stimolante per la prostata. Materiale di qualità, che dire ci sarebbero molte parole per elogiarlo ma vi consiglio di provarlo per avere le mie stesse sensazioni.

        Arviointi 

        Der absolute "Hammer"!

        Dieses geniale Teil ist wirklich der absolute "Hammer"! Du erreichst die G-Zone und die Deep Spots super easy. Und das Beste daran ist, dass es auch noch wassertauglich ist und du es mit Öl, Vaseline und so weiter verwenden kannst. Ein absolutes Must-have!

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Ass hammer

        First time i used this,was a great pleasure looking forward to ordering another size.hope just a great feeling.first time i had massaged my prostrate,wow don,t miss out on this guys gay or straight

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Life is all about having the right tool.

        Perfect for the job it was designed for!

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Ass Hammer 2.0 - Anaalin laajentaja ja eturauhasen stimulaattori

        Ass Hammer 2.0 - Anaalin laajentaja ja eturauhasen stimulaattori

        Etsitkö intensiivistä eturauhasen stimulaatiota ja haluat viedä kokemuksesi seuraavalle tasolle? Ass Hammer Silloin 2.0 on juuri oikea seksilelu sinulle! Ass Hammer Täydellinen yhdistelmä upeaa muotoilua ja mahdollisuutta kohdennettuun eturauhasen stimulaatioon tekee 2.0:sta yhden maailman suosituimmista seksileluista.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: