Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Kaksoisdildot

Uutiskirje

BUTTR Akimbo Kaksipuolinen anaali dildo - Double Dildo - Double Dildo

BUTTR Akimbo Double Sided Anal Dildo on enemmän kuin vain kaksinkertainen dildo, se on todellinen orgasmin tehostin! Tämä dildo on kehitetty erityisesti niille, jotka etsivät vaihtelua anaalistimulaatioon ja samalla arvostavat suurta dildoa. Muotoilunsa ansiosta dildon molemmat päät voidaan työntää sisään ja käyttää, ja kumpikin puoli tarjoaa erilaista stimulaatiota.

Lisätietoja

10033/00

saatavilla

    Lisätietoja

    BUTTR Akimbo Double Sided Anal Dildo - Kaksinkertainen dildo kaksinkertaiseen nautintoon - Kaksinkertainen dildo kaksinkertaiseen nautintoon

    BUTTR Akimbo Double Sided Anal Dildo on enemmän kuin pelkkä kaksoisdildo, se on todellinen orgasmin tehostin! Tämä dildo on kehitetty erityisesti niille, jotka etsivät vaihtelua anaalistimulaatioon ja samalla arvostavat suurta dildoa. Muotoilunsa ansiosta dildon molemmat päät voidaan työntää sisään ja käyttää, ja kumpikin puoli tarjoaa erilaista stimulaatiota.


    Dildon pidemmässä päässä yhdistyvät klassinen, sileä muotoilu ja 6 paksua palloa, jotka muistuttavat anaalihelmiä ja tarjoavat hyvin erikoisen, hyvin intensiivisen tunteen, kun ne työnnetään peräaukkoon. Lyhyemmässä päässä on uurrettu rakenne, joka tarjoaa vielä enemmän stimulaatiota suoraan peräaukkoon. Käytettiinpä Akimbo Double Sided Anal Dildo -nimistä kaksipuolista anaalidildoa yksin tai pariskuntana, tupladildon molemmat päät tarjoavat täysin erilaisia kokemuksia.

    Ei pelkkä kaksoisdildo, vaan todellinen orgasmin tehostin

    Pidemmän pään pallomainen muotoilu ei ainoastaan tarjoa intensiivistä nautintoa sisään työnnettäessä, vaan se voi myös tehdä orgasmista, joka tuntuu dildoa peräaukosta ulos vedettäessä, lähes 10 kertaa voimakkaamman. Jokainen yksittäinen pallo luo lisäärsykkeen, joka leviää kehossa aallon tavoin ja tehostaa orgasmia. Tämän ainutlaatuisen muodon ansiosta BUTTR Akimbo Double Sided Anal Dildo on vertaansa vailla oleva seksilelu kaikille, jotka haluavat viedä orgasminsa uudelle tasolle.

    Monipuolinen - anaalinen ja emätin

    BUTTR Akimbo Double Sided Anal Dildo sopii sekä anaaliseen että vaginaaliseen stimulaatioon. Riippumatta siitä, kumpaa leikkityyppiä suosii, tämä BUTTR:n kaksoisdildo tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia. Joustavan materiaalin ansiosta tämän kaksoisdildon avulla voidaan tutkia kaikkia syvällä kehossa olevia piilossa olevia paikkoja. Akimbo Double Sided Anal Dildo mukautuu täydellisesti sisäiseen anatomiaan ja on ihanteellinen jännittäviin soolosessioihin tai nautinnollisiin seikkailuihin kahdestaan.

    Miksi BUTTR Akimbo Double Sided Anal Dildo on täydellinen valinta:


    Käyttö, oikea liukuvoide ja kaksoisdildon puhdistus

    Käytä aina reilusti suositeltua Glory Hole MEO:n hybridivoiteluainetta, jotta saat erityisen nautinnollisen kokemuksen Akimbo Double Sided Anal Dildon kanssa. Tämä hybridivoiteluaine tarjoaa pitkäkestoista voitelua ja on ihanteellinen intensiivisiin istuntoihin. VERYCLEAN Puhdista Akimbo Double Sided Anal Dildo huolellisesti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai käytä suihkettamme erityisen perusteelliseen puhdistukseen ja optimaaliseen hygieniaan.

    BUTTR-tuotemerkki - laatua ja innovaatioita Euroopasta

    BUTTR on eurooppalainen tuotemerkki, joka on niittänyt mainetta korkealaatuisten seksilelujen ja liukuvoiteiden toimittajana. Jämäkästä, maskuliinisesta estetiikastaan ja huolella kehitetystä tuotevalikoimastaan tunnettu BUTTR on suunnattu erityisesti miehille ja naisille, jotka etsivät uusia haasteita takaovileikkeihin. Jokainen BUTTR-malliston tuote, Akimbo-tuplapuolisesta anaalidildosta erityisesti kehitettyihin liukuvoiteisiin, on valmistettu turvallisuutta, mukavuutta ja kestävyyttä koskevien korkeimpien standardien mukaisesti. Merkki ei tee vaikutusta ainoastaan innovatiivisella muotoilullaan, vaan myös käyttämällä kehoystävällisiä materiaaleja, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. BUTTR:n avulla koet intensiivistä, hienostunutta nautintoa - olitpa sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen anaaliseksin alalla, fisting tai anaalin venyttelyssä.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Just Gigantic

    So unlike most items similar to this, it truly as big as it looks in the pictures. Possibly larger than it looks in the pictures. I was a bit surprised by the size.
    Pretty sure it would be close to impossible for someone to take the whole length, but I've been shocked by what people can accomplish in this area before.
    It wasn't too hard to clean it. But the size and weight could be a problem in some instances. Though it is still usable, just exercise caution. Always keep safety first in mind, when playing with something like this. Don't forget lots and lots of lube always recommended.

      Kirjoita oma arvostelusi

      BUTTR Akimbo Kaksipuolinen anaali dildo - Double Dildo - Double Dildo

      BUTTR Akimbo Kaksipuolinen anaali dildo - Double Dildo - Double Dildo

      BUTTR Akimbo Double Sided Anal Dildo on enemmän kuin vain kaksinkertainen dildo, se on todellinen orgasmin tehostin! Tämä dildo on kehitetty erityisesti niille, jotka etsivät vaihtelua anaalistimulaatioon ja samalla arvostavat suurta dildoa. Muotoilunsa ansiosta dildon molemmat päät voidaan työntää sisään ja käyttää, ja kumpikin puoli tarjoaa erilaista stimulaatiota.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      20 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: