Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Kukko & pallo bondage

Uutiskirje

Humbler 3.0 varustettu nahkaisilla käsiraudoilla

Humbler Koe hallinnan ja nöyryytyksen huippu 3.0: n kanssa ja tutustu tämän innovatiivisen BDSM-seksilelun moniin mahdollisuuksiin. Lisänahkaisten käsirautojen avulla jokaisesta BDSM-istunnosta tulee intensiivinen kokemus.

Lisätietoja

3465/00

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Humbler Koe äärimmäinen kontrolli ja nöyryytys 3.0: n kanssa ja löydä tämän innovatiivisen BDSM-seksilelun monet mahdollisuudet. Lisänä olevien nahkaisten käsirautojen avulla jokaisesta BDSM-istunnosta tulee intensiivinen kokemus.

    Humbler Miksi 3.0 on pakollinen varuste jokaiseen BDSM-suhteeseen!

    Humbler Meidän 3.0 on BDSM-seksilelu, joka on kehitetty erityisesti miespuolisen kumppanin nöyryyttämiseen ja hallitsemiseen. Humbler 3.0:n muotoilu on anatomisesti viimeistelty ja takaa, että miehen kivekset vedetään laitteen läpi ja kiinnitetään taaksepäin jalkojen väliin, jolloin kaikki liikkuminen, erityisesti seisominen tai käveleminen, on lähes mahdotonta.

    Humbler 3.0 toiminnassa: Passiivisesta miehestä tulee alistumisen ruumiillistuma!

    Humbler 3.0 kiinnitetään yleensä miehen reisien taakse, jolloin jalat pysyvät taivutetussa asennossa. Tämä estää seisomaan nousemisen ja pystyasennon ja pakottaa hallittuun, alistuvaan asentoon. Uudessa versiossa, jonka sivuille on kiinnitetty nahkaiset käsiraudat, liikkumisvapautta rajoitetaan entisestään, koska myös kädet voidaan sitoa. Tämä vahvistaa alistuvan kumppanin alistumisen ja avuttomuuden tunnetta. Humbler Heti kun 3.0 laitetaan päälle, kivespussit venyvät automaattisesti ja penis jännittyy. Pakarat ja kivekset ovat nyt valmiina kumppanin intensiiviseen stimulaatioon tai "hoitoon". Se, että kumppanisi käyttää sinua anaalisesti tässä asennossa, ehkä jopa strap-on-dildon kanssa, on yksinkertaisesti sensaatiomaista.

    Humbler Siksi 3.0 on jokaisen BDSM-fanin pakollinen hankinta:

    • Rajoitettu liikkumisvapaus: seisomaan nouseminen, seisominen ja käveleminen on käytännössä mahdotonta. Tässä alistuvassa, polvistuvassa asennossa passiivinen mies on täysin hallitsevan kumppanin armoilla.
    • Lisää käsirautoja: Sivulle kiinnitetyt nahkakäsikahleet tarjoavat entistäkin enemmän hallintamahdollisuuksia ja tehostavat nöyryytystä.
    • Monipuolinen käyttö: Humbler 3.0:aa voi olla myös mielenkiintoista käyttää yhdessä jonkin seksikoneemme kanssa tai työstää penistä ja kiveksiä hierontalaitteella, joka löytyy osoitteesta DOXY hierontalaitteesta.


    Uudenlaista, jännittävää alistumista!

    Humbler BDSM-kontekstissa 3.0-laitetta käytetään pääasiassa nöyryyttämään ja psykologisesti hallitsemaan alistuvaa kumppania. Hallitsevan kumppanin valtaa korostetaan fyysisellä rajoittamisella ja aiheutetulla nautintokivulla. Humbler Lisäksi 3.0 rajoittaa huomattavasti liikkumisvapautta, mikä helpottaa hallitsevan kumppanin mahdollisuuksia hallita alistuvaa kumppania. Humbler 3.0 on erittäin tehokas väline vallan, kontrollin ja nöyryytyksen osoittamiseen. Sitä on kuitenkin aina käytettävä turvallisesti ja yhteisymmärryksessä kunnioittaen kaikkien osapuolten rajoja ja hyvinvointia.

    Lisätietoja:

    • Humbler käsiraudoilla
    • Cock Bondage Humbler Ihanteellinen tai CBT: 3.0 venyttää kivespussia huomattavasti. Kivekset ovat houkuttelevasti esillä luovaa stimulaatiota varten. Samalla penis, erityisesti esinahkainen frenulum, kiristyy epätavallisen paljon, mikä on miesten mielestä erittäin kiihottavaa.
    • Materiaali: Puu, metalli ja muovi
    • Humbler Kiihottava vaikutus: Tämä ominaisuus tekee 3.0:sta suositun myös itsetyydytyksessä. Humbler Kun 3.0 on paikallaan, lähes jokaisesta liikkeestä tulee henkeäsalpaava kokemus. Seisomaan nouseminen tai käveleminen on tuskin mahdollista. Jos hän onnistuu nousemaan ylös, alistuva mies seisoo kumartuneena kuin kädellinen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Qualität Top

    Sind sehr zufrieden

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Humbler 3.0 varustettu nahkaisilla käsiraudoilla

    Humbler 3.0 varustettu nahkaisilla käsiraudoilla

    Humbler Koe hallinnan ja nöyryytyksen huippu 3.0: n kanssa ja tutustu tämän innovatiivisen BDSM-seksilelun moniin mahdollisuuksiin. Lisänahkaisten käsirautojen avulla jokaisesta BDSM-istunnosta tulee intensiivinen kokemus.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    27 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: