Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Lasiset dildot

Uutiskirje

Satisfyer Double Crystal - lasidildo

Satisfyer Double Crystal -lasidildo mukautuu ergonomisesti muotoilunsa ansiosta täydellisesti tarpeisiisi, olipa kyse sitten eturauhashieronnasta, emättimen tai anaalin stimulaatiosta - ja takaa monipuoliset ja intensiiviset kokemukset.

Lisätietoja

10040/00

49,99 €


-20,00 €

29,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Satisfyer Double Crystal - Ylellinen lasidildo monipuoliseen stimulaatioon

    Satisfyer Double Crystal on enemmän kuin pelkkä lasidildo - se ilmentää eleganssia, monipuolisuutta ja laadukasta muotoilua. Jämäkästä, särkymättömästä borosilikaattilasista valmistettu Satisfyer Double Crystal -lasidildo tarjoaa poikkeuksellisen sileän ja liukkaan pinnan, joka tuntuu miellyttävältä iholla. Olipa kyse sitten eturauhashieronnasta, emättimen tai anaalin stimulaatiosta - ergonomisen muotonsa ansiosta Satisfyer Double Crystal mukautuu täydellisesti tarpeisiisi ja takaa monipuoliset ja intensiiviset kokemukset.

    Kaksi puolta kaksinkertaista nautintoa varten - sileä ja kuvioitu

    Koe kaksinkertainen stimulaatio Satisfyer Double Crystalilla. Toinen puoli on sileä ja takaa hellävaraisen liukumisen, kun taas toinen, kuvioitu puoli tarjoaa intensiivisiä tuntemuksia joka kerta, kun menet sisään ja ulos peräaukkokanavasta. Valitsitpa sileän tai kuvioidun puolen, molempien versioiden tarkoituksena on stimuloida kuumia kohtia ja antaa sinulle fantastisia orgasmeja.

    Monipuolinen käyttö - emättimen ja anaalin stimulaatioon

    Satisfyer Double Crystal ei ole vain visuaalinen kohokohta, vaan myös toiminnallisesti monipuolinen. Käytännöllisen kahvan ansiosta sinulla on lasidildo aina täydessä hallinnassa. Tämän ansiosta Satisfyer Double Crystal sopii erinomaisesti emättimen ja anaalin stimulaatioon, ja sen avulla voit ohjata lasidildoa täydellisesti soolosessioiden aikana.

    Eturauhashieronta Satisfyer Double Crystalilla

    Anatomisesti suunnitellun muotonsa ansiosta Satisfyer Double Crystal sopii myös kohdennettuun eturauhashierontaan. Lasidildon lempeä kaarevuus mahdollistaa P-pisteen kohdennetun stimulaation ja takaa henkeäsalpaavat eturauhasorgasmit. Satisfyer Double Crystal -dildon toinen puoli toimii käytännöllisenä kahvana, jotta sinulla on täysi kontrolli eturauhashieronnan aikana ja voit hallita stimulaatiota tarkasti. Olitpa sitten aloittelija tai edistynyt käyttäjä, tämän lasidildon avulla tavoitat helposti kuumat kohdat, jotka tekevät eturauhashieronnasta unohtumattoman kokemuksen.

    Lämpötilaleikit Satisfyer Double Crystalilla

    Borosilikaattilasista valmistettu Satisfyer Double Crystal on erittäin lämmönkestävä ja sopii täydellisesti jännittäviin lämpötilaleikkeihin. Lämmitä dildoa lämpimässä vedessä tai jäähdytä sitä jääkaapissa viedäksesi kokemuksesi seuraavalle tasolle. Nämä lämpötilan muutokset tarjoavat erityistä stimulaatiota ja tekevät jokaisesta käytöstä unohtumattoman hetken.

    Helppo puhdistus ja hoito

    Satisfyer Double Crystal tulee puhdistaa jokaisen käytön jälkeen. VERYCLEAN Huuhtele se vain haalealla vedellä ja käytä mietoa puhdistusainetta tai erityistä lelujen puhdistusainetta, kuten varmistaa optimaalisen hygienian. Borosilikaattilasi on erityisen hygieenistä ja kestävää, joten tämä lasidildo on pitkäikäinen seksilelu. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten FuckBuddy- tai hybridiliukuvoidettaGlory Hole mEO:n liukuvoidetta entistäkin pehmeämpää nautintoa varten.

    Miksi valita Satisfyer Double Crystal?


    Satisfyer - innovaatio kohtaa muotoilun:

    Satisfyer-tuotemerkki edustaa korkeinta laatua ja huippuluokan muotoilua. Innovatiivisesta paineaaltoteknologiastaan tunnettu Satisfyer rikastuttaa miljoonien ihmisten rakkauselämää maailmanlaajuisesti. Satisfyer Double Crystal on jälleen yksi esimerkki toiminnan ja estetiikan täydellisestä yhdistelmästä. Vankka, tyylikäs ja monipuolinen - tämä lelu vie stimulaatiosi uudelle tasolle.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Super

    dildo: gute Handhabung, sehr gute Qualität, gilt für die glatte Hälfte ebenso wie für die geriffelte.

      Arviointi 

      Glasdildo

      Hatte noch nie einen aus Glas. Echt edel!!!
      Bin froh das ich ihn gekauft habe, besser geht nicht

        Kirjoita oma arvostelusi

        Satisfyer Double Crystal - lasidildo

        Satisfyer Double Crystal - lasidildo

        Satisfyer Double Crystal -lasidildo mukautuu ergonomisesti muotoilunsa ansiosta täydellisesti tarpeisiisi, olipa kyse sitten eturauhashieronnasta, emättimen tai anaalin stimulaatiosta - ja takaa monipuoliset ja intensiiviset kokemukset.

        Kirjoita oma arvostelusi

        8 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: