Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Lateksikäsineet

Uutiskirje

BUTTR lateksikäsineet fisting

BUTTR-lateksikäsineet eivät ole pelkkiä lateksikäsineitä - ne on kehitetty erityisesti täyttämään vaatimukset, joita fisting kehitetty. BUTTR-lateksikäsineet fisting tarjoavat täydellisen yhdistelmän joustavuutta ja kestävyyttä, ja ne antavat sinulle täyden hallinnan jokaisesta käden ja sormen liikkeestä.

Lisätietoja

10028/00

saatavilla

    Lisätietoja

    BUTTR lateksikäsineet nyrkkeilyä varten fisting - Täydellinen alku nyrkkeilyseikkailullesi

    BUTTR-lateksikäsineet eivät ole pelkkiä lateksikäsineitä - ne on kehitetty erityisesti nyrkkeilyn vaatimuksia varten fisting kehitetty. BUTTR-lateksikäsineet fisting tarjoavat täydellisen yhdistelmän joustavuutta ja kestävyyttä, ja ne antavat sinulle täyden hallinnan jokaisesta käden ja sormen liikkeestä. Olipa kyseessä sitten lempeä leikki tai intensiivinen fistingbUTTR fisting Hanskoilla voit hallita fisting toiveidesi mukaan ja säätää stimulaatiota optimaalisesti. Lateksin sileä pinta takaa miellyttävän liukumisen peräaukossa tai emättimessä, erityisesti yhdessä MEO:n laadukkaan nyrkkeilyvoiteluaineen kanssa. Tulos? Intensiivinen mutta miellyttävä fisting-kokemus, joka takaa maksimaalisen nautinnon.

    Erittäin vahva lateksi - BUTTR-lateksikäsineet ovat kestävät ja repimättömät, joten ne takaavat ehdottoman turvallisuuden nyrkkeilyn aikana fisting.

    BUTTR-lateksikäsineet fisting on valmistettu erittäin vahvasta lateksista, joka on kehitetty erityisesti intensiivisiä nyrkkeilysessioita varten. Tämä laadukas materiaali on erityisen repimätön ja kestävä, joten voit keskittyä täysin kokemukseesi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia käsineiden kestävyydestä fisting Käsineiden kestävyys. Lateksin kestävyys takaa ehdottoman turvallisuuden koko nyrkkeilysession ajan, kun taas materiaalin joustavuus ei rajoita käden liikkuvuutta.

    Yksi koko sopii kaikille - BUTTR-fistihanskoissa on joustava istuvuus jokaiseen käden kokoon.

    BUTTR:n lateksikäsineet mukautuvat äärimmäisen joustavuutensa ansiosta kaikkiin käden muotoihin ja kokoihin. Olipa sinulla sitten pienet, keskikokoiset tai suuret kädet, lateksikäsineet for fisting istuvat mukavasti ja tarjoavat silti tarvittavan pidon ja liikkumisvapauden, jota tarvitaan nyrkin hallittuun tunkeutumiseen nyrkkiin fisting ovat välttämättömät. Täydellinen istuvuus estää lateksikäsineitä liukumasta tai rypistymästä nyrkkisession aikana, mikä takaa ongelmattoman ja mukavan kokemuksen. Yhden koon lateksikäsineet sopivat ihanteellisesti kaiken kokemuksen omaaville miehille ja naisille ja takaavat turvallisen istuvuuden jokaisen nyrkkeilysession aikana.

    Hygienia ja turvallisuus - puhdas ja suojattu jokaisella käyttökerralla

    Hygienialla on keskeinen rooli fisting on keskeisessä asemassa nyrkkeilyssä, ja BUTTR-lateksikäsineitä varten fisting tarjoavat sinulle tarvitsemasi turvallisuuden puhtaaseen ja hygieeniseen kokemukseen. Lateksi on helposti puhdistettava materiaali ja erityisen hygieeninen, sillä se estää bakteerien tai nesteiden tunkeutumisen. BUTTR:n nyrkkihanskat tarjoavat siis suojan mahdollista saastumista vastaan ja helpottavat käsineiden puhdistamista käytön jälkeen fisting. BUTTR:n nyrkkeilyhanskoilla voit luottaa turvalliseen ja puhtaaseen käyttöön - ihanteelliset intensiiviseen mutta hygieeniseen nyrkkeilynautintoon.

    Musta ja tyylikäs - hienostunut ulkonäkö täydellistä ulkonäköä varten

    Toiminnallisuutensa lisäksi BUTTR:n lateksikäsineet, jotka on tarkoitettu fisting tekevät vaikutuksen myös tyylikkäällä, mustalla ulkonäöllään. Musta edustaa eleganssia ja hallitsevuutta, ja juuri tämän tunteen nyrkkeilyhanskat välittävät jokaisella käyttökerralla. Olipa kyse sitten yksityisistä sessioista tai ammattikäytöstä, tyylikäs väritys antaa käsineille itsevarman ja tyylikkään ilmeen. BUTTR-lateksikäsineet eivät ole vain toimiva lisävaruste, vaan myös visuaalinen lausunto, joka edistää kaikin puolin onnistunutta kokemusta.

    Lisätietoja:

    • BUTTR-lateksikäsineet fisting
    • Täydellinen fisting
    • Erittäin vahva lateksi
    • Yksi koko sopii kaikille
    • Täydellinen istuvuus
    • Puhtaat ja turvalliset
    • Väri: Musta
    • Lateksikäsineet fisting yhdessä koossa.
    • Erityisen repäisykestävät ja lisäävät hygieniaa, kun.. fisting.
    • Toimitukseen sisältyy kaksi käsinettä.
    • Koska BUTTR-nyrkkeilyhanskat on valmistettu lateksista, lateksiallergisten käyttäjien on noudatettava varovaisuutta. Jos olet herkkä lateksille, suosittelemme käyttämään lateksittomia vaihtoehtoja mahdollisten allergisten reaktioiden välttämiseksi. Koska turvallisuus ja hyvinvointi ovat etusijalla, sinun tulisi tarkistaa, onko sinulla allergiaa ennen lateksituotteiden käyttöä.

    .

    Hoito ja puhdistus - Varmistaaksesi, että BUTTR-lateksikäsineesi kestävät pitkään fisting pysyvät kestävinä pitkään

    Tässä on muutamia yksinkertaisia ohjeita lateksikäsineiden puhdistamiseen:


    Mitä sinun tulisi välttää - materiaaleja, jotka voivat vahingoittaa lateksia:

    Lateksi on herkkä materiaali, joka ei saisi joutua kosketuksiin tiettyjen aineiden kanssa. BUTTR-lateksikäsineiden pitkäikäisyyden varmistamiseksi sinun tulisi välttää kosketusta seuraavien aineiden kanssa:


    Oikealla hoidolla ja haitallisten aineiden välttämisellä voit nauttia BUTTR-lateksikäsineistä pitkään.




    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ajuste perfecto y tacto espectacular

    No ha tardado tanto en llegar y la prueba ha sido muy positiva. Para el fin que se describe van perfectos. No tienen ondulaciones en el tacto que puedan dar partes internas. Látex de calidad y resistente si se cuida en condiciones.

      Arviointi 

      Essential kit

      These are everything. Do not hesitate to purchase. Buy them now. Love them!

        Kirjoita oma arvostelusi

        BUTTR lateksikäsineet fisting

        BUTTR lateksikäsineet fisting

        BUTTR-lateksikäsineet eivät ole pelkkiä lateksikäsineitä - ne on kehitetty erityisesti täyttämään vaatimukset, joita fisting kehitetty. BUTTR-lateksikäsineet fisting tarjoavat täydellisen yhdistelmän joustavuutta ja kestävyyttä, ja ne antavat sinulle täyden hallinnan jokaisesta käden ja sormen liikkeestä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        4 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: