Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Lube

Uutiskirje

EROS UltraX fisting - 500 ml - Voiteluaine fisting

Uusi

EROS UltraX fisting on sensaatiomainen fisting Liukuvoide, joka on kehitetty erityisesti anaaliyhdynnän erityistarpeisiin sekä fisting kehitetty. Se tarjoaa uskomattoman pitkäkestoista voitelua ilman tahmeutta tai kuivumista. EROS UltraX fisting ei sisällä öljyä, rasvaa eikä hajusteita, ja sen tasainen koostumus takaa turvallisen ja miellyttävän käytön.

Lisätietoja

10054/500

saatavilla

Lisätietoja

EROS UltraX fisting - Huippuluokan liukuvoide intensiiviseen anaaliyhdyntään ja fisting

EROS UltraX fisting on sensaatiomainen fisting Voiteluaine, joka on kehitetty erityisesti anaaliyhdynnän erityistarpeisiin ja fisting kehitetty. Se tarjoaa uskomattoman pitkäkestoisen voitelun ilman tahmeutta tai kuivumista. EROS UltraX fisting ei sisällä öljyä, rasvaa eikä hajusteita, ja sen tasainen koostumus takaa turvallisen ja miellyttävän käytön.

EROS UltraX Fisting: Erinomainen koostumus takaa maksimaalisen mukavuuden

EROS UltraX fisting on todellinen kohokohta kaikille niille, jotka fisting Voiteluaine omaa luokkaansa. Se tekee ensisilmäyksellä vaikutuksen ainutlaatuisella, samettisella koostumuksellaan, joka takaa erityisen miellyttävän liukuvuuden - ehdoton unelma kaikille niille, jotka haluavat intensiivistä ja pitkäkestoista nautintoa! Tämä fisting Vesi- ja silikonipohjainen liukuvoide on yksinkertaisesti uskomaton! Se pysyy hämmästyttävän sileänä tarttumatta tai kuivumatta. EROS UltraX fisting sopii täydellisesti kaikille niille, jotka rakastavat intensiivistä anaaliyhdyntää tai vaativia harjoituksia, kuten fisting rakkaus. Ensiluokkaisen koostumuksensa ansiosta EROS UltraX fisting takaa pehmeän ja nautinnollisen kokemuksen. Lyhyesti: EROS UltraX fisting on fisting Liukuvoide, joka toimii luotettavasti myös pitkien istuntojen aikana.

EROS UltraX Fisting: Täydellinen intensiiviseen anaaliyhdyntään ja fisting

Jos haluat kokeilla intensiivistä anaaliyhdyntää ja fisting haluat kokeilla sitä, yksi asia on varma: tarvitset oikeaa liukuvoidetta! fisting Liukuvoidetta! Sillä vain täydellisellä fisting Liukuvoiteella, kuten EROS UltraX fisting siitä tulee unohtumaton ja nautinnollinen kokemus. Sen pitäisi taata keskimääräistä parempi liukuvuus ja hellävarainen käyttö. Liukkaan, ei-tarttuvan koostumuksensa ansiosta se mahdollistaa hellävaraisen tunkeutumisen, jollaista et ole koskaan ennen kokenut. EROS UltraX fisting on täydellinen valinta kaikille, jotka fisting Jotka arvostavat optimaalista voitelua loukkaantumisen tai epämukavuuden välttämiseksi. Erityisesti tämän intensiivisen seksuaalisen harrastuksen yhteydessä on tärkeää käyttää fisting EROS UltraX:n kaltaista liukuvoidetta fisting joka takaa keskimääräistä paremman liukuvuuden ja hellävaraisen käytön.

Miksi EROS UltraX fisting on ihanteellinen fisting Liukuvoide

EROS UltraX fisting on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät pitkäkestoista liukuvuutta, joka on välttämätöntä intensiivisissä seksuaalikäytännöissä, kuten esim fisting on välttämätöntä. Erinomainen, lievästi puuduttava vaikutus rentouttaa peräaukkoa ja helpottaa peräaukon laajentumista vähentäen kipua - ehdoton unelma kaikille kokeilunhaluisille! The fisting Liukuvoide on hajuton, ei tipu ja on täysin vapaa öljystä, rasvasta ja hajusteista. Se on paitsi miellyttävä käyttää, myös lateksikondomille turvallinen. Tämä tekee EROS UltraX fisting täydelliseksi kaikille, jotka etsivät turvallista ja miellyttävää nyrkkeilykokemusta.

EROS UltraX Fisting: täydellinen koostumus ja helppokäyttöisyys

EROS UltraX fisting on täydellinen koostumus, ei liian juokseva eikä liian paksu, ihanteellinen levittämiseen ja käytön aikana. Ja mikä parasta: ihana liukuvuus säilyy koko ajan! Voit käyttää fisting Voiteluainetta pidemmän aikaa tarpeidesi mukaan. EROS UltraX fisting on yksinkertaisesti täydellinen pitkiin sessioihin, koska se takaa, että kokemus pysyy miellyttävänä ja liukkaana jättämättä iholle tahmeaa jäämiä.

EROS UltraX Fisting: 100% MADE IN GERMANY

Absoluuttista huippulaatua, johon voit luottaa! EROS UltraX fisting on ehdoton huipputuote, joka on valmistettu kokonaan Saksassa. Vuodesta 1994 lähtien nimi EROS on edustanut ehdottoman innovatiivisia ja erittäin luotettavia tuotteita! EROS UltraX:n kaava fisting on yksinkertaisesti täydellinen kaikille, jotka etsivät intensiivistä anaalikokemusta. Tämän fisting Liukuvoiteen avulla voit täysin luottaa turvallisuuteen, mukavuuteen ja pitkäkestoiseen nautintoon seksin aikana.

Käyttöohjeet EROS UltraX Nyrkkeilyyn:

EROS UltraX:n avulla fisting koet intensiivistä anaaliyhdyntää ja fisting kuin koskaan ennen! Pitkäkestoinen vaikutus ja miellyttävä koostumus takaavat turvallisen ja nautinnollisen käytön, joka ilahduttaa sinua. Levitä vain riittävä määrä halutun voitelun saavuttamiseksi - ja menoksi!

Lisätietoja:

  • EROS UltraX fisting
  • fisting Liukuvoide anaaliyhdyntään, emätinyhdyntään, anaali- ja emättimen nyrkkeilyyn.
  • Valmistettu Saksassa
  • Sisältö: 500 ml (16,91 fl. oz.)
  • fisting Älä käytä liukuvoidetta avoimiin haavoihin tai tulehtuneelle iholle.
  • Käyttö: EROS UltraX fistingsilikoni- ja vesipohjainen hybridi fisting-liukuvoide, jossa on pantenolia, tarjoaa pitkäkestoista voitelua kuivattamatta. Se on vesiliukoinen, öljy-, rasva- ja hajusteeton, ei jätä jäämiä ja on hajuton. Levitetään penikseen, peräaukkoon tai emättimeen tarpeen mukaan. EROS UltraX fisting on yhteensopiva lateksin kanssa, se voidaan helposti pestä pois saippualla ja se on säilytettävä viileässä ja lasten ulottumattomissa. Vältä suoraa auringonvaloa ja sulje tiiviisti käytön jälkeen.
  • Ainesosat ja käyttö: EROS UltraX:n koostumuksessa fisting valmistaja on valinnut laadukkaat ainesosat turvallisen ja miellyttävän käyttökokemuksen varmistamiseksi. Yksityiskohtaiset tiedot ainesosista löytyvät pakkauksesta ja tästä tuoteselosteesta. Suosittelemme, että käyttäjät, joilla on herkkä iho tai tunnettuja allergioita, testaavat tuotetta pienellä ihoalueella ennen ensimmäistä käyttökertaa mahdollisten intoleranssien poissulkemiseksi. Jos olet epävarma ainesosista tai niiden vaikutuksista, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.
  • Ainesosat (INCI): Aqua (vesi), glyseriini, propyleeniglykoli, laureth - 9, natriumakrylaatti/akryloyylidimetyylitauraatti, dimetikonoli, isoheksadekaani, polysorbaatti 80, hydroksietyyliselluloosa, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

EROS UltraX fisting - 500 ml - Voiteluaine fisting

EROS UltraX fisting - 500 ml - Voiteluaine fisting

EROS UltraX fisting on sensaatiomainen fisting Liukuvoide, joka on kehitetty erityisesti anaaliyhdynnän erityistarpeisiin sekä fisting kehitetty. Se tarjoaa uskomattoman pitkäkestoista voitelua ilman tahmeutta tai kuivumista. EROS UltraX fisting ei sisällä öljyä, rasvaa eikä hajusteita, ja sen tasainen koostumus takaa turvallisen ja miellyttävän käytön.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

19 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: