Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Lube

Uutiskirje

EROS UltraX fisting - 500 ml - Voitelugeeli fisting

Uusi

EROS UltraX fisting on sensaatiomainen fisting Liukuvoide, joka on kehitetty erityisesti anaaliyhdynnän erityistarpeisiin ja fisting kehitettiin. Se tarjoaa uskomattoman pitkäkestoista voitelua ilman tahmeutta tai kuivumista. EROS UltraX fisting se on öljy-, rasva- ja hajusteeton, ja sen tasainen koostumus takaa turvallisen ja miellyttävän käytön.

Lisätietoja

10054/500

saatavilla

Lisätietoja

EROS UltraX fisting - Oman luokkansa voiteluaine intensiiviseen anaaliyhdyntään ja fisting

EROS UltraX fisting on sensaatiomainen fisting Liukuvoide, joka on kehitetty erityisesti anaaliyhdynnän erityistarpeita varten fisting on kehitetty. Se tarjoaa uskomattoman pitkäkestoista voitelua ilman tahmeutta tai kuivumista. EROS UltraX fisting eROS UltraX Fisting on öljy-, rasva- ja hajusteeton ja sen tasainen koostumus takaa turvallisen ja miellyttävän käytön.

EROS UltraX Fisting: Erinomainen koostumus takaa maksimaalisen mukavuuden

EROS UltraX fisting on todellinen kohokohta kaikille niille, jotka fisting Voiteluaine omaa luokkaansa. Se tekee ensisilmäyksellä vaikutuksen ainutlaatuisella, samettisella koostumuksellaan, joka takaa erityisen miellyttävän liukukäytöksen - ehdoton unelma kaikille niille, jotka haluavat nauttia intensiivisestä ja pitkäkestoisesta nautinnosta! Tämä fisting Vesi- ja silikonipohjainen liukuvoide on yksinkertaisesti uskomaton! Se pysyy hämmästyttävän sileänä tarttumatta tai kuivumatta. EROS UltraX fisting sopii täydellisesti kaikille, jotka rakastavat intensiivistä anaaliseksiä tai vaativia käytäntöjä, kuten esim fisting rakkaus. Sen ensiluokkaisen koostumuksen ansiosta EROS UltraX fisting sileän ja nautinnollisen kokemuksen. Lyhyesti sanottuna: EROS UltraX fisting on fisting Liukuvoide, joka toimii luotettavasti myös pitkien istuntojen aikana.

EROS UltraX Fisting: täydellinen intensiiviseen anaaliyhdyntään ja fisting

Jos haluat kokeilla intensiivistä anaaliyhdyntää ja fisting haluat kokeilla sitä, yksi asia on varma: tarvitset oikeaa liukuvoidetta! fisting Liukuvoidetta! Sillä vain täydellisellä fisting Liukuvoiteella, kuten EROS UltraX fisting siitä tulee unohtumaton ja nautinnollinen kokemus. Sen pitäisi taata keskimääräistä parempi voiteluominaisuus ja hellävarainen käyttö. Liukkaan, ei-tarttuvan koostumuksensa ansiosta se mahdollistaa hellävaraisen tunkeutumisen, jollaista et ole koskaan ennen kokenut. EROS UltraX fisting on täydellinen valinta kaikille, jotka fisting Jotka arvostavat optimaalista voitelua loukkaantumisen tai epämukavuuden välttämiseksi. Varsinkin tämän intensiivisen seksuaalisen harrastuksen yhteydessä on tärkeää käyttää fisting Liukuvoidetta, kuten EROS UltraX fisting joka takaa keskimääräistä paremman liukuvuuden ja hellävaraisen levityksen.

Miksi EROS UltraX fisting ihanteellinen fisting Voiteluaine on

EROS UltraX fisting on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät pitkäkestoista liukuvuutta, mikä on välttämätöntä intensiivisissä seksuaalikäytännöissä, kuten esim fisting on välttämätöntä. Erinomainen, lievästi puuduttava vaikutus rentouttaa peräaukkoa ja helpottaa peräaukon laajentumista vähentäen kipua - ehdoton unelma kaikille kokeilunhaluisille! The fisting Liukuvoide on hajuton, ei tipu ja on täysin vapaa öljystä, rasvasta ja hajusteista. Se on paitsi miellyttävä käyttää, myös lateksikondomille turvallinen. Tämä tekee siitä EROS UltraX fisting täydellinen kaikille, jotka etsivät turvallista ja miellyttävää nyrkkeilykokemusta.

EROS UltraX Fisting: Täydellinen koostumus ja helppokäyttöisyys

EROS UltraX fisting on täydellinen koostumus, ei liian juokseva eikä liian paksu, ihanteellinen levittämiseen ja käytön aikana. Ja mikä parasta: ihana voitelu säilyy koko ajan! Voit käyttää fisting Voiteluainetta pidemmän aikaa tarpeidesi mukaan. EROS UltraX fisting eROS UltraX Fisting on yksinkertaisesti täydellinen pitkiin sessioihin, koska se varmistaa, että kokemus pysyy miellyttävänä ja liukkaana jättämättä tahmeaa jäämiä iholle.

EROS UltraX Fisting: 100% MADE IN GERMANY (valmistettu Saksassa)

Absoluuttista huippulaatua, johon voit luottaa! EROS UltraX fisting on ehdoton huipputuote, joka on valmistettu kokonaan Saksassa. Vuodesta 1994 lähtien nimi EROS on edustanut ehdottoman innovatiivisia ja erittäin luotettavia tuotteita! Kaava EROS UltraX fisting on yksinkertaisesti täydellinen kaikille, jotka etsivät intensiivistä anaalikokemusta. Tämän fisting Liukuvoiteen avulla voit luottaa täysin turvallisuuteen, mukavuuteen ja pitkäkestoiseen nautintoon seksin aikana.

Käyttöohjeet EROS UltraX Fistingin käyttöön:

With EROS UltraX fisting koet intensiivisen anaaliyhdynnän ja fisting kuin koskaan ennen! Pitkäkestoinen vaikutus ja miellyttävä koostumus takaavat turvallisen ja nautinnollisen käytön, joka ilahduttaa sinua. Levitä vain riittävä määrä halutun voitelun saavuttamiseksi - ja menoksi!

Further details:

  • EROS UltraX fisting
  • fisting Liukuvoide anaaliyhdyntään, emätinyhdyntään, anaali- ja emätinyhdyntään.
  • Valmistettu Saksassa
  • Sisältö: 500 ml (16,91 fl. oz.)
  • fisting Älä käytä liukuvoidetta avoimiin haavoihin tai tulehtuneelle iholle.
  • Soveltaminen: EROS UltraX fistingsilikoni- ja vesipohjainen hybridi fisting-liukuvoide, jossa on pantenolia, joka takaa pitkäkestoisen voitelun ilman kuivumista. Se on vesiliukoinen, öljy-, rasva- ja hajusteeton, ei jätä jäämiä ja on hajuton. Levitä penikseen, peräaukkoon tai emättimeen tarpeen mukaan. EROS UltraX fisting on yhteensopiva lateksin kanssa, se voidaan helposti pestä pois saippualla ja se tulee säilyttää viileässä ja lasten ulottumattomissa. Vältä suoraa auringonvaloa ja sulje tiiviisti käytön jälkeen.
  • Ainesosat ja käyttö: Koostumuksessa EROS UltraX fisting valmistaja on pitänyt huolta siitä, että on valittu korkealaatuisia ainesosia turvallisen ja miellyttävän käyttökokemuksen varmistamiseksi. Yksityiskohtaiset tiedot ainesosista löytyvät pakkauksesta ja tästä tuotekuvauksesta. Suosittelemme, että käyttäjät, joilla on herkkä iho tai tunnettuja allergioita, testaavat tuotetta pienellä ihoalueella ennen ensimmäistä käyttökertaa mahdollisten intoleranssien poissulkemiseksi. Jos olet epävarma ainesosista tai niiden vaikutuksista, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.
  • Ainesosat (INCI): Aqua (vesi), glyseriini, propyleeniglykoli, laureth - 9, natriumakrylaatti/akryloyylidimetyylitauraatti, dimetikonoli, isoheksadekaani, polysorbaatti 80, hydroksietyyliselluloosa, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

EROS UltraX fisting - 500 ml - Voitelugeeli fisting

EROS UltraX fisting - 500 ml - Voitelugeeli fisting

EROS UltraX fisting on sensaatiomainen fisting Liukuvoide, joka on kehitetty erityisesti anaaliyhdynnän erityistarpeisiin ja fisting kehitettiin. Se tarjoaa uskomattoman pitkäkestoista voitelua ilman tahmeutta tai kuivumista. EROS UltraX fisting se on öljy-, rasva- ja hajusteeton, ja sen tasainen koostumus takaa turvallisen ja miellyttävän käytön.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

19 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: