Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Miesten masturbaattorit

Uutiskirje

BUTTR Mills Bomb - Masturbaattori miehille

The BUTTR Mills Bomb Masturboija on todellinen kohokohta kaikille, jotka rakastavat jotain erityistä! Sen ainutlaatuinen käsikranaatin muotoilu ei ole vain ehdoton katseenvangitsija, vaan se takaa myös räjähtävät orgasmit.

Lisätietoja

10002/00

79,99 €


-30,00 €

49,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

Lisätietoja

The BUTTR Mills Bomb Masturboija tekee vaikutuksen hyvin erityisellä käsikranaatin muotoisella muotoilullaan, joka ei ole vain visuaalisesti vaikuttava vaan myös takaa räjähtävät orgasmit. Innovatiivisella teknologialla varustettu masturboija, joka takaa vaivattoman käsittelyn, on täydellinen aloittelijoille, jotka ottavat ensiaskeleensa miesten seksilelujen maailmassa. Kokemuksen tehostamiseksi suosittelemme käyttämään runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta ja kokeilemaan eri tärinätasoja, joista jokainen tarjoaa uuden ulottuvuuden tyydytykseen ja nautintoon.

The BUTTR Mills Bomb Masturboija tarjoaa räjähtäviä orgasmeja!

The BUTTR Mills Bomb Masturbaattori ei ole vain katseenvangitsija ainutlaatuisella käsigranaattimuotoilullaan, vaan myös todellinen voimanpesä unohtumattomia orgasmeja varten. Sen 10 voimakkaan värähtelytason ja ergonomisen muodon ansiosta se tarjoaa intensiivistä stimulaatiota, joka valmistaa sinut räjähtävään orgasmiin, jota et pian unohda. Tämän masturbaattorin jokainen käyttö johtaa voimakkaaseen kliimaksiin, joka tulee päällesi kuin räjähdys - voimakas, ylivoimainen ja ehdottoman tyydyttävä. The BUTTR Mills Bomb on enemmän kuin pelkkä seksilelu, se on avain kokemukseen, joka saa sinut lumoutumaan kerta toisensa jälkeen.

Edut BUTTR Mills Bomb Masturboija:

  • Tärinä: The BUTTR Mills Bomb Masturbaattorissa on säädettävät tärinätasot, joissa on 10 eri asetusta, joita ohjataan yksinkertaisella painikkeella. Jokainen tärinätaso tuo uuden tason stimulaatiota ja nautintoa.
  • Vedenpitävä: Tämä masturboija on täysin vedenpitävä, joten se sopii erinomaisesti käytettäväksi suihkussa tai kylpyammeessa.
  • Muotoilu: Ainutlaatuinen käsikranaatin muotoilu takaa paitsi näyttävän ulkonäön, myös ergonomisen käsittelyn, mikä lisää hauskuutta masturboidessa.
  • Materiaali ja väri: Tyylikäs musta ja valmistettu korkealaatuisista, ihoystävällisistä materiaaleista.
  • Koko ja mitat: 13 cm:n pituuden ja 7,5 cm:n syvyyden ansiosta masturboija istuu mukavasti. Leveys on 10 cm ja minimihalkaisija 3,5 cm.
  • Virransyöttö: BUTTR Mills Bomb Masturboija saa virtaa USB-latausportin kautta, joten se voidaan ladata nopeasti milloin tahansa.


Miksi BUTTR Mills Bomb Masturboija on jokaisen miehen ehdoton hankinta:

Tämä masturboija sopii aloittelijoille, jotka etsivät helppokäyttöistä mutta tehokasta laitetta. Eri värähtelytasot tarjoavat jokaiselle jotakin, halusitpa sitten lempeää tai voimakasta peniksen stimulaatiota. Erityinen käsikranaatin muotoilu yhdistettynä voimakkaaseen värähtelyyn takaa räjähtävät orgasmit, ja vedenpitävä toiminto mahdollistaa nautinnon nauttimisen kylpyammeessa tai suihkussa.

Suositeltava voiteluaine ja masturbaattorin puhdistus:

Käytä vain vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameo, parhaan mahdollisen kokemuksen varmistamiseksi ja masturbaattorin materiaalin suojaamiseksi. Jokaisen käytön jälkeen masturboija on puhdistettava ja annettava kuivua. Huuhtele masturbaattori ensin lämpimällä vedellä mahdollisten jäämien poistamiseksi. Puhdista sitten pinta varovasti miedolla saippualla. VERYCLEAN Jos haluat erityisen perusteellisen puhdistuksen ja poistaa kaikki pöpöt, suihkuta masturbaattoriin sprayta. Tämä pitää masturbaattorisi hygieenisesti puhtaana ja valmiina seuraavaa käyttöä varten.

Lisätietoja:

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

BUTTR Mills Bomb - Masturbaattori miehille

BUTTR Mills Bomb - Masturbaattori miehille

The BUTTR Mills Bomb Masturboija on todellinen kohokohta kaikille, jotka rakastavat jotain erityistä! Sen ainutlaatuinen käsikranaatin muotoilu ei ole vain ehdoton katseenvangitsija, vaan se takaa myös räjähtävät orgasmit.

Kirjoita oma arvostelusi

30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: