Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Neopreeninaamarit

Uutiskirje

Anon Cock Whore - blowjob Neo Air Mesh naamio - Naamio

"Anon Cock Whore" -naamio on täydellinen lisävaruste kaikille, jotka haluavat elää salaisimpia suihinottofantasioitaan täysin anonyymisti. Tämä suositun nahkanaamarin innoittama mikroperforoitu neopreeninaamari tarjoaa saman toiminnallisuuden modernina, hengittävänä versiona, jonka ansiosta näet kaiken ympärilläsi ilman, että sinut tunnistetaan.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    blowjob Neo Air Mesh -materiaalista valmistetun "Anon Cock Whore" -maskin avulla voit nauttia äärimmäisestä anonymiteetistä ja maksimaalisesta mukavuudesta .

    "Anon Cock Whore" -naamari on täydellinen lisävaruste kaikille, jotka haluavat elää salaisimpia suihinottofantasioitaan täysin anonyymisti. Tämä suositun nahkanaamarin innoittama mikroperforoitu neopreeninaamari tarjoaa saman toiminnallisuuden modernina, hengittävänä versiona, jonka ansiosta näet kaiken ympärilläsi ilman, että sinut tunnistetaan.

    Tämän naamarin avulla käyttäjänsä pelkistetään käyttökelpoiseksi syväkurkun suuksi!

    Jos olet aina haaveillut polvistuvasi nimettömänä ja toivottavansa jokaisen kovan peniksen tervetulleeksi vapaaehtoisesti, "Anon Cock Whore" -naamari on juuri sinulle sopiva. Mikroperforoitu neopreenimateriaali on hengittävää ja antaa sinun nähdä ympäristösi pysyen samalla anonyyminä.

    "Anon Cock Whore" -naamarin tärkeimmät ominaisuudet:

    • blowjob Viileä ja hengittävä: mikroperforoitu neopreenimateriaali varmistaa, että maskin alla ei tule liian lämmin, voit hengittää helposti ja nähdä, mitä ympärilläsi tapahtuu klo .
    • Huomaamaton ja nimetön: Ihanteellinen kaikille, jotka eivät halua paljastaa henkilöllisyyttään samalla kun hemmottelevat salaisimpia halujaan.
    • Vettä, spermaa ja virtsaa hylkivä: "Anon Cock Whore" -naamari kestää mitä tahansa ja on helppo puhdistaa - pese vain käsin haalealla vedellä ja miedolla pesuaineella ja ripusta kuivumaan.
    • Hyvä näkyvyys myös pimeässä: Seksikumppaneiden ääriviivat on helppo tunnistaa myös huonoissa valaistusolosuhteissa - esimerkiksi suuri penis, jota ollaan juuri nauttimassa suullisesti.


    Kokotaulukko:

    Varmistaaksesi täydellisen istuvuuden, mittaa pääsi seuraavasti:

    • Pään ympärysmitta: Mittaa suoraan kulmakarvojen yläpuolelta ja pään ympäri suoraa linjaa pitkin.
    • Kaulan ympärysmitta: Aivan aataminomenan alapuolelta.


    Saatavilla olevat koot: Mallia ei ole saatavilla:

    • Small: Kaula enintään 38 cm, otsa enintään 53,3 cm
    • Medium: Kaula enintään 40 cm, otsa enintään 55,8 cm


    "Anon Cock Whore" -naamari on ihanteellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat elää himoaan anonyymisti mutta intensiivisesti. Hanki "Anon Cock Whore" -naamari MEO:lta nyt ja nauti mukavuudesta, anonymiteetistä ja kiihottavasta nautinnosta!

    Lisätietoja:

    • Mikroperforoitu neopreeninaamari, jossa on suuaukko
    • Vetoketju naamarin takaosassa
    • Materiaali: "Anon Cock Whore" -naamari on valmistettu rei'itetystä neopreenistä, monipuolisesta ja laadukkaasta materiaalista, joka on kehitetty erityisesti optimaalisen mukavuuden ja toimivuuden saavuttamiseksi.
    • Rei'itetty neopreeni: Materiaali on kauttaaltaan rei'itetty, mikä tekee siitä erityisen hengittävän. Tämä mahdollistaa hyvän ilmankierron ja estää liiallista hikoilua myös intensiivisen toiminnan aikana. Rei'itys pitää maskin miellyttävän viileänä ja mukavana käyttää.
    • Joustava ja mukautuva: Neopreenille on ominaista sen joustavuus ja notkeus. Se mukautuu täydellisesti pään muotoihin ja takaa mukavan ja turvallisen istuvuuden. Materiaalin joustavuuden ansiosta naamari on helppo pukea ja ottaa pois.
    • Tukeva ja kestävä: Neopreeni on erittäin kestävä materiaali, joka kestää hankausta ja repeämistä. Se tarjoaa pitkän käyttöiän myös tiheässä käytössä. "Anon Cock Whore" -naamari pysyy täydellisessä kunnossa monien käyttökertojen jälkeenkin.
    • Vettä ja virtsaa hylkivä: Materiaali hylkii vettä ja virtsaa, joten se on erityisen helppo puhdistaa ja hygieeninen. Naamari on helppo puhdistaa ja nopeasti taas käyttövalmis. Pese vain käsin haalealla vedellä ja hajusteettomalla pesuaineella ja ripusta kuivumaan.
    • Kevyt ja mukava: Neopreeni on kevyt materiaali, joka ei paina paljon. Siksi maskia voi käyttää mukavasti pitkiä aikoja.

     

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    RAS

    Livraison rapide, Article conforme

      Arviointi 

      Ziemlich geil

      Ich liebe es, auf Knien zu dienen. Die Neoprenhaube mit großer Mundöffnung ist perfekt für intensives Deep Throat. Das flexible Neopren sitzt eng und bequem, und die große Öffnung bietet freien Zugang für tiefe Stöße in den Rachen. Einfach geil für lange, heiße Sessions!

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Neoprene Hood with Larger Mouth Opening for Deep Throat

      The Neoprene Hood with Larger Mouth Opening is a must-have for those looking to intensify their experiences. Made from high-quality neoprene, this hood is both durable and comfortable, ensuring a snug fit without causing discomfort. The larger mouth opening is specifically designed for deep throat activities, allowing for unrestricted access and enhancing the experience significantly. The material is breathable, and the design allows for ease of use, making it perfect for extended sessions. Overall, this hood combines functionality with comfort, making it an excellent addition to any collection.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Anon Cock Whore - blowjob Neo Air Mesh naamio - Naamio

      Anon Cock Whore - blowjob Neo Air Mesh naamio - Naamio

      "Anon Cock Whore" -naamio on täydellinen lisävaruste kaikille, jotka haluavat elää salaisimpia suihinottofantasioitaan täysin anonyymisti. Tämä suositun nahkanaamarin innoittama mikroperforoitu neopreeninaamari tarjoaa saman toiminnallisuuden modernina, hengittävänä versiona, jonka ansiosta näet kaiken ympärilläsi ilman, että sinut tunnistetaan.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      15 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: