Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nussimiskoneet ja lypsykoneet

Uutiskirje

Peniksen lypsykone - Epic Cum Machine - liikkuva peniksen lypsykone kotiin

Uusi
  • Peniksen lypsykone - Epic Cum Machine - liikkuva peniksen lypsykone kotiin

Jos olet aina haaveillut lypsääväsi peniksesi orgasmiin lypsykoneella, niin sitten Epic Cum Machine mEO:lta on juuri oikea asia sinulle. Asiakkaamme raivoavat tämän kehittyneen peniksen lypsykoneen armottomasta ja intensiivisestä stimulaatiosta. The Epic Cum Machine simuloi täydellisesti oikean lypsykoneen rytmisiä liikkeitä.

Lisätietoja

10023/00

189,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tutustu Epic Cum Machine - vallankumouksellinen peniksen lypsykone!

    Jos olet aina haaveillut lypsävästä peniksestäsi orgasmiin lypsykoneella, niin sitten tämä Epic Cum Machine mEO:lta on juuri oikea asia sinulle. Asiakkaamme raivoavat tämän edistyksellisen peniksen lypsykoneen armottomasta ja intensiivisestä stimulaatiosta. The Epic Cum Machine simuloi täydellisesti oikean lypsykoneen rytmisiä liikkeitä. Se on suunniteltu työntämään sinut ekstaasin ja intensiivisten orgasmien rajoille, taukoamatta ja yhä uudelleen ja uudelleen!

    Miesasiakkaamme ovat innoissaan, koska tämä peniksen lypsykone kirjaimellisesti imee siemensyöksyn pois peniksestä!

    Miespuoliset asiakkaamme ovat innoissaan Epic Cum Machine. Tätä liikkuvaa peniksen lypsykonetta on toistuvasti kehuttu sen armottomasta ja intensiivisestä stimulaatiosta, joka kirjaimellisesti imee orgasmin pois peniksestä, halusitpa tai et.

    Monet kertovat, että he tuntevat itsensä yksinkertaisesti hukkuneiksi työntövoiman, pyörimisen ja tärinän voimakkaaseen yhdistelmään - ja että orgasmi on voimakkaampi kuin he olisivat koskaan voineet kuvitella. Usein asiakkaidemme palaute on, että Epic Cum Machine jäljittelee täydellisesti oikean lypsykoneen tunnetta. Jopa kokeneet käyttäjät ovat vaikuttuneita siitä, miten peniksen lypsykone imee heistä jokaisen spermapisaran ilman, että he pystyvät lopettamaan sitä.

    Tuloksena on hallitsematon, voimakas orgasmi, joka saa sinut palaamaan takaisin hakemaan lisää. Miehille, jotka etsivät peniksen lypsykonetta, joka todella tekee eron, on tarjolla Epic Cum Machine on ensimmäinen valinta. Se varmistaa, että voit nauttia stimulaation jokaisesta sekunnista viimeiseen hetkeen asti - kokemus, jota et halua enää koskaan menettää.

    Työntö, pyöriminen ja tärinä: vain parasta tekniikkaa vertaansa vailla oleviin orgasmeihin!

    MEO:n peniksen lypsykoneen avulla koet räjähtäviä orgasmeja kuin koskaan ennen. Neljän nopeuden ja neljän värähtelymallin ansiosta voit nauttia henkeäsalpaavasta työntö- ja pyörimisyhdistelmästä, joka antaa sinulle unohtumattomia kliimakseja. Peniksen lypsykoneen sisähylsy (ns. penishylsy) on varustettu kolmella erilaisella tekstuurilla - liukumattomilla nupuilla, pehmeillä kuoppilla ja stimuloivilla urilla - jotka tarjoavat erilaisia tuntemuksia ja saavat peniksesi tippumaan.

    Peniksen lypsykone Epic Cum Machine tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja on helppo puhdistaa:

    Peniksen lypsykoneen sisähylsyn (penishylsy) pehmeä ja joustava TPE-materiaali on vartaloystävällistä ja ftalaatiton, joten voit keskittyä täysin nautintoosi. Puhdistus on helppoa vedellä, miedolla saippualla ja "VeryClean"-hygieniasuihkeellamme.

    Penislypsykoneemme on helppokäyttöinen ja antaa sinulle täyden hallinnan koko ajan:

    Penislypsykoneessa on LED-näyttö, josta näet asetukset helposti koko ajan. Käyttö on erittäin yksinkertaista, joten voit keskittyä täysin peniksen lypsämiseen. Penislypsykone on ladattava ja vedenpitävä IPX6-standardin mukaisesti. Tämän ansiosta voit käyttää Epic Cum Machine
    käyttää sitä jopa suihkussa.

    Oikea voiteluaine peniksen lypsykoneelle:

    Parhaan kokemuksen saamiseksi peniksen lypsykoneesta suosittelemme paksua STROKE-liukuvoidetta. Tämä hybridivoiteluaine on ihanteellinen edging ja itsetyydytykseen, ja se tarjoaa erityisen miellyttävän ja pitkäkestoisen voitelun, kun penistä lypsetään penislypsykoneella. Se on kehitetty erityisesti tukemaan lypsykoneen intensiivisiä liikkeitä ja tarjoamaan sinulle maksimaalisen mukavuuden. Suurella määrällä STROKEa voit varmistaa, että peniksen lypsäminen lypsykoneella Epic Cum Machine ei ole vain intensiivistä, vaan myös hellävaraista ja mukavaa.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Epic Cum Machine

    Many options. Great power, easy to clean & does everything for you. Very pleased with the Epic Cum Machine

      Kirjoita oma arvostelusi

      Peniksen lypsykone - Epic Cum Machine - liikkuva peniksen lypsykone kotiin

      Peniksen lypsykone - Epic Cum Machine - liikkuva peniksen lypsykone kotiin

      Jos olet aina haaveillut lypsääväsi peniksesi orgasmiin lypsykoneella, niin sitten Epic Cum Machine mEO:lta on juuri oikea asia sinulle. Asiakkaamme raivoavat tämän kehittyneen peniksen lypsykoneen armottomasta ja intensiivisestä stimulaatiosta. The Epic Cum Machine simuloi täydellisesti oikean lypsykoneen rytmisiä liikkeitä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: