Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nyrkkeilygeeli

Uutiskirje

BUTTR Extra paksu fisting liukuvoide - 500 ml - Voiteluaine fisting

Nyrkkiyhteisö on innoissaan: BUTTR Extra Thick -palvelu fisting liukuvoide on innovatiivinen jatkokehitys, joka on räätälöity erityisesti nyrkkeilyfanien tarpeisiin. BUTTR-nyrkkeilyvoiteluaineen parannettu koostumus takaa poikkeuksellisen pitkäkestoisen voitelun ja tekee siitä täydellisen pitkiin nyrkkeilysessioihin.

Lisätietoja

10038/00

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    BUTTR Extra paksu fisting liukuvoide - Nyrkkiyhteisön jatkokehitys

    Nyrkkiyhteisö on innoissaan: BUTTR Extra Thick fisting liukuvoide on innovatiivinen jatkokehitys, joka on räätälöity erityisesti fisting-fanien tarpeisiin. BUTTR:n nyrkkeilyvoiteluaineen parannettu koostumus takaa poikkeuksellisen pitkäkestoisen voitelun ja tekee siitä täydellisen pitkiin nyrkkeilysessioihin. Tunkeuduttiinpa peräaukkoon tai emättimeen sitten kädellä tai nyrkillä, BUTTR:n fisting liukuvoide tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja vähentää kitkaa parempaa ja turvallisempaa kokemusta varten. Erittäin paksu koostumus ei ainoastaan tarjoa parempaa tunnetta, vaan myös pitkäkestoisen voitelun, joka ei heikkene edes intensiivisen käytön aikana fisting

    ei heikkene. Tämä voiteluaine on ehdoton pelinvaihtaja! Se on kehitetty erityisesti varmistamaan tasaisen pehmeä ja miellyttävä kokemus myös isompien dildojen ja erityisen intensiivisen penetraation kanssa. BUTTRfisting liukuvoide Extra Thick on uusi standardi kaikille, jotka haluavat saada parhaan mahdollisen hyödyn irti nyrkkeilysessiostaan - olipa kyseessä sitten soolo- tai parisuhde.

    BUTTR Extra Thick fisting Geeli: Täydellinen anaaliseen ja vaginaaliseen nyrkkeilyyn

    BUTTR Extra Thick fisting liukuvoide on ihanteellinen valinta intensiiviseen anaaliseen ja vaginaaliseen nyrkkeilyyn. Erittäin paksun ja kermaisen koostumuksensa ansiosta tämä nyrkkeilyvoiteluaine takaa erityisen hellävaraisen ja pehmeän tunkeutumisen ja optimaalisen voitelun. BUTTR Extra Thick fisting Geeli: pysyy sileänä pidempään eikä kuivu yhtä nopeasti, mikä on erityisen hyödyllistä pitkien ja intensiivisten nyrkkeilysessioiden aikana. Olipa kyseessä sitten yksin tai kumppanin kanssa, BUTTR Extra Thick -geeli on erittäin tehokas fisting liukuvoide takaa maksimaalisen voitelun, mukavuuden ja turvallisuuden - juuri sitä, mitä tarvitaan intensiiviseen anaaliseen ja vaginaaliseen nyrkkeilyyn. Paksu koostumus tarjoaa lisäsuojaa ja vähentää kitkaa, mikä tekee BUTTR:stä fisting liukuvoide Extra Thick on välttämätön kumppani jokaiseen nyrkkeilysessioon.

    Mikä on nyrkkeilyn liukuvoide?

    Anaalinen tai vaginaalinen fisting on kyse kyseisen kehon aukon venyttämisen ja syvän tunkeutumisen maksimoimisesta. Tämän helpottamiseksi käytetään erityisiä nyrkkeilyvoiteluaineita, joilla on korkea liukuvuus ja jotka eivät kuivu niin nopeasti. Sling Nyrkkeilysessio voi kestää useita tunteja, ja käytetyn liukuvoiteen on pysyttävä mukana!fisting liukuvoide bUTTR Extra Thick on saatavana silikoni-, rasva- tai vesipohjaisina versioina ja erityisominaisuuksin, kuten nukutusvaikutuksella, kuten Let's F*ck Extreme, tai lämmittävällä vaikutuksella, kuten Let's F*ck Hot.

    Miksi sinun pitäisi käyttää BUTTR Extra Thick -valmistetta? fisting liukuvoide käyttää?


    Käyttöohjeet tuotteelle BUTTR Extra Thick fisting liukuvoide

    BUTTR Extra Thick fisting liukuvoide ei ole vesipohjainen eikä siksi sovellu käytettäväksi lateksituotteiden kanssa, sillä se voi vahingoittaa materiaalia. Se soveltuu parhaiten käytettäväksi öljynkestävien materiaalien kanssa tai lelujen kanssa, jotka on suunniteltu käytettäväksi öljyä sisältävien voiteluaineiden kanssa. Käytä BUTTR Extra Thick fisting liukuvoide runsaasti ja koe läpikotaisin hellävarainen, turvallinen ja kiihottava istunto.

    Lisätietoja:

    • BUTTR Extra Thick fisting liukuvoide
    • Nyrkkeilyliukuvoide anaaliyhdyntään, emätinyhdyntään, anaalinyrkkeilyyn ja emätinnyrkkeilyyn.
    • Sisältö: 500 ml (16,91 fl. oz.)
    • BUTTR on täysin innovatiivinen liukuvoide. Se tarjoaa enemmän nautintoa, syvemmän tunkeutumisen, täydellisen fisting-session ja rennon anaaliseksin dildojen tai kumppanisi kanssa
    • Ainesosat ja käyttö: BUTTR Extra Thick koostumuksessa on seuraavat ainesosat: - BUTTR Extra Thick fisting liukuvoide valmistaja on pitänyt huolen siitä, että se on valinnut korkealaatuisia ainesosia turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen takaamiseksi. Yksityiskohtaiset tiedot ainesosista löytyvät pakkauksesta ja tästä tuotekuvauksesta. Suosittelemme, että käyttäjät, joilla on herkkä iho tai tunnettuja allergioita, testaavat tuotetta pienelle ihoalueelle ennen ensimmäistä käyttökertaa mahdollisten intoleranssien poissulkemiseksi. Jos olet epävarma ainesosista tai niiden vaikutuksista, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin.
    • Ainesosat (INCI): Petrolatum, oktyylidodekanoli, C18-36-happotriglyseridi.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Da flutschen die Dildos und die Faust

    Was soll ich sagen. Sehr gleitfreudiges Gel. Noch glitschiger wenn Wasser mit ins Spiel kommt. Dildo’s sind dann nicht mehr zu bändigen;-). Das kauf ich garantiert wieder.

      Arviointi 

      Bißchen fest

      Also für den Einsatz wofür es bestimmt sein sollte weniger geeignet, da es viel zu fest ist. Mit J-Lube verdünnt flutscht es wie es sollte

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Fisting Gleitgel

      Muss sagen das es super ist schon mehrfach bestellt

        Kirjoita oma arvostelusi

        BUTTR Extra paksu fisting liukuvoide - 500 ml - Voiteluaine fisting

        BUTTR Extra paksu fisting liukuvoide - 500 ml - Voiteluaine fisting

        Nyrkkiyhteisö on innoissaan: BUTTR Extra Thick -palvelu fisting liukuvoide on innovatiivinen jatkokehitys, joka on räätälöity erityisesti nyrkkeilyfanien tarpeisiin. BUTTR-nyrkkeilyvoiteluaineen parannettu koostumus takaa poikkeuksellisen pitkäkestoisen voitelun ja tekee siitä täydellisen pitkiin nyrkkeilysessioihin.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: